Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

V&D gaat in hoger beroep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. aandeeltje! 23 februari 2015 15:16
    Het is nog beter als je niemand iets geeft, dan hou je meer zelf over. Tent sluiten, niets mis mee. Ruimte vrijmaken voor andere hoop ik meer succesvolle bedrijven. Tent is rot gemaakt buiten de medewerkers om dus dan lost eigenaar/directie (zetbaas van eigenaar) het maar zelf op.
    Sanne zal wel blij zijn met haar baan, gewoon ook maar een meeprater blijkt maar weer.
    Tuurlijk is de verleiding groot om akkoord te gaan, maar je graaft je eigen graf als medewerker. Als V&D niet met zekerheid komt van minimaal 2 jaar werkbehoud en cash op de plank is dit allemaal een wassen neus.s

    Dat V&D in hoger beroep gaat is ook al weer een teken aan de wand. Eenzijdig doordrammen, maak toch eens een reeel voorstel, bijvoorbeeld te beginnen met een half jaar tijdelijke verkaging en daarna compensatie of zo.... Ipv aandelen in een failliete tent die al 20 jaar geen winst draait en dit de komende 10 jaar ook niet gaat doen. Medewerkers zijn overigens geen ondernemers of aandeelhouders. Nu tegen wil en dank aandeelhouder maken, nou dat doet een aandeelhouder alleen maar als ie er geen brood in ziet en zelf de boel redds afgeboekt heeft.
  2. Vrouwe Justitia 23 februari 2015 18:44
    Wauw, dat is een spectaculaire uitspraak door verschil te maken tussen de medewerkers die lid zijn van de vakbond en de anderen. Als V&D slim is verlaagd zij nu direct de salarissen van de ongeorganiseerde medewerkers met 10 %. Dan zijn de bezuinigingen direct rond. Vervolgens wordt het gehele personeel lid van de vakbond en dat biedt ook weer interessante perspectieven. Ik ben het er overigens helemaal mee eens dat de te hoge huren een gevolg zijn van de kortzichtige verkoop van het onroerend goed enkele jaren geleden. Wie reageert?
  3. Mr.Windows 23 februari 2015 19:59
    arme medewerkers, op zich uitspraak verwacht echter ik had geen verschil verwacht van FNV of CNV lid. Bij V&D zullen niet zo heel veel leden zitten. Ik ben het met vrouwe justitia eens. V&D is door private equity (Sun) "gedwongen" om onroerend goed te gelde te maken en dan vervolgens terug te huren. Dit doen meer partijen en die hebben allemaal last van hetzelfde. Korte termijn succesvol, lange termijn (over de ruggen van nietsvermoedende/harde werkers) ellende.
    Je zal maar directielid zijn van V&D en dit op korte termijn mogen uitleggen....aan de rechter.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links