Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,896 26 apr 2024 17:35
  • -0,004 (-0,10%) Dagrange 3,860 - 3,932
  • 525.331 Gem. (3M) 1,4M

Opdrachten BAM per 1-1-2015

168 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 bammie 4 februari 2015 14:14
    Daar is er weer 1 vers van de pers.

    Rijkswaterstaat verstrekt opdracht aanleg spitsstrook A7
    4 februari 2015
    Aanleg spitsstrook A7 - A8

    Rijkswaterstaat heeft woensdag 4 februari 2015 BAM opdracht gegeven de spitsstrook op de A7, van Purmerend-Zuid tot en met knooppunt Zaandam, aan te leggen. De aanleg van de spitsstrook is onderdeel van het project ‘Aanleg Spitsstroken A7/A8’ van het landelijk programma Beter Benutten. Met de aanleg van spitsstroken gebruiken de weggebruikers de vluchtstrook bij drukte als extra rijstrook. Hierdoor worden de bestaande wegen beter benut en verbetert de doorstroming.

    Meeste waarde, laagste prijs
    Rijkswaterstaat heeft de aanbesteding van het Design & Construct-contract uitgevoerd volgens Best Value Procurement (BVP). BVP is een aanpak die uitgaat van de meeste waarde voor de laagste prijs. Doordat opdrachtnemer zelf kan bepalen hoe deze het project realiseert, maakt Rijkswaterstaat optimaal gebruik van de expertise van de marktpartij.

    Gunning aan BAM
    Woensdagmiddag hebben Rijkswaterstaat en BAM Infra hun handtekening onder het contract gezet en is de gunning voor de aanleg van de spitsstrook op de A7 definitief. Rijkswaterstaat heeft BAM uit de vijf gegadigde partijen geselecteerd als de economisch meest voordeligste inschrijving. BAM scoorde overall het best op de verschillende selectiecriteria en heeft tijdens de onderbouwingsfase aangetoond over een gedegen en realistisch plan van aanpak te beschikken.

    Planning
    Nu het contract gegund is kan BAM direct aan de slag met de voorbereidingen voor de aanleg van de spitsstrook. De eerste werkzaamheden zijn al voor de zomervakantie zichtbaar. Naar verwachting wordt de spitsstrook voor het einde van het jaar opengesteld voor het verkeer.

    Beter Benutten: Aanleg Spitsstroken A7/A8
    De aanleg van de spitsstroken op de A7 en A8 tussen Purmerend-Zuid en Oostzaan is onderdeel van het programma ‘Beter Benutten - Metropoolregio Amsterdam’. In het programma werken bedrijfsleven, Rijk, Provincie, Stadsregio Amsterdam en gemeenten samen aan een betere bereikbaarheid op de weg, vaarweg en het spoor. Al deze partijen dragen op een concrete en innovatieve manier bij aan het verminderen van files, door bestaande infrastructuur beter te benutten of door het reisgedrag aan te passen

    Meer informatie?
    Kijk voor meer informatie over het project op de projectpagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gratis informatielijn 0800-8002.

    Bron:
    www.bamwegen.nl/nieuws/rijkswaterstaa...
  2. forum rang 4 bammie 4 februari 2015 14:19
    quote:

    Rob 74 schreef op 4 februari 2015 14:17:

    Hallo Bammie zijn er ook financiële details bekent gemaakt?
    Nog niet kunnen vinden. Komt wellicht in de persberichten van BAM zelf te staan.

    Edit:
    via google wikipedia site gevonden waar gesproken wordt over

    citaat:
    "Op 29 juli 2014 werd het ontwerp-tracébesluit voor de spitsstrook ter inzage gelegd,[3] gevolgd door het definitie tracébesluit op 10 december 2014.[4] De spitsstrook moet in 2015 aangelegd worden en kost € 25 miljoen."

    Bron:
    www.wegenwiki.nl/A8_%28Nederland%29
  3. $-€XI 4 februari 2015 18:38
    BAM turn attention to Glasgow’s Atlantic Square
    Bookmark and Share | Send to friend
    February 4 2015

    BAM turn attention to Glasgow’s Atlantic Square BAM, in collaboration with Taylor Properties, is turning its attention to the next big project in its development pipeline, a £100m mixed-use development in Glasgow’s IFSD, having recently sold 110 Queen Street to Deutsche AWM for £70m.

    Following that success the developer is retaining Cooper Cromar for Atlantic Square, adopting a similar smoked glass aesthetic for three separate buildings, staggered behind a retained warehouse frontage on James Watt Street.

    In a statement BAM said: “Having successfully developed CONNECT110NS nearby, BAM will bring its expertise and trusted supply chain to develop an entirely new city district for technology and financial services organisations.

    “Celebrating the best of Glasgow’s trading past, and linking it to its future as a hub for international trade, Atlantic Square will comprise two commercial buildings of ten storeys (180,000ft2) and six storeys (80,000ft2) respectively, with ground floor retail space in both. A third building will feature high-quality retail and residential accommodation.”

    A planning application is expected imminently.
  4. [verwijderd] 5 februari 2015 07:33
    4 February 2015 - BAM Contractors Ltd

    Kill, County Kildare, Ireland, 30 January 2015 - The Minister for Education & Skills, Jan O’Sullivan TD, turned the sod on St Joseph’s Secondary School in Tulla, Co Clare. The new school will provide state of the art educational facilities for 650 students.

    The new school, due to be completed in March 2016, will provide 26 specialist classrooms, 10 general classrooms and a physical education hall. The school will be located on Church Road in Tulla and is part of Schools Bundle 4, the Government’s PPP Programme which will provide 3,000 new school places.

    BAM was awarded the public private partnership (PPP) contract by the National Development Finance Agency (NDFA), acting as the procuring agent for the Department of Education and Skills. This €20 million project will create 150 construction jobs and involves the design, construction, finance and maintenance of the school over a 25 year period.

    Speaking about the project, Theo Cullinane, Chief Executive BAM Contractors, said: ‘BAM is delighted to commence construction on St Joseph’s Secondary School as part of the Schools Bundle 4 programme. We are pleased to once again partner with the Department of Education and Skills and the NDFA. This state of the art school will add to Ireland’s educational infrastructure and BAM will deliver a school of the highest quality for students and staff.’

    BAM has a long track record of investing in and delivering major projects through the PPP model, completing eight schools as part of Schools Bundle 3 and most recently completing the Newlands Cross Junction ahead of schedule and within budget.

    www.bam.eu/press/press-releases/minis...
  5. [verwijderd] 10 februari 2015 20:35
    Stadsbrug ‘De Oversteek’ wint de Nationale Bouwprijs 201510 februari 2015 - Koninklijke BAM Groep nv

    (Persbericht BAM Civiel, Max Bögl Nederland en gemeente Nijmegen:) Nijmegen, 9 februari 2015 - Voor de tweede keer in een half jaar tijd is de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek in de prijzen gevallen. Vanavond werd bekend dat de brug de Nationale Bouwprijs 2015 heeft gewonnen in de categorie Civiele Kunstwerken. Het project is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Nijmegen door Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen v.o.f., bestaande uit BAM Civiel bv en Max Bögl Nederland b.v. Het ontwerp is van de Belgisch-Luxemburgse architecten- en ingenieurscombinatie Laurent Ney en Chris Poulissen. In oktober won De Oversteek ook al de Nationale Staalprijs 2014.

    De jury vindt De Oversteek in alle opzichten een lust voor het oog en prijst de uitdagende benadering van marktpartijen, van bouwen én beheren; binnen tijd en budget. In het juryrapport wordt gesproken van een brug waarbij alles samenkomt: hoge kwaliteit, rekening houdend met belangen van alle stakeholders, respect voor historie, esthetiek, hanteren complexiteit, zachte factoren, technieken en duurzaamheid. De jury roemt ook de bevlogenheid en het enthousiasme van alle partijen en de samenwerking tussen de gemeente Nijmegen, Bouwcombinatie Stadsbrug Nijmegen en de architecten Ney & Poulissen, die gebaseerd was op vertrouwen, gedeelde waarden en respect.

    De Oversteek werd in november 2013 geopend en is met een lengte van 285 meter en een boog van 60 meter hoog de op een na langste hoofdoverspanning van Nederland. De betonnen aanbruggen zijn bekleed met baksteen, gemaakt van klei uit de Waal. De stalen hoofdoverspanning is afgestemd op de breedte van de rivier. De brug verbindt Nijmegen West met het nieuwe gebied ‘de Waalsprong’ op de noordoever en zorgt voor een betere spreiding van het verkeer en daarmee ook voor een betere bereikbaarheid van de stad. De Oversteek is bovendien een monument voor de heldhaftige Waaloversteek van Amerikaanse militairen. Deze vond in september 1944 plaats in het kader van operatie Market Garden en leidde tot de bevrijding van Nijmegen.

    www.baminfratechniek.nl/nieuws/stadsb...
  6. [verwijderd] 12 februari 2015 07:12
    BAM Techniek bv uit Bunnik heeft een aanbesteding gewonnen, uitgeschreven door Stichting Zaam, Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs P/A Het Nic B.V.. 7 bedrijven schreven zich in voor deze opdracht. Het budget bedraagt €45789.

    De primaire doelstelling van deze aanbesteding is: Het afsluiten van een overeenkomst met meerdere partijen die het onderhoud van de Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties verzorgen op basis van een inspanningsgericht onderhoudscontract met afkoop van storingen.


    Daarnaast is de doelstelling: Het afsluiten van een eenduidige overeenkomst met meerdere partijen voor het uitvoeren van gelijksoortig onderhoud, inzicht krijgen in de uitvoering van het onderhoud en instandhouding van de installaties tegen marktconforme prijzen.

    Bij BAM Techniek bv werken voor zover bekend 1455 mensen. Het bedrijf is werkzaam in de branche Bouw.

    www.wijutrecht.nl/nieuws-overzicht/ba...
  7. Mijn Pensioen 12 februari 2015 16:01
    12-2-2015 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Persbericht Rijkswaterstaat Midden-Nederland:) Utrecht, 12 februari 2015 - Rijkswaterstaat start in het voorjaar van 2015 met de renovatie van de A27 Flevoland, van de Stichtse Brug tot en met Knooppunt Almere. De huidige fundering van de weg kan de beweging van de ondergrond niet goed opvangen. Hierdoor zijn scheuren ontstaan in het wegdek. De opdracht voor de renovatie van de A27 Flevoland is gegund aan BAM Infra.
    De A27 in Flevoland moet grondig worden aangepakt. Bij de renovatie krijgt de weg een flexibele fundering die de bewegingen van de ondergrond goed kan opvangen. Met de nieuwe fundering beperken we scheurvorming in de toekomst tot een minimum. Het rijcomfort voor de weggebruiker zal aanzienlijk verbeteren.
    Over het hele traject tussen de Stichtse Brug en Knooppunt Almere wordt in beide rijrichtingen een geheel nieuw wegdek aangebracht van zeer open asfaltbeton (zoab). Zoab rijdt comfortabel, is stiller en heeft een goede afwatering.
    Rijkswaterstaat zorgt met deze aanpak over het hele traject voor een duurzame oplossing. Zo kan de A27 in Flevoland weer vele jaren mee.
    Naar verwachting duurt de renovatie tot medio 2016.
    Kijk voor meer informatie op de projectpagina A27: renovatie Stichtse Brug tot knooppunt Almere

    Hoppa...........in the pocket
  8. [verwijderd] 12 februari 2015 20:38
    Xbloc application in the Mundra LNG project – First Xbloc project in India
    11 February 2015 - BAM Infraconsult bv

    Gouda, the Netherlands, 11 February 2015 - BAM Infraconsult bv (under its trade name Delta Marine Consultants (DMC)) has signed a license agreement with Adani Ports and Special Economic Zone for the application of Xbloc breakwater armour units in the Mundra LNG project, which will be the first Xbloc application in India.

    The project is located in the Gulf of Kutch in the Northwestern Indian state Gujarat. The LNG import terminal will be built on a reclaimed land area which will be protected from severe cyclone waves by an Xbloc shore protection. Construction of the shore protection will start after completion of physical model tests which are currently ongoing. Production and placement of the Xblocs will start later this year and will continue in 2016.

    Xbloc is an innovative and patented concrete armour unit which has been developed by BAM for shore protection and breakwaters and has successfully been applied on various locations around the world since 2004. Xblocs have a high hydraulic stability and offer a large cost reduction. The structure requires considerably less concrete compared to other armouring systems and furthermore the units can be placed faster. Through this innovation breakwaters with Xblocs are more cost effective and sustainable than traditional breakwaters.

    BAM Infraconsult bv provides technology and consultancy services on a global basis through its brand Xbloc and trade name Delta Marine Consultants.
  9. forum rang 4 bammie 17 februari 2015 20:25
    Rijkswaterstaat gunt beheer en onderhoud Landelijk Meetnet Water aan BAM Infratechniek Mobiliteit
    17 februari 2015

    PSU Landelijk Meetnet Water

    Rijkswaterstaat CIV heeft op 12 februari 2015 de opdracht voor het meerjarig beheer en onderhoud van het Landelijk Meetnet Water aan BAM Infratechniek Mobiliteit gegund.

    Landelijk Meetnet Water (LMW) bevat het civiel, bouwkundig en installatie- en sensortechnisch onderhouden van alle objecten en locaties van de Meetstations van het Landelijk Meetnet Water. De Meetstations bevinden zich op diverse locaties op zee, langs de kust en langs rivieren, meren en kanalen.

    Gunning van landperceel
    De Meetstations liggen verspreid over heel Nederland en zijn verdeeld over 2 percelen. Het landperceel met circa 500 opstallen welke voornamelijk vanaf het land bereikbaar zijn. De 33 opstallen op zee en langs de kust behoren tot het zeeperceel. BAM Infratechniek Mobiliteit heeft het beheer en onderhoud van het landperceel gegund gekregen.

    Project Start Up (PSU)
    Nu het contract gegund is, kan BAM Infratechniek Mobiliteit aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden van het beheer en onderhoud van het landperceel. Vrijdag 13 februari was de Project Start Up (PSU), geheel in stijl aan het water bij de Ketensedijk in Capelle a/d IJssel. BAM Infratechniek Mobiliteit zal in juli 2015 starten met het beheer en onderhoud van Landelijk Meetnet Water. Het meerjarig contract heeft een minimale looptijd van drie jaar.

    Bescherming tegen hoogwater
    Het Landelijk Meetnet Water zorgt voor de inwinning, validatie, opslag en distributie van allerlei waterbeheergegevens, bijvoorbeeld over waterstanden, stromingen, golfrichtingen, windsnelheden en luchttemperatuur. Zo kunnen waterstandverwachtingen worden afgegeven op basis waarvan Rijkswaterstaat samen met andere waterbeheerders maatregelen kan nemen om het waterpeil te beïnvloeden. Het Landelijk Meetnet Water is daarom van essentieel belang bij de bescherming van Nederland tegen hoogwater.

    Het LMW levert data aan o.a.:
    • Stormvloedkeringen / Beslissing Ondersteuning Systeem (BOS) Maeslantkering
    • Sterkte Belasting Waterkeringen (SBW)
    • Stormvloed WaarschuwingsDienst (SVSD)
    • Hydro-Meteo Centra’s
    • Gemeentelijke Havenbedrijven
    • Kustwacht
    • Sluizen en stuwen
    • Waterschappen

    Bron:
    www.baminfratechniekmobiliteit.nl/nie...
  10. forum rang 4 bammie 17 februari 2015 20:27
    Sportgebouw Heerhugowaard gegund aan BAM Bericht is van 13 januari maar heb hem hier nog niet voorbij zien komen.

    De aanbesteding voor een multifunctioneel sportgebouw in Heerhugowaard is gegund aan een ontwerpteam met onder meer BAM en UArchitects. Naar verwachting gaat rond mei 2015 de bouw van start. De opdracht heeft een aanneemsom van 4,6 miljoen euro.

    De Design & Build-aanbesteding is een multifunctioneel gebouw dat een combinatie van sport- en zorgfuncties biedt. Sport en zorg moeten elkaar daarbij ondersteunen. De gemeente Heerhugowaard en zorginstelling Esdégé Reigersdaal hebben het ontwerp van BAM en UArchitects voor sportvoorziening De Draai als beste inzending beoordeeld.

    Toegevoegde waarde
    Het gebouw zorgt volgens de ontwerpers voor een symbiose van sport en zorg. Onderdeel van het project is een sporthal, maar ook een dagopvangvoorziening. In de avonduren kunnen wijkbewoners gebruik maken van de voorzieningen voor activiteiten. De oplevering wordt verwacht in het begin van 2016.

    Bron:
    www.aanbestedingscafe.nl/sportgebouw-...
  11. [verwijderd] 17 februari 2015 20:31
    BAM Construction is to refurbish a Royal Shakespeare Company (RSC) theatre in Stratford-upon-Avon.
    The Other Place Above: The Other Place

    BAM will refurbish the RSC’s studio theatre, The Other Place as part of a wider transformation project that saw the Royal Shakespeare and Swan Theatres re-open in November 2010.

    The contractor will remodel the internal space of the temporary Courtyard Theatre, the original site of the 1974 The Other Place, to create a festival venue for RSC productions and a space for rehearsals and training.

    As part of the project there will be a new storage facility to house 30,000 costumes from the RSC’s Costume Store, which will be available for public viewing for the first time, via theatre tours.

    RSC project manager Simon Harper said that BAM had significantly undercut the competition: “BAM were selected from our tender list as they were by far the most economically attractive, for their structured approach, their good systems management, their understanding of local issues and a good balanced team.”

    BAM starts on site this month, with completion before the end of the year, ahead of events in 2016 to mark the 400th anniversary of Shakespeare’s death.
  12. forum rang 4 bammie 17 februari 2015 20:47
    BAM Nuttall Nabs ‘Dales Voe South’ Gig

    Lerwick Port Authority has commissioned the Scottish business unit of BAM Nuttall as main contractor for an £11.95 million project to extend the quay at Dales Voe South to 130 meters.

    Work will begin in the following months, with completion due in April 2016. At peak, BAM expects up to 40 people to be employed directly in the construction of the new facility, with wider benefits spreading to local suppliers and subcontractors.

    The extended quay will provide deep-water, versatile berthing and heavy load capacity to take an offshore structure in a single lift, with a substantial, expanded laydown area.

    Part of the Dutch construction group Royal BAM, BAM Nuttall specializes in complex marine construction, with a strong track record working around Scotland and on the Western and Northern Isles.

    Bron:
    www.dredgingtoday.com/2015/02/17/bam-...
  13. Mijn Pensioen 18 februari 2015 16:53
    DELA Vastgoed heeft op 17 februari 2015 het startschot gegeven voor de realisatie van de grootschalige verbouwing en uitbreiding van winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum.
    18 februari 2015 - AM
    Hilversum, 18 februari 2015 - Winkelcentrum Kerkelanden is al jaren lang een bijzonder goed lopend winkelcentrum in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Het in 1970 gerealiseerde winkelcentrum verdient dan ook wel een moderniseringsslag. Samen met AM Real Estate Development en Buro van der Goes is de herontwikkeling vormgegeven.

    Het winkelcentrum wordt vergroot tot 9.500 m² en wordt volledig opnieuw ingedeeld. Vrijwel alle zittende huurders gaan over naar nieuwe, grotere en kwalitatief betere winkelunits. De herontwikkeling is in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum tot stand gekomen. Bouwbedrijf Pennings voert het project gefaseerd uit, waarbij het winkelcentrum volledig blijft door functioneren. Het vernieuwde winkelcentrum Kerkelanden wordt naar verwachting in het najaar van 2017 afgerond. AM RED voert de herontwikkeling uit namens DELA Vastgoed.

    De gemeente Hilversum verzorgt de nieuwe terreininrichting aan de zuidzijde van het winkelcentrum.
  14. [verwijderd] 18 februari 2015 20:59

    Volg ons op ...
    Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Share on rss
    Laatste woningen Deo Neo in Haarlem verkocht; wethouder Van Spijk verricht officiële handeling voor start bouw laatste fase
    18 februari 2015 - AM
    Laatste woningen Deo Neo in Haarlem verkocht; wethouder Van Spijk verricht officiële handeling voor start bouw laatste fase

    Haarlem, 18 februari 2015 - VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) geeft 19 februari 2015 het startsein voor de realisatie van de laatste achttien woningen in Deo Neo in Haarlem. Hiermee komt de afronding van het plan in zicht. Om dit bijzondere moment te vieren, wordt voor kopers en andere betrokkenen op 19 februari een feestelijke start van de bouw georganiseerd, waarbij wethouder Jeroen van Spijk de officiële handeling verricht.
    Deo Neo

    Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis gelegen tussen de Kleverpark- en Frans Halsbuurt, nabij Haarlem CS en het centrum. De wijk kent een intieme en tevens ruimtelijke opzet door de aanwezigheid van binnenpleinen, de lage bebouwing en het autoluwe karakter door de ondergrondse garage. De eigentijdse ontwerpen van de woningen zijn gebaseerd op die van de traditionele Haarlemse architectuur en sluiten aan op de sfeer van de omliggende buurten. Het plan van 108 eengezinswoningen en 74 appartementen is sinds 2010 in 5 fasen in verkoop gebracht. Het Hoofdgebouw is getransformeerd naar 34 zorgappartementen. Met de gefaseerde verkoop, waarbij deze fase 5 het slotstuk vormt, is het mogelijk gebleken het plan voor het binnenstedelijke nieuwbouwplan van Deo Neo in zijn geheel uit te voeren.
    Woninginformatie laatste fase

    De laatste fase bestaat uit achttien royale herenhuizen met een woonoppervlakte van 173 tot 188 m2 met standaard vijf slaapkamers. De huizen liggen op kavels vanaf 190 m2 en hebben de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein. De kopers hadden een ruime keuzemogelijkheid in de indeling van de woning. Voor de twee woningtypen (Torrentius 1 en 2) is door interieurarchitect Angeline Stouten-Stuyts (Studio Stuyts) een aantal indelingsvarianten uitgewerkt, die in overleg met kopers verder zijn afgestemd op hun eigen wensen. Het ontwerp van de huizen zelf is van de hand van Ponec de Winter Architecten (voorheen Dana Ponec Architecten). De prijsklasse van de woningen varieerde van € 545.000,- tot en met € 645.000,- v.o.n. Alle 18 woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop. De woningen worden naar verwachting eind 2015 opgeleverd.

    Voor meer informatie over deze woningen en het plan Deo Neo zie www.deoneo.nl.

    Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22.

    High res beeldmateriaal en een foto van de officiële handeling is downloadable op www.am.nl/actueel/illustraties.
    Share on email Share on facebook
    Share on linkedin Share on print Share on twitter
  15. [verwijderd] 18 februari 2015 21:00
    Viering hoogste punt Rehoboth in Elburg; wethouder Polinder verricht officiële handeling
    18 februari 2015 - AM
    Viering hoogste punt Rehoboth in Elburg; wethouder Polinder verricht officiële handeling

    Elburg, 18 februari 2015 - Ontwikkelingscombinatie School4kwartier (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Van Gelder Ontwikkeling) houdt donderdag 19 februari een feestelijke bijeenkomst met het bereiken van het hoogste punt in het project Rehoboth in Elburg. In de aanwezigheid van kopers en andere betrokkenen verricht wethouder Jan Polinder de officiële handeling. Na een traject van crowdsourcing, waarbij belangstellenden hun woonwensen kenbaar hebben gemaakt, zijn de woningontwerpen en -sferen voor de Rehobothlocatie volledig afgestemd op de klantvraag. Met deze aanpak is de verkoop voorspoedig verlopen, waarbij alle 28 woningen binnen een termijn van vijf maanden zijn verkocht. De oplevering van de woningen is naar verwachting voor de zomer.

    School4kwartier ontwikkelt in Elburg vier voormalige schoollocaties. Na de ontwikkeling en realisatie van De Omloop en de Burgemeester Folkertslocatie, is Rehoboth het derde plan dat in uitvoering komt. De Rehoboth locatie ligt centraal in Elburg, tussen de Arent Toe Boecoplaan en de Klokbekerweg. De woningen liggen in een parkachtige omgeving en in de nabijheid van de buurtvoorzieningen.
    Woninginformatie

    Het woningaanbod van de wijk bestaat uit 28 koopwoningen, waarvan tien sociale koopwoningen, zestien rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen. Door de inzet van online enquetes, informatieavonden en persoonlijke gesprekken is de architectuur en planopzet afgestemd op de wensen van potentiële kopers. De woningen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl naar een ontwerp van Plegt-Vos uit Assen. Kopers hebben veel keuzevrijheid gehad bij de indeling van de woning, de afwerking en kleur van de gevel en dakbeëindiging (dakkapel, trapgevel of topgevel). De prijzen van de woningen zijn vanaf € 170.000 (sociale koopwoning) tot € 245.000 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning.

    Op www.school4kwartier.nl is meer informatie te vinden over Rehoboth en de andere ontwikkelingslocaties in Elburg van School4kwartier.
  16. [verwijderd] 28 maart 2015 20:45
    Dundee City Council en BAM tekenen overeenkomst voor bouw V&A Museum of Design Dundee
    24 februari 2015 - Koninklijke BAM Groep nv
    Dundee City Council en BAM tekenen overeenkomst voor bouw V&A Museum of Design Dundee

    Bunnik, 24 februari 2015 - Dundee City Council en BAM Construction Ltd hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van het V&A Museum of Design Dundee. Met de bouw is een bedrag gemoeid van ruim € 109 miljoen (£ 80 miljoen).

    BAM Construction begint volgende maand met de bouw van het door het Japanse architectenbureau Kengo Kuma & Associates ontworpen museum. Naar verwachting is de bouw eind 2017 gereed en zal het museum vóór juni 2018 opengaan voor publiek.

    Dundee telt ruim 140.000 inwoners en is gesitueerd aan de Schotse oostkust. Dundee ligt aan het estuarium van de rivier de Tay, die uitmondt in de Noordzee. De bouw van het V&A Museum of Design Dundee maakt deel uit van de grootschalige herontwikkeling van het stadsdeel langs de rivier, het Dundee Waterfront.

    Zie voor een virtuele rondgang door het museum: www.vandadundee.org/building
  17. forum rang 4 bammie 14 april 2015 21:23
    BAM bouwt ecopassage N227 in Maarn
    14 april 2015 - BAM Infra Nederland bv

    Gouda, 14 april 2015 -
    De provincie Utrecht heeft BAM geselecteerd voor de bouw van de ecopassage N227 bij Maarn. BAM is verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de ecopassage. De aanneemsom bedraagt circa € 3 miljoen.

    Omdat de provinciale weg ligt in de Ecologische Hoofdstructuur, hecht de provincie veel belang aan de verbetering van de verbinding voor flora en fauna tussen de twee natuurgebieden aan weerszijden van de weg. Zoogdieren zoals boommarters, dassen en reeën, diverse reptielen en amfibieën hebben profijt van de nieuwe verbinding.

    Duurzaam materiaalgebruik
    BAM legt in de uitvoering de nadruk op de aspecten duurzaam materiaalgebruik, risicobeheersing en belevingswaarde. Voor de inpassing van de ecopassage in de omgeving heeft BAM landschapsarchitect Wurck ingeschakeld. De bouw start in het voorjaar van 2015, de oplevering is uiterlijk december 2016.

    Nadere informatie: BAM Infra, Bart Hogenbosch, Marketing & Communicatie, (06) 20 41 26 61.

    Bron:
    BAM bouwt ecopassage N227 in Maarn
    14 april 2015 - BAM Infra Nederland bv
    Ecopassage N227 in Maarn
    Gouda, 14 april 2015 - De provincie Utrecht heeft BAM geselecteerd voor de bouw van de ecopassage N227 bij Maarn. BAM is verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de ecopassage. De aanneemsom bedraagt circa € 3 miljoen.

    Omdat de provinciale weg ligt in de Ecologische Hoofdstructuur, hecht de provincie veel belang aan de verbetering van de verbinding voor flora en fauna tussen de twee natuurgebieden aan weerszijden van de weg. Zoogdieren zoals boommarters, dassen en reeën, diverse reptielen en amfibieën hebben profijt van de nieuwe verbinding.

    Duurzaam materiaalgebruik
    BAM legt in de uitvoering de nadruk op de aspecten duurzaam materiaalgebruik, risicobeheersing en belevingswaarde. Voor de inpassing van de ecopassage in de omgeving heeft BAM landschapsarchitect Wurck ingeschakeld. De bouw start in het voorjaar van 2015, de oplevering is uiterlijk december 2016.

    Nadere informatie: BAM Infra, Bart Hogenbosch, Marketing & Communicatie, (06) 20 41 26 61.
168 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links