Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voorbeurs: Dóór het plafond

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2011 09:26
    quote:

    DownJones schreef op 1 augustus 2011 09:12:

    Ik zat live CNN te kijken vannacht en prominente Congress leden bleken helemaal niet onder de indruk. Maar ja, het zijn en blijven politiekers natuurlijk.....
    Dat zijn de vleugels (conservatives, linkse democraten); de moderates moeten nu de doorslag geven. Zal best nog spannend worden; mogelijk met vertragingstaktieken en alles. Maar uiteindelijk zal het erdoor komen.
  2. [verwijderd] 1 augustus 2011 09:29
    quote:

    karel08 schreef op 1 augustus 2011 09:26:

    [...]
    Dat zijn de vleugels (conservatives, linkse democraten); de moderates moeten nu de doorslag geven. Zal best nog spannend worden; mogelijk met vertragingstaktieken en alles. Maar uiteindelijk zal het erdoor komen.
    Met dan een vogende stijging van de beurzen als gevolg. Momenteel valt het toch wel een klein beetje tegen, ik had op meer gehoopt maar de dag is nog niet om natuurlijk.
  3. kolenboer 1 augustus 2011 09:58
    Vannacht om 10 seconden over 12 uitgestopt. Nu net weer short gegaan op de AEX.

    De beleggers worden met de dag dommer, meer schuld is beter. En dat terwijl alle problemen juist door teveel schuld zijn gekomen. Hoe krijgen ze het verzonnen. In 2000 was het al erg maar de huidige domheid slaat echt alles.

    Kopen mensen , kopen. Ogen dicht en kopen, niks aan de hand. Kijk naar de grafiek, niet te lang want dan gaat het duizelen.

    De versnelling van de beweging is ook het einde van de beweging. Dat gaat dus betekenen dat dit het einde is van deze steile beweging. Weet je hoe je van de schuld kunt afkomen? heel gemakkelijk, gewoon afstempelen en de rest van de wereld er voor op laten draaien.
  4. Henk30 2 augustus 2011 10:25
    Heel interessant CNBC,CNN, RT (Russian Today, Putins engels kanaal), en Al Jazeera op de rakties afgelopen nacht te vergelijken. CNBC eerder blind paard achter het teegeleuter, CNN eerder licht neutraal maar ook verblind, RT vanouds anti demoktraties - zie hun houding tegeover de libye akties - en amerikaans, en Al KJazeera - met een afro amerikaanse die over de plundering van de armen en haar strijd tegen de staats (en amerika) vernietigers vertelt.

    Chinas CP Corp heeft overigens slechts 30% van de US staatsschulden.
    Het meeste van de US schuld wordt in het binnenland gehouden.
    Per kop van de bevolking heeft buiten de US GB het meest. Bij de te vewachten stille afstempeling door inflatie en dollar daling verliezen die dus, naast de pensioenfondsen en rijken in de US, het meest.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links