Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Zwarte Vrijdag op de beurzen'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Eventus docebit 24 juni 2016 10:55
    Hee, het is inderdaad een raadgevend referendum, niet bindend. (http://www.theguardian.com/politics/2016/jun/23/eu-referendum-legally-binding-brexit-lisbon-cameron-sovereign-parliament) En met zo'n klein verschil? Cameron die nu opstapt? Het zou me niks verbazen als dit is omdat hij zich heeft verbonden om de uitslag te respecteren. Een opvolger is zo niet gebonden, die kan de stemming aan het parlement overlaten.

    Persoonlijk, gezien de uitslag en vooral hoe de Bremains en Brexits zijn verdeeld over het land, denk ik dat ze er goed aan doen om niet zomaar te zeggen 'het is meer dan de helft, dus we gaan'. Het is nog steeds grofweg de helft van de bevolking die het daar niet mee eens is.
  2. Eventus docebit 24 juni 2016 15:02
    quote:

    sniper22 schreef op 24 juni 2016 11:10:

    Het is een bindend referendum.
    Dat je dat graag wilt maakt het nog niet zo. Dat politici zich van tevoren aan de uitslag verbonden hebben is niet hetzelfde als dat het een bindend referendum is.

    Google maar even op 'is Brexit legally binding'. Nee dus, dat is het niet.
  3. Mr.Windows 24 juni 2016 18:10
    ik beleg nu al meer dan 20 jaar en ik begrijp nog steeds niet als er zoiets gebeurt dat iedereen hals over kop aandelen e.d. gaat verkopen.
    Aad Jacobs (vroegere CEO van NN/ING) kocht bij dalen aandelen en iedereen verklaarde hem voor gek....dus niet na een paar dagen denken mensen, tja wat verandert er nu echt. Drink je gewoon Heineken pilsje, ga je gewoon naar Albert Heijn boodschappen doen (of bol.com) en tank je gewoon bij Shell. Natuurlijk gaan er zaken veranderen maar of het nu voor ieder bedrijf gaat gebeuren? Denk na en spreid. Ik ben blij dat ik een 25% in Amerikaanse aandelen heb :). Prettige avond. O ja by the way ik heb met 5 euro korting aandelen Randstad gekocht, niets mis mee.
  4. [verwijderd] 27 juni 2016 12:52
    quote:

    kolenboer schreef op 24 juni 2016 08:43:

    [...]

    Zwiterland, noorwegen? Hoe gaat het daarmee? Zwitserland is het rijkste land ter wereld. Geen EU en geen Euro. Zwitserland had allang 10 x failliet moeten zijn volgens de eurofielen want de euro en de EU hebben vreselijk veel goeds gebracht. Zonder euro en EU is het hel en verdoemenis. Toch?

    Sinds we de euro hebben zijn we economisch achteruit gehold. Groeien doen we niet meer, het enige wat we van Brussel moeten is geld overhevelen naar zuid europa.
    Zwitserland heeft danwel geen euro en is geen eu lid, maar ze hebben enorm veel baat bij deze twee initiatieven gehad.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links