Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van bitcoin naar binaire optie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Marcel Tak

Marcel Tak is dé special product-specialist van IEX en IEXProfs, maar schrijft ook graag over rente, obligatiemarkt en toezicht als hij zich daartoe geroepen voelt. "De financiële sector is in belangrijke mate bezig met het verplaatsen van lucht. De werkelijke toegevoegd waarde is beperkt. In mijn columns wil ik r...

Meer over Marcel Tak

Recente artikelen van Marcel Tak

  1. dec '21 Van pindakaas tot bitcoin 10
  2. jul '21 AFM: Meer verbiedend dan bindend 1
  3. jan '21 Turbo: hoge hefboom in de ban? 41

Reacties

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 september 2014 15:07
    ik heb er wel goede ervaringen met binaire opties opgedaan. tuurlijk heb je ook een beetje geluk nodig, maar als je goed op de koerzen let en bekend bent met het systeem, kun je lekker makkelijk geld verdienen. Op www.optie24ervaringen.nl kon ik er bijvoorbeeld veel nalezen over een van de meest betrouwbare aanbieders!
  2. [verwijderd] 8 oktober 2014 13:04
    Er wordt nogal eens gesuggereerd dat het handelen in binaire opties gokken zou zijn. Persoonlijk denk ik dat eea afhankelijk is van de doorlooptijd van een optie. Is deze extreem kort zoals je tegenwoordig steeds meer ziet dan zou je het inderdaad gokken kunnen noemen. Alhoewel het altijd moeilijk zal zijn een koersbeweging te voorspellen vergroot je de kansen op het moment dat je jezelf verdiept in de onderliggende waarde. De snelle opties brengen wel een mate van sensatie met zich mee. Persoonlijk kijk ik vaak op www.binaireopties.tips waar veel informatie te vinden is over allerlei randzaken.
  3. [verwijderd] 22 december 2014 22:51
    Zelf heb ik gehandeld met binaire opties maar dat was niet zo succesvol. ik wist namelijk niet helemaal wat ik precies deed. Sinds een weekje begonnen met de opties advies tool en hier haal ik super hoge rendementen mee, via de website www.top10binaireopties.nl/binaire-opt... heb ik de adviezen opgevolgd.
  4. [verwijderd] 19 augustus 2015 10:11
    Wil je succesvol worden in het verhandelen van binaire opties. Dan zou ik je aanraden om Succesvoltraden.nl toe te voegen aan je favorieten. Je zal op de hoogte gehouden worden door middel van artikelen. Het is allemaal makkelijker dan het lijkt. Je kan goede uitleg vinden over binaire opties op deze pagina: www.succesvoltraden.nl/wat-zijn-binai...
  5. [verwijderd] 26 november 2015 21:30
    Paar weken terug was er op Tros Radar een interessante uitzending over binaire opties. De boodschap kwam er eigenlijk op neer dat handel in binaire opties niks met beleggen te maken heeft en dat het niets minder is dan een gokspel.
    Denk er zelf anders over, en na wat googelen kwam ik bijvoorbeeld dit artikel tegen www.binoptie.nl/tros-radar-uitzending... waarin uitgelegd wordt dat veel nog steeds afhangt van de betrouwbaarheid van je broker!
    Ook loont het om verschillende brokers te vergelijken: Binopties heeft in andere artikelen een aantal aanbieders onder de loep genomen.
  6. [verwijderd] 24 mei 2016 17:05
    quote:

    Achteraf gezien... schreef op 11 december 2013 15:17:

    'optieclub' was geloof ik de eerste die met die binaire opties de markt opging in Nederland. De ondernemer daarachter was het zoontje van Piet Bloemink. Bij de naam 'Bloemink' moet u direct hard wegrennen. Piet Bloemink was namelijk de bedenker van het aandelenleasen en de oprichter van Legio Lease. Dat is ook niet goed afgelopen........
    Ik vind het een lastig iets ... ik heb hier -> bit.ly/IQOPTIONSNL een demo account aangemaakt vind het platform geweldig ! en je kunt met een klein bedrag 10 euro een poging wagen.

    Wie heeft er tips ?
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links