Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet strijdt met 'blauw hart' voor KLM

Lees over dit aandeel ook

  1. 08 mei Air France-KLM heeft een serieus kostenprobleem, en dat is niet voor het eerst
  2. 02 mei "Brussel onderzoekt o.a. Air France-KLM om greenwashing"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 januari 2015 00:12

    Niets over concrete maatregelen van Nederlandse kant zoals via aandelenbelang of andere constructie. Ook geen idee over echte alternatieven. Mansveld het zoveelste linkse lichtgewicht kippetje.
    Kon waarschijnlijk goed foldertjes in de bus doen en typisch de softe sector. Na 1 jaartje gedeputeerde werd dit wicht al PvdA-kanon.

    "Personalia

    Voornaam (roepnaam): Wilma Jacqueline (Wilma)
    Geboorteplaats en -datum: Hilversum, 11 september 1962
    Woonplaats: Groningen
    Burgerlijke staat: ongehuwd, partner

    Opleiding

    Havo, Volwassenenonderwijs Utrecht (1983)
    PD Boekhouden (Praehep, 1989)
    MBA (Praehep, 1990)
    Marketing, Overheidsuitgaven en Human Resource Management, 1 semester Universiteit van Winnipeg, Manitoba, Canada (1993)
    Bedrijfseconomie lerarenopleiding, 2e graads lesbevoegdheid, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (1995)

    Loopbaan

    Wilma Mansveld begint haar loopbaan met diverse functies in ondersteuning/assistent van het management bij onder meer Creatief Vakantieverblijven, (psychiatrische) ziekenhuizen in Noord-Nederland en Utrecht, Jaguar Import Nederland en een reclamebureau.
    Van 1997 tot 2001 is Mansveld manager Personeelszaken bij Gran Dorado Beheer en Projecten B.V. te Groningen en hoofdkantoor Amsterdam.

    Van 2001 tot 2011 is Mansveld secretaris van de SER Noord-Nederland. Ook is ze vanaf 2003 voor de PvdA lid van de Provinciale Staten van Groningen; van mei 2009 tot april 2011 is zij tevens fractievoorzitter.

    Vanaf 13 april 2011 tot haar benoeming als staatssecretaris is Wilma Mansveld gedeputeerde van de Provincie Groningen. In haar portefeuille heeft ze economische zaken, energie, jeugdzorg en facilitaire zaken.
    Mevrouw W.J. Mansveld is op 5 november 2012 benoemd tot staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu in het kabinet-Rutte-Asscher.

    Partijpolitieke functies en nevenfuncties

    Wilma Mansveld was (vice)fractievoorzitter van de PvdA in de Provinciale Staten van Groningen en lid van het Centrum Lokaal Bestuur PvdA.

    Totdat Mansveld gedeputeerde werd, vervulde zij diverse nevenfuncties, waaronder lid van de Raad van Toezicht RBO te Groningen, lid van de Raad van Toezicht Lentis te Zuidlaren en lid van de Raad van Toezicht FPC Dr. S. van Mesdag in Groningen.
    5 november 2012
  2. [verwijderd] 29 januari 2015 01:49

    Hoogste opleiding 2e graads leraar economie. Pas op haar 21e Havo. Ik had op mijn 16e de HBS en moet dus wel briljant zijn. Ben ik niet helaas.

    Dan heeft mevrouw:

    "Marketing, Overheidsuitgaven en Human Resource Management, 1 semester Universiteit van Winnipeg, Manitoba, Canada (1993)"

    Kan online, maar het is wat in 3 maanden. Overheidsfinanciën of wat bij haar blijkbaar bij deze PvdA-lady hetzelfde is als OVERHEIDSUITGAVEN. Even Kottler en consorten en de hele Marketing erbij en dan daarbovenop nog de hele sociologie met dat Humanresourcemanagement.

    Mevrouw is een links wonder! Ze is geen allochtoon. Is ze soms lesbisch? Zoiets is toch minimaal met zo een c.v. nodig om het bij "de arbeiderspartij" ver te brengen?

    Groet, Jonas

    PS Overigens had die hele oppositie ook geen echt doortimmerd alternatief plan. Was ook wat roepen voor de camera en journalistieke onbenullen en eigen domheid verbergen, want ook daar was de intellectuele leegte onpeilbaar.
  3. [verwijderd] 29 januari 2015 08:12
    quote:

    AlexB schreef op 29 januari 2015 06:10:

    Heb in diezelfde periode op school gezeten, en ben in dezelfde periode als haar beginnen te werken. Ben echter wel bijna 10 jaar jonger :-).

    Wat heeft deze dame in haar jeugd allemaal uitgespookt ;-) ?
    Als HAAR op school gezeten? Weinig geleerd dus......
  4. erjee-ff 29 januari 2015 09:02
    @chiel
    Jonas speelt een beetje op de man (vrouw) maar aan de andere kant mag wat mij betreft best de vraag gesteld worden waarom deze mevrouw, met nul komma nul ervaring in bijvoorbeeld transport, logistiek, weg- en waterbouw, civiele techniek en ga zo maar door staatssecretaris is met in haar portefeuille zaken als de Nederlandse Spoorwegen (het Fyra debacle) en Schiphol.

    In dat opzicht ongeveer net zo raar als Mw. Dijksma die landbouw in haar portefeuille heeft...
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Air France-KLM

10,350 17:35
-0,105 -1,00%
Premium

Air France-KLM heeft een serieus kostenprobleem, en dat is niet voor het eerst

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links