Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kooptips van Nico Inberg

Kooptips van Nico Inberg

Op woensdag 4 juli vond alweer de achtste editie van de Hollandse Aandelenavond plaats, waarbij zes experts samen 24 tips gaven. Ook IEX' eigen beursexpert Nico Inberg deelde zijn kennis met het aanwezige publiek. 

Volgens Nico Inberg heeft de beurs de neiging te overdrijven. Hij speurt de markt daarom af naar koopjes. Bekijk de hoogtepunten van zijn presentatie tijdens de Hollandse Aandelenavond hieronder terug.


Tips Nico Inberg, hoofd IEX Beleggersdesk

Tijdens de Hollandse Aandelenavond gaf Nico Inberg vier tips; drie long en één short. Dit waren zijn tips:

  • Besi
    "Het aandeel ligt er hartstikke slecht bij. Dit bleek de kanarie in de kolenmijn: er kwam slecht nieuws. We hebben het eerder meegemaakt, zo is in 2015 de koers gehalveerd. In China gaat het even wat minder, maar ik denk dat dit een kans is."

  • PostNL
    "Je had het bod van Bpost, dat niet doorging. Dat was maar beter ook, want kijk wat daarmee is gebeurd. Het verhaal is dat brievenpost krimpt, maar pakketbezorging groeit. Nu is er een post-dialoog geweest, en regels worden wat soepeler. Concurrent Sandd wordt overgenomen of uit de markt gedrukt. Retailers willen ook delivery. Maar we willen geen zes busjes in de straat. Dus daar liggen kansen."

  • Accsys
    "Het is een leuk bedrijf, dat hout onder druk impregneert. Het resultaat is harder dan tropisch hardhout. Het management is wat zwak geweest, en sloot een verkeerde deal in China met als gevolg emissies. Wat dit betreft is het een soort Pharming. Iets om komend halfjaar in de gaten te houden, dan kan het een mooi groeibedrijf worden."
  • Short: Grandvision

 

Dagelijks analyses en adviezen van Nico Inberg lezen?

BEKIJK HET PREMIUM AANBOD


Wilt u de hele avond nog eens terugkijken? Dat kan op de webinarpagina van BNP Paribas.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 05 jun Wat is het geheim van Buffett? Ontdek het in een van deze 6 masterclasses
  2. 04 jun Hoe 'Visie & Tips' een beleggingsbegrip werd
  3. 30 mei Kijktip: een nieuw seizoen Visie & Tips

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links