Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXliveblog: "QE4", Shell & Tesla

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 keffertje 4 mei 2016 20:23
    Jelle Maasbach ?@JMaasbach
    Value8 weer onderuit op de beurs, @peterpaul_vries zegt geen stappen tegen analist te nemen. "Niet in me opgekomen"

    Nee logisch, wat zou hij er tegen moeten ondernemen. het is een glasheldere analyse van een onafhankelijke analist, waarbij ik aanteken dat het niet 'nieuw' is omdat value8 al jaren haar winsten oppoetst met dit soort transactieresultaten. Nu de boel begint te stagneren, wordt er kritischer naar gekeken en steekt de argwaan weer terecht de kop op.
  2. [verwijderd] 5 mei 2016 02:28
    Significant in het deskundige “Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan” artikel is bijvoorbeeld

    “Tesla's stock is defined by this tension between the dream of enormous future sales and today's more mundane, and tangible, challenges of growing sales by orders of magnitude without screwing up or burning through too much cash.

    (...)

    The driverless revolution is racing forward, as inventors overcome technical challenges such as navigating at night and regulators craft new rules. Yet the rush to robot cars faces a big roadblock: People aren’t ready to give up the wheel. Recent surveys by J.D. Power, consulting company EY, the Texas A&M Transportation Institute, Canadian Automobile Association, researcher Kelley Blue Book and auto supplier Robert Bosch LLC all show that half to three-quarters of respondents don’t want anything to do with these models.

    Wat in deze significante trend dus volgens

    www.translate.com

    zoveel betekent als

    Tesla's aandelen wordt bepaald door deze spanning tussen de droom van enorme toekomstige verkopen en vandaag meer alledaagse, en tastbaar, uitdagingen van de groeiende verkoop van ordes van grootte zonder verknalt of branden door te veel geld.

    (...)

    De stuurprogramma's revolutie vooruit racen, als uitvinders overwinnen technische uitdagingen zoals het navigeren in de nacht en toezichthouders ambachtelijke nieuwe regels. Toch is de rush naar de robot auto's wordt geconfronteerd met een grote wegversperring: Mensen zijn niet bereid op te geven het wiel. Recente enquêtes door JD Power, adviesbureau EY, de Texas A & M Transportation Institute, Canadian Automobile Association, onderzoeker Kelley Blue Book en auto leverancier Robert Bosch LLC alles blijkt dat de helft tot driekwart van de respondenten niet iets te maken met deze modellen willen.

    Dit dus terwijl min of meer iedereen in de hoge, lage en hongerloontjes landen in en buiten de eurozone op de camping aarde die tot het einde der tijden zijn significant voorspelbare rondjes in de ijdelheden der ijdelheden door het heelal maakt in deze significante trend uiteraard alleen al i.h.k.v. de significante lange termijn

    “Safe the planet”

    doelstellingen van Parijs bereid is om met onmiddellijke ingang met de significante verslaving met het tanken van het zwarte goud aan fossiele brandstoffen te stoppen,

    om hierna afgekickt en wel bij een analoge baas significant de significant analoge handen uit de significant analoge mouwen te steken om met een significant betaalbaar analoog vliegtuigje in een dan uiteraard significant WEL als rijk ervaren analoge cultuur van het significant analoge a naar het significant analoge b te gaan!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links