Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Value8 houdt beleggersbijeenkomst

AMSTERDAM (AFN) - Value8 houdt op 18 mei een bijeenkomst voor beleggers waarbij een toelichting zal worden gegeven over de gang van zaken bij de investeringsmaatschappij. De bijeenkomst begint om 10.00 uur bij Euronext Amsterdam.

De beurswaarde van de investeringsmaatschappij stond de afgelopen tijd onder druk door een publicatie op de financiële website Follow the Money waarin vraagtekens werden gesteld bij haar boekhouding. Value8 stelt dat dat artikel diverse feitelijke onjuistheden bevat. Deze week zal een uitgebreide schriftelijke reactie op het artikel worden gepubliceerd.

Als het aantal geïnteresseerden in de bijeenkomst de zaalcapaciteit overstijgt, kan in de middag op dezelfde locatie een tweede bijeenkomst worden georganiseerd.

Lees over dit aandeel ook

  1. 27 mrt Intrinsieke waarde Value8 opnieuw gestegen
  2. 27 mrt Intrinsieke waarde Value8 stijgt verder

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Value8

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. slei 9 mei 2016 17:39
    "...Value8 stelt dat dat artikel diverse feitelijke onjuistheden bevat. Deze week zal een uitgebreide schriftelijke reactie op het artikel worden gepubliceerd..."

    Blijkbaar toch niet zo eenvoudig te weerleggen - het artikel is al een week geleden gepubliceerd en niet schokkend uitgebreid of ingewikkeld.

    zie www.ftm.nl/artikelen/verborgen-verlie...

    Maar blijkbaar vraagt het toch wel tijd om een reactie in elkaar te timmeren.
  2. [verwijderd] 9 mei 2016 19:51
    ik heb ik best wel veel waardering voor Ron gooskens, en als ik heel eerlijk ben meer vertrouwen in deze man dan in de heer de Vries. Ik kan mij niet voorstellen dat je je naam te grabbel gooit door een slecht en ongefundeerd stuk te schrijven waarin je eigenlijk een bedrijf in een ander licht zet.
    Ik weet alleen niet of dit aandeel gevolgd wordt door belegging's strategen.
  3. Mr.Windows 9 mei 2016 22:27
    Hoor en wederhoor is het beste wat toegepast kan worden. Het rondbazuinen of napraten is niet handig en helpt niemand.
    In het uiterste zelfs faillissement van bedrijven en daardoor de gewone werknemers. Hoe ik PdeVries ken is slim en betrokken, als Value8 uit elkaar valt en fout was dan heeft hij voor de rest van zijn leven een probleem want dan wil niemand hem meer hebben. Ik ben benieuwd naar de uitkomst van het gesprek/bijeenkomst.
    Aan de andere kant kan Value8 ook gewoon een heler bericht sturen, net zo goed VEB vragen stelt aan bedrijven. Misschien kan VEB zijn oude baas wat vragen stellen :)
  4. forum rang 9 objectief 10 mei 2016 08:21
    quote:

    Postman64 schreef op 9 mei 2016 19:51:

    ik heb ik best wel veel waardering voor Ron gooskens, en als ik heel eerlijk ben meer vertrouwen in deze man dan in de heer de Vries. Ik kan mij niet voorstellen dat je je naam te grabbel gooit door een slecht en ongefundeerd stuk te schrijven waarin je eigenlijk een bedrijf in een ander licht zet.
    Ik weet alleen niet of dit aandeel gevolgd wordt door belegging's strategen.
    Ik heb totaal geen respect voor Gooskens....PPdV vergelijken met de Van Nieuwenhuyzen (deze man is al jaren omringd met de geur van fraude) dat ben je heel slecht bezig. Inmiddels erkent hij ook dat de jaarrekening cf. de regels is opgemaakt, maar intussen hebben beleggers wel veel geld verloren door zijn roddelverhaal. (NB. ben geen aandeelhouder)
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Value8

5,750 31 mei
+0,050 +0,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links