Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brussel maant Frankrijk tot hervormingen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 27 augustus 2014 21:53
    quote:

    andre68 schreef op 27 augustus 2014 20:13:

    Poepoe. Ze zullen vanavond wel erg moe zijn in Brussel na zo'n slopend dagje. Eerst Frankrijk manen om te hervormen en dan ook nog eens de stofzuiger-industrie manen om het vermogen van stofzuigers DRASTISCH te beperken .....gekkenhuis!!!
    Tja, als je niet beter wist zou je er nog om kunnen lachen. Helaas is het serieuze ernst en de dwangbuis van de Eurofielen begint mij steeds meer te knellen.
    Ze weten van gekheid niet meer wat ze moeten bedenken om zichzelf aan het werk te houden, waarschijnlijk hebben ze zelf een stofzuiger hooguit ooit van een afstand gezien, net zo min als hun vrouw.
    Waarschijnlijk hebben ze geen flauw idee hoe zo'n apparaat werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen.

    De zuigkracht is essentieel, daarom heb je ook een stofzuiger met een variabel vermogen nodig, op laminaat ze je hem laag, op tapijt juist in de hoogste stand, hiermee bereik je in korte tijd juist het beste resultaat en per definitie verbruik je dus niet meer stroom.

    Helaas hebben ze nog meer domme ideeen in petto, het volgende zal wel de verplichte universele lader voor het mobiel worden, ja die dingen zijn absoluut milieu vervuilend volgens hun en niet te recyclen, en wat volgt er daarna, belachelijk dat je met deze onzin je dag kunt kunt vullen en nota bene betaald wordt door de maatschappij, het is gewoon in en diep triest.

    Ik voel mij bekneld, laten we ons zo snel mogelijk bevrijden van het juk van dit soort domme figuren die zelf met hun dikke bolides van hot naar her rijden.
    Hun deert het milieu werkelijk gewoonweg geen ene meter, het enigste wat hun interesseert is om hun luxe leven in stand te houden.
    Weg met de Eurofielen, en zo snel mogelijk uit de Euro.

    www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE

7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links