Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,250 26 apr 2024 17:35
  • +0,046 (+3,82%) Dagrange 1,210 - 1,250
  • 1.766.025 Gem. (3M) 2,1M

PostNL April

1.576 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 79 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2013 10:03
    ik vraag me af na hoeveel uur, dagen je moet melden. als jij een heel dag aandelen hebt gekocht c.q. verkocht en dan ook nog in de eindveiling weet jij echt niet om 17:30 uur hoeveel dat er precies zijn (dan nog geen rekening houdend met de ambtenaar die dat meldt, heeft er waarschijnlijk dagen voor nodig). waarschijnlijk melden ze pas naar een paar dagen de juiste hoeveelheden. weet iemand dit
  2. [verwijderd] 3 april 2013 10:12
    quote:

    ekisdoof schreef op 3 april 2013 10:03:

    ik vraag me af na hoeveel uur, dagen je moet melden. als jij een heel dag aandelen hebt gekocht c.q. verkocht en dan ook nog in de eindveiling weet jij echt niet om 17:30 uur hoeveel dat er precies zijn (dan nog geen rekening houdend met de ambtenaar die dat meldt, heeft er waarschijnlijk dagen voor nodig). waarschijnlijk melden ze pas naar een paar dagen de juiste hoeveelheden. weet iemand dit
    is een redelijk geautomatiseerd systeem.
    Volgens mij moet je binnen 2 dagen melden, en de afm plaatst dit dan een dag later door. (mss zelfs wel de volgende ochtend)
  3. [verwijderd] 3 april 2013 10:14
    Geachte redactie , Aangezien ik mijn baan als postbezorger bij Post Nl heb opgezegd kan ik nu vrij reageren op het volgende !!
    Het bezorgen van de post in Ede gaat steeds verder achteruit en men gaat nu zelfs de mensen die echt hun best doen nog harder in de hoek drukken , dus nog minder uren geven omdat zo genaamd het volume terug loopt , maar of je nu 1 brief moet posten of 5 , je moet naar de deur toe !!

    Zelf heb ik een paar keer het winkelgebied moeten bezorgen in Ede , zogenaamd de 6711 A1 em 6711 A2
    dit houdt alles in wat betreft de grotestraat , marktstraat , nieuwe stationsstraat , museumplein ,maandereind , detmarlaan , maanderpoort , boogstraat , brouwerstraat , brouwershoef , vendelstraat , verlengde amsterdamse weg

    Hier zetten heel veel winkels bij die geen brievenbus hebben ( div redenen , vernieling , verzekering , brand preventie enz ) dus je moet bijna iedere winkel in lopen om de post te bezorgen bij de winkelbalie en dit kost tijd !!
    DE winkels die ik had bezocht tijdens mijn loop zijn ook allemaal tevreden omdat de post op de juisteplek terecht kwam en niet zoals nu wordt voorgesteld door de teamleider vanpostnl , ze zetten voor maar een Emmer neer waar je de post in kunt gooien ,want de tijd voor het goed en netjes bezorgen wordt niet meer vergoed !!
    Hier zitten dus rekeningen bij , brillen , spullen voor juweliers , noem het maar op en dit zouden wij als postnl gewoon in een emmer moeten gooien omdat op een nette manier bezorgen niet meer mag en vergoedt wordt door post.nl
    ik heb ondertussen al veel meegmaakt ,maar dit was voor mij de reden om per direkt te stoppen met post.nl en vele winkeliers die ik gesproken heb zouden dit ook willen , want service is ver te zoeken op dit moment !!

    Laatste ( deze week dus )wat ik gehoord heb van de vaste bezorger op de wijk ( deze loopt deze wijk 6 dagen in de week en krijgt daarvoor 18 uren uitbetaald ) dat ie het maar in 15uur moet gaan doen !!
    ps , als postbezorger mag je ook niet fietsen in het winkelgebied dus moet je alles lopen !!

    Het wordt denk eens tijd dat de burgmeester eens gaat optreden want het kan niet zo zijn dat postnl de bezorgers zo onder druk blijft zetten en er niet op een conrecte wijze post bezorgd kan worden !

    Ik heb 14 maanden als postbezorger gewerkt en vorig jaargemiddeld 25 uur post bezorgd in heel Ede ,
    maar toen men begon over post gooien in een emmer was voor mij het einde verhaal !!

    Teamleider is dick timmer

    ik kan ook de naam noemen van div winkels die het zo spug zat zijn , juweliers , brillenzaken

    marco merkx ( voorheen postslaaf 179408

    had vorig jaar 63000 aandelen post , met 28000 winst afscheid genomen !! want anders had ik 115000 min gestaan !! ps ,bodem ligt op 1.25 !! dan stap ik weer in !!!
1.576 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 79 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links