Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel SBM Offshore AEX:SBMO.NL, NL0000360618

Laatste koers (eur) Verschil Volume
16,700   +0,100   (+0,60%) Dagrange 16,580 - 16,890 334.682   Gem. (3M) 347,5K

SBM Offshore - off topic - december 2014

129 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dutchtenor 1 december 2014 11:33
    En natuurlijk het sentiment.. Quote opent met een overzicht van de 12 meest genante gebeurtenissen rondom SBM.
    www.quotenet.nl/Nieuws/De-12-meest-ge...

    Een beetje tendentieus en niet helemaal journalistiek onafhankelijk naar mijn idee.
    Jawel, SBM heeft omgekocht en gesmeerd. Zonder omkoping hadden ze in Brazilië geen voet aan de grond gehad, net als alle andere bedrijven. Vandaag een melding dat Skanska Brazilië verlaat vanwege omkoping www.deaandeelhouder.nl/news/2014/12/1...
    SBM heeft al schoon schip gemaakt, Brazilie gaat een poging daartoe ondernemen. Heeft allemaal zijn tijd nodig.
    Toen ik als klein kind met mijn ouders op vakantie naar Italië ging, moest je bij de grens (dat is de scheiding tussen twee landen waar een identiteitscontrole plaatsvindt ;-) een bankbiljet (van enkele duizenden Lires) tussen de autopapieren doen om extra controles te voorkomen. Hopelijk kijken we over een aantal jaren ook zo terug op Brazilië.

  2. Dutchtenor 1 december 2014 13:04
    @Fay, dat was mijn vader ;-) Ik zat slechts achterin te zeuren of we er al waren ...
    Ik bedoel alleen maar te zeggen dat het gemeengoed was, net als nu in Brazilie. Iedereen is beter af als alles transparant en inhoudelijk wordt beoordeeld, maar helaas zit de wereld niet zo in elkaar.
  3. [verwijderd] 3 december 2014 13:40
    Zoals ik vanmorgen al aangaf blijft SBM steeds verder wegzakken, zelfs in deze beurs die bijna 430 staat. U begrijpt nu ook waarom ik gisteren zo dankbaar was dat het aandeel gisteren door een paar betweters op 10,77 werd gezet waardoor ik mijn turbo shorts kon uitbreiden tegen een mooi prijsje. Daarvoor nogmaals hartelijk dank!

    Wat denkt u dat het aandeel doet als de AEX terug gaat zakken? :-)
  4. [verwijderd] 3 december 2014 14:49
    quote:

    profitmaker schreef op 3 december 2014 13:40:

    Zoals ik vanmorgen al aangaf blijft SBM steeds verder wegzakken, zelfs in deze beurs die bijna 430 staat. U begrijpt nu ook waarom ik gisteren zo dankbaar was dat het aandeel gisteren door een paar betweters op 10,77 werd gezet waardoor ik mijn turbo shorts kon uitbreiden tegen een mooi prijsje. Daarvoor nogmaals hartelijk dank!

    Wat denkt u dat het aandeel doet als de AEX terug gaat zakken? :-)
    Er staat amper -3% op de borden en u waant zich reeds in de overwinningsmodus, zoals het hoort, bij een waar narcist en fabulant. Och wee, waren we allemaal maar zo slim als u. Geen gezeik, iedereen rijk. Man-o-man. Hoe gaan je AFKLM shorts? Alweer zo'n briljante ingeving van je. Dat moet je heel wat gekost hebben - zie die stijgende lijn sinds 10 okt. Dalende olies en u denkt: ik ga short op een airliner. Fantastisch! Maar ongetwijfeld heb je je positie op magische wijze naar long gedraaid - want verlies, dat lijdt PM niet. Een splintertje goed nieuws uit Brazilië en u staat te wapperen bij de nooduitgang met uw geleende stukjes. En reken maar dat ik je tot in lengte van dagen blijf herinneren aan je miskleun.

    Je zou ook eens zelf een visie op een aandeel kunnen ontwikkelen, in plaats van als een mak lam het shortsell register te volgen en daar vervolgens heel wijs over gaan doen. U bent me d'r eentje. Ik kijk uit naar je volgende post!
  5. Rue1 7 december 2014 01:36
    Naar welke 'olie-man' moeten we luisteren voor toekomstige prijzen? Een feit is hoe langer die koers 'laag' staat hoe meer projecten er zullen worden afgeblazen / uitgesteld. Al staat het maar 6 maanden laag, en daarna weer rond de 100 USD, dan zullen er toch al heel wat projecten zijn uitgesteld/afgeblazen.
129 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.