Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,725 29 apr 2024 17:35
  • -0,055 (-0,95%) Dagrange 5,725 - 5,925
  • 354.448 Gem. (3M) 327,8K

TomTom Januari

3.929 Posts
Pagina: «« 1 ... 133 134 135 136 137 ... 197 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 januari 2016 14:03

    @ Martin, denk dat we hier in niet van mening verschillen, enkel ik ben niet iemand voor een 5 jarenplan, ik kijk liever op 24 maand dat is voor mij LT

    je kan je vast wel herinneren dat ik ook stelde er zijn inside forces , al hetgeen jij hierboven aanhaalt en outside forces, soms zijn de inside forces overheersend en soms de outside, vandaar dat ik ook opmerkte - indien TT ijzersterk voor outlook uit de bus komt, kan dat nieuwe strategische beleggers naar het aandeel brengen, zo niet dan zullen de outside forces thans dicteren en die geven thans geen prioriteit aan het beleggen in TT in t huidige beursklimaat.

    we hebben thans een exit aan aandeelhouders gezien, dus het aandeel is wat dat betreft schoon , er is dus echt wel ruimte voor koopkracht enkel er is geen incentive om nu in TT te stappen, of je moet echt strategisch denken, maar die zitten er al in.

    kijk er zijn 2 soort van investeerders ( heb het niet over handel) , de grootaandeelhouders die een belang hebben, maar in dit geval ook een inkomen uit het bedrijf

    en dan heb je mensen die zeggen, het kan me niet schelen ik heb spare cash ik zet het in TT en ik zie wel over 5 of 10 jaar wat het oplevert, ik geloof in het verhaal van het bedrijf.

    zo'n belegger ben ik niet, want ik zal nooit voor jaren en jaren in een aandeel beleggen als ik geen rendement krijg, dat is voor mij onacceptabel.
    er zijn hier mensen die al vanaf de weg naar beneden in TT zitten en die zien nu de weg naar boven en zitten nog niet aan hun break-even point en hoelang zitten die al in t aandeel 5 jaar en dan nog een 3 of 5 jaar wachten voordat eindelijk een X die zilvervloot voorbij komt ?, dan is t bij elkaar een zowat 10 jaren plan geworden voor een aandeel, dat is toch geen beleggen meer, dat is sparen.

    denk eens aan al de kansen op andere aandelen die je met die gelden had kunnen bereiken voor rendement.

  2. Bramvdwerf 18 januari 2016 14:05

    Ik ben sinds vorige week aan het afbouwen en zit nog maar op 10 % TT van wat ik had. Na 4 / 5 jaar in TT handelen heb ik tot op heden steeds op het verkeerde moment gekocht en verkocht. (daarom heb ik 3 jaar lang niks gedaan, dus toch een mooie winst).

    Ik overweeg wel om vlak voor de cijfers weer bij te gaan kopen, afhankelijk van de koers op dat moment.

  3. [verwijderd] 18 januari 2016 14:11
    quote:

    Freshie schreef op 18 januari 2016 13:58:

    twitter.com/TomTom/status/68900896288...
    Dus de TT bridge zit in een Mercedes camper.

    www.hymer.com/nl/modellen/campers/int...

    De HYMER B-klasse op een Mercedes chassis draagt terecht de naam StarLine.

    De TT Bridge zit ook in de Renault Trucks las ik: On the road again! #goedemorgen #Limburg #myTdrive #RenaultTrucks #TomTomBRIDGE

    Allemaal klein nieuws, ik weet het, maar het grote nieuws komt op 9 febr.
  4. Juun 18 januari 2016 15:39
    Waarbij dit wellicht te klein is om een regeltje op de site van TT te plaatsen:

    Het jonge merk DS kondigt voor dit jaar innovatieve informatietechnologie aan en trapt af met het nieuwe infotainmentsysteem DS Connect Nav op de DS 5.

    DS presenteert een nieuwe generatie infotainmentsysteem, DS Connect Nav. Het debuteert in het vlaggenschip van het merk, de DS 5, in het eerste kwartaal van dit jaar. Connect Nav is slechts de eerste innovatie op het gebied van informatietechnologie, zo kondigt DS aan. Het hele jaar door zal het Franse dochtermerk van Citroën nieuwigheden op dit vlak introduceren.

    DS Connect Nav is een navigatiesysteem dat in real-time informatie ontvangt. Met hulp van TomTom Traffic wordt om de 2 minuten de actuele verkeerssituatie in beeld gebracht. Bij de routebepaling wordt rekening gehouden met de drukte op de weg en de lokale weersomstandigheden. De bestuurder kan het 7 inch grote '3D'-kleurenscherm bedienen met aanraking of met de stem.

    Voice Control is ook beschikbaar voor telefoon en audio. Om de smartphone met het touchscreen te bedienen biedt het Connect Nav-systeem New Mirrorscreen-technologie. Dat werkt met zowel Apple CarPlay als MirrorLink, zodat automatisch een verbinding tot stand komt.

    www.autokopen.nl/autonieuws/2016/janu...
  5. chris123 18 januari 2016 17:04
    Citroen DS5
    Nieuw navigatiesysteem voor DS5

    18 januari 2016 | De Citroen DS5 krijgt een nieuw navigatiesysteem genaamd "DS Connect Nav", het belooft "driedimensionale realtime navigatie". Dit navigatiesysteem met touchscreen en stembesturing maakt gebruik van de meest actuele verkeersinformatie en zal voor het eerst in het vlaggenschip, de DS5, worden geleverd.


    In 2016 zal bij DS de nadruk op informatietechnologie worden gelegd; in het eerste kwartaal wordt het driedimensionale kleurennavigatiesysteem DS Connect Nav leverbaar op de Citroen DS5. Connect Nav voorziet in de groeiende behoefte van hedendaagse bestuurders aan de meest actuele informatievoorziening.

    Citroen DS5
    Bij het Connect Nav, een navigatiesysteem van de nieuwste generatie, draait alles om 'realtime' informatie die zonder enige vertraging wordt verkregen. De volgende functionaliteit is beschikbaar:

    Realtime verkeersinformatie (met behulp van TomTom Traffic)
    Locaties van parkeerplaatsen en benzinepompen (incl. brandstofprijzen)
    Weersinformatie
    Belangrijke locaties en bezienswaardigheden in de omgeving (POI)
    Gevarenzones (optie)
    Het nieuwe systeem kan ook door middel van stembesturing worden bediend. Bovendien is DS Connect Nav uitgerust met de "New Mirrorscreen"-technologie, waarmee de telefoon van de bestuurder via het grote 7 inch touchscreen kan worden bediend. DS biedt die technologie aan met zowel Apple CarPlay als met MirrorLink, zodat vrijwel elke smartphone kan worden gekoppeld. De DS Connect Box (met simkaart en dataopslag) voorziet in automatische verbinding zonder extra handelingen.

    Citroen DS5
    Met behulp van TomTom Traffic wordt in realtime verkeersinformatie voorzien; met 300 miljoen gebruikers in Europa is dit de grootste groep GPS-gebruikers. Om de twee minuten wordt de actuele verkeersituatie in beeld gebracht om de optimale route naar de eindbestemming te kunnen berekenen, waarbij rekening wordt gehouden met de verkeersintensiteit en de weersomstandigheden ter plaatse.
  6. recital 18 januari 2016 17:52
    Om 21:30 in Bright TV: een chip onder je huid
    maandag 18 januari 2016 16:25

    Een computerchip in je lichaam, wat heb je eraan? En we testen TomToms nieuwe sporthorloge, de BMW i8 en een elektrisch longboard.

    Bright TV, elke maandag 21:30 tot 22:00 op RTL Z.
    www.bright.nl/bright-tv/om-2130-brigh...
3.929 Posts
Pagina: «« 1 ... 133 134 135 136 137 ... 197 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links