Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Portugal keert terug op kapitaalmarkt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 april 2014 11:33
    Wordt allemaal door banken opgekocht, met geld dat het ECB met dat doel bijdrukt. Veiling wordt een groot succes, dan gaat weer een signaal uit dat het met de economie geweldig gaat en alles in orde is. Vertel dat maar tegen de bijna 20% werklozen in Portugal en tegen de mensen die van salarissen van 400 euro in de maand rond moeten komen.
  2. taurus86 24 april 2014 12:30
    Weer 2,5% netto voor de banken, want deze lening gaat straks meteen naar de ECB.
    Portugal is insolvabel (kan op dit moment - maar ook de komende jaren- zijn schulden niet betalen ) Via de Draghi truc blijft de geldstroom in stand.
    Er gaan serieuze stemmen op om toch maar weer een "vangnet" overeenkomst aan te gaan met de Troika. Op dit moment onbespreekbaar i.v.m. Europese Verkiezingen. Grootste probleem in Portugal op dit moment: " Hoe wordt Barosso weer aan een vette baan geholpen(President?), wetende dat hij destijds met laakbaar kunst een vliegwerk Portugal de Euro binnen heeft weten te smokkelen en het volk daar schandalig onder heeft geleden, nog lijdt en nog veel langer zal moeten lijden".
    Anderzijds: Het is de NAVO die uiteindelijk beslist. Portugal bewaakt met 2 peperdure duikboten ( het volk bloedde daarvoor ) en intelligente Radarsystemen, als een trouwe Portier de toegang tot de Middellandse Zee. Overigens Griekenland doet precies hetzelfde aan het andere eind. De Zwarte Zee vloot van Poetin wordt dus streng bewaakt. En voor deze vriendendienst worden ze beiden via het IMF beloond.
    Beleggen in Portugese staatsobligaties doe je op de voorwaarden van het IMF. Als die zijn mening wijzigt is het mis.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links