Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen voorzichtig verder omhoog

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 maart 2015 12:42
    Die gasten van Theodoor Gillisen die lullen ook maar een eind heen hoor.....erg korte visie en horizon daar. Die gast met die bril die ook bij RTLZ langskomt om zijn aandelen aan te bevelen is ook zo'n mooi weer prater...alleen omdat hij zelf die aandelen heeft natuurlijk...dan moet iedereen DIE kopen - hahaha. Hij is zo onbenullig...ben zijn naam helaas vergeten...is ook niet belangrijk.

    De problemen voor de EU zijn natuurlijk nog lang niet opgelosd en zo goed gaat het NOU ook weer niet !!

    Nu ook dit bericht weer (bron - nu.nl):
    =======================================
    De financieringsproblemen in Griekenland zijn groter dan gedacht.
    De regering in Athene heeft pensioenfondsen en andere publieke instellingen gevraagd om hun geld in de staatskas te storten, meldden regeringsbronnen vrijdag.

    De Griekse regering moet in maart 6,85 miljard euro aan verplichtingen voldoen, maar die hoeveelheid geld zit bij lange na niet in de staatskas. Deze donderdag werd bekend dat Athene in februari niet alle salarissen van ambtenaren kon betalen. De Grieken proberen nu van dag tot dag met noodmaatregelen het hoofd boven water te houden.

    De Europese Commissie is inmiddels op de hoogte gesteld. Vrijdag hebben de Griekse premier Alexis Tsipras en Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, een ontmoeting over de problemen.
    =======================================================================

    Hahahaha - die Grieken blijven bezig en zullen er ook never nooit meer uitkomen. Ze zullen natuurlijk met een poeslief gezicht en prachtig (ge-fraudeert) document of plan komen bij vriend Juncker om nog wat miljarden euros los te peuteren !!
    En die gaan ze natuurlijk gewoon krijgen ook !!
    Uiteindelijk de EU-club helpt elkaar door dik-en-dun....in voor-en-tegenspoed. Nou wij hebben er alleen maar tegenspoed van !!
    We moeten eruit - uit die verdomde EU-zooi.
    Het kost ons klauwen met geld en krijgen er niks van terug en ook niks VOOR terug...behalve ellende dan (dat weer wel).

    Apart ook dat DIT NIEUWS de paginas niet haalt...want de beursen mogen maar 1 kant op --> omhoog !!
    Het geld van Draghi is leuk maar niet zaligmakend en zal ook niets helpen als straks de hele euro-zone in elkaar sodemietert.

    Het Vereenigd Koninkrijk zit nog te twijfelen of ze nou wel of NIET in de EU moeten stappen. Nou ik ben maar een simpel ventje maar mijn ADVIES IS NEE....vooral NIET DOEN !! Bespaar je alle ellende en bemoeienissen en frauderende "EU-bondgenoten" zoals Griekenland al helemaal.
    Ik snap zelfs niet DAT ZE NOG TWIJFELEN !!
    Hoezo?? Ze hebben daar toch ook TV en Radio en journalisten en zo??
    Die hebben dan toch wel alle kermis gezien met Griekenland en alle bemoeienissen vanuit Brussel die alleen maar ergernis opwekken.
    Dus hoezo twijfelen ....NIET DOEN !! Heel simpel - bijf baas in je eigen huis en over je eigen centen !!

    Wij als Nederland hadden (acheraf natuurlijk) NOOIT en NEVER i die fukking EU moeten stappen.
    De VVD heeft ons toen erin gesluisd want het zou alles beter maken, groeter afzetmarkt, maar 1 munt waarmee iedereen betaalt, dus nooit meer wisselkoersen en valuta omruilen als je de grens overgaat....het bekende sjengen (wat een stille dood gestorven is omdat het totaal mislukte) - en wat is er allemaal niet meer MISLUKT.
    Eigenlijk de hele EU-club is mislukt.
    Het experiment heeft gefaalt en we zouden beter weer allemaal souverein moeten zijn, maar NEE - laten we vooral blijven vasthouden aan iets wat een complete mislukking is geworden.
    Geld erin blijven pompen en niet zeuren want we "helpen elkaar in de EU". Ja - de ellende in als je het mij vraagt.
    En nou met OPPOMPEN van de markt proberen van alles uit de kast te trekken om te proberen er nog wat van te maken (Draghi met zijn geld-machine).
    Het gaat hartstikke fout...helaas, maar ook de waarheid !!
    En dat cluppie van Theodoor Gillissen zijn bloedgevaarlijke gasten.
    Die lullen alleen voor eigen gewin en voor niemand anders.
    proberen de mensen zand in de ogen te strooien alsof alles heel erg goed gaat en KOOP VOORAL de AANDELEN die ze zelf al ingeslagen hebben....dus dan stijgt het...stappen zij eruit en RA RA WIE IS DE PISANG !!??!
    De beurs is een grote opgeblazen boel momenteel.
    Wat er gebeurd heeft niets, maar dan ook niets meer met de werkelijke economie te maken. Zo hard stijgen is krankzinnig en kan ook niet volgehouden worden.

    ik zeg -- OPPASSEN...pak je winst (winst is goed) en stap er voorlopig uit. De markt staat zwaar onder spanning en gaat straks een KLAP OMLAAG krijgen...en dat is logisch.
    je kan niet ongestraft maar oppompen en alle slechte cijfers negeren alsof slecht nieuws alleen goed nieuws is...slecht = slecht !!
    Beursen gaan omlaag komen...dat ga ik je nu zeggen...en dan zal bij een short-squueze de boel omlaag niet te houden zijn. Dan wil iedereen er tegen elke prijs uit en dan gaat het hard omlaag hoor..dat kan ik je NU al voorspellen.

    Maar succes iedereen die in sprookjes van eeuwige stijging geloven wil...en luister dan vooral naar dat cluppie van Theodoor Gillissen.

  2. [verwijderd] 6 maart 2015 13:29
    ik kan alleen maar zeggen -- lekker en goed dat je je winst binnen hebt. Cash = King nu. Straks op (veel) lagere niveaus pak OOK ik het weer op....nu niet....het is gekkenhuis en de waan-van-de-dag bepaald momenteel alles op de beurs. Slaat nergens meer op, maarrrr - het gaat straks fout !!! omlaag dus....
  3. [verwijderd] 6 maart 2015 14:37
    Omgerekend naar US dollars daalt de AEX. Dus het is puur de hard dalende euro die gecompenseerd wordt. EURDLR op dit moment ruim 1,3% lager en ten opzichte van een jaar geleden ruim 20% lager. Dit kan alleen maar betekenen dat er met de EU-economie iets structureel mis is. Juichen om de (korte termijn) stijging van de AEX is dus misplaatst.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links