Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KPN op hoop van zegen

KPN op hoop van zegen

Kijk KPN eens lekker gaan. Het fonds is de hardste stijger van het Damrak, maar nieuws dat de koers zo laat oplopen is er niet. Ook het volume is niet hoog, maar we horen net vanaf de vloer dat bij de meeste fondsen de volumes bijzonder laag zijn.

Wel zien we dat de gehele telecomsector goed ligt. Wat ook opvalt is dat de, we noemen ze voor het gemak even overnamekandidaten, het een stuk beter doen. Komt dat door die ernorme deal in de telecomsector een week geleden?

De bedrijven die aangemerkt kunnen worden als overnemende partijen stijgen een stuk minder hard. Hier een overzicht van Reuters Eikon:

 

 

Zegt u het maar, verwachten beleggers een overnamebod op KPN of één van de andere telecombedrijven? Kruipt er weer overnamefantasie in het aandeel? Op het druk bezochte KPN-forum is er maar een issue: een overname. Vanavond komt America Móvil ook met KW4-cijfers en dan krijgen we meer informatie over het belang van het bedrijf in KPN.

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 februari 2015 17:13
    Goedemiddag paul123 en Joe Sixpack,

    Excuus dat het lijkt dat dat over KPN gaat, maar het gaat er over dat de volumes over het algemeen bijzonder laag zijn. Ik heb dat aangepast.

    Op de koersenpagina van KPN staat het gemiddelde dagelijkse volume op 25,7 miljoen stuks. Op het moment van schrijven was het volume in KPN ook een stuk lager dan nu het geval is.

    Groetjes Nick
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links