Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Just say Yes (Nai)?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Tradingmate 6 juli 2015 10:04
    inderdaad Cees, ze hebben ons voorgelogen, ...we moeten nog steeds valuta wisselen, ons paspoort laten zien en die oorlogen zijn ook verschrikkelijk!!
    Euh, oh wacht even,... nee, was er oorlog? Nee, moet ik mijn paspoort laten zien bij de grens, nee, ik kan zo doorrijden, en....in de eurolanden hoef ik geen geld te wisselen.
    Beetje stemmingmakerij .... iets zeggen wat dramatisch klinkt en niet eens waar is... nee, dat doet niet de EU, dat doet Cees.
  2. [verwijderd] 6 juli 2015 10:18
    De aandacht voor het Griekse drama is in verhouding tot wat er in China mis kan gaan veel te groot. In China zijn de groeicijfers nu aan het dalen na jarenlang boven de 7,5% te zijn geweest. Wat gebeurt daar met de banken nu de groei hapert? Komt daar ook een bankencrisis? Jouw 3 regels over China hadden er meer mogen zijn.
  3. [verwijderd] 6 juli 2015 10:41
    quote:

    Tradingmate schreef op 6 juli 2015 10:04:

    inderdaad Cees, ze hebben ons voorgelogen, ...we moeten nog steeds valuta wisselen, ons paspoort laten zien en die oorlogen zijn ook verschrikkelijk!!
    Euh, oh wacht even,... nee, was er oorlog? Nee, moet ik mijn paspoort laten zien bij de grens, nee, ik kan zo doorrijden, en....in de eurolanden hoef ik geen geld te wisselen.
    Beetje stemmingmakerij .... iets zeggen wat dramatisch klinkt en niet eens waar is... nee, dat doet niet de EU, dat doet Cees.
    Overdreven stemmingmakerij rond die Grieken. De paniek is allang uit de markt en het is nu gewoon een kwestie van voortslepen. Dat de beurzen niet omhoog willen heeft meer te maken met de crash in China en de aanstaande zomer.
    Hoe zei Ruudje van Big Brother dat ook alweer?

    Laat je nie gek makeeeeh
  4. [verwijderd] 6 juli 2015 11:05
    Grexit Brexit Hexit. Goed voor de oplages van kranten. Alsof een EU oprichten zoiets als een een bedrijf oprichten. Duurt 25 tot 30 jaar voor het een beetje stabiel zal zijn. Gr willen zelf beslissen, alsof ze dat niet mochten. De boel belazeren zoals alleen een Griek dat kan? Ze zijn kampioen fallisementsaanvraag. Trouwens waar gaat al dat geld naar toe? Ik las dat grieken veel investeren in Bulgarije want goedkoper dan Griekenland. Is het soms indirecte steun aan Bulgarije?
  5. forum rang 7 rene l 6 juli 2015 12:32
    Sommige mensen denken ook dat de aarde binnenkort vergaat.
    Vroeger werden mensen die uit varen gingen ook bang gemaakt, de aarde zou plat zijn en je kon er af vallen, gelukkig kon dit niet, de aarde is rond en gezien de heersende zwaartekracht kom je altijd weer met beide benen op de grond.

    Volgens mij is de aarde gewoon vierkant, ik krijg van alle toestanden namelijk een enorm blokhoofd, beleggen is niet meer zo éénvoudig als vroeger, het is een vies economisch spel geworden en vele twitterberichten zijn misleidend en zijn in de wereld geholpen met voorbedachte rade.

    Gekke Grieken mangelen al jaren de beurzen, nu weer de opmerking van een maffia-baas dat de Grieken bij Europa horen, geografisch gezien klopt dit ook wel als je de Bos Atlas bestudeerd uit de periode dat ze de Euro nog niet uitgevonden hadden.
    De Euro heeft Europa juist verscheurd, de verdeeldheid is groter geworden

    Waarom brengen we Griekenland eigenlijk niet naar de beurs d.m.v. een IPO.
    Ze geven gewoon aandelen uit, en wanneer je er wat in ziet kun je bestens inschrijven en wordt je fictief eigenaar van bijvoorbeeld een klein stukje Rhodos.
    Het gaat dan niet op kosten van burgers die er niets mee te maken hebben.
    Het land krijgt dan activistische aandeelhouders die mogen mee beslissen over het reilen en zeilen van de Grieken.

    Ons gaat dit veel geld besparen en de Grieken zullen dan t.z.t. vanzelf weer lean&mean worden.
    Politici hebben geen leidinggevende capaciteiten, het zijn muggenzifters van het type pappen en nathouden die geen harde maatregelen durven te nemen, het is eigenlijk een olie dom type mens die niets snapt van de realiteit.

    Kijk eens naar de Zwiters, ze schudden al jaren hun hoofd en hebben nog nooit iets van de Euro gesnapt, helaas wordt dit voor ons zorgvuldig buiten de media gehouden.

    Over China maak ik mij maar niet al te druk, het hele Noorden is nog in opkomst.

    Zelf heb ik ook jaren voor een Zwitsers bedrijf gewerkt.
    We hadden een traditie, nieuwe collega's kregen tegen betaling van 1 Gulden een dichtgevouwen papiertje overhandigd met daarop de volgende tekst:

    Bedankt voor de Gulden.
    Hiermee bent U lid geworden van de Zwitserse Marine.
    Het geld zal besteed worden om kogels te kopen waarmee gaten in onze kazen geschoten worden.

    P.S.: Maak geen herrie om deze Gulden, probeer hem op dezelfde manier terug te verdienen, er is altijd wel een gewillig slachtoffer te vinden.

    Oxi, oxi, als een Belg ja ja zegt bedoelt hij juist nee.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links