Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

TA: Nee, het is niet anders

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Bas Heijink

Auteur:

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. TA Arcelor Mittal: Buy the dip
  2. TA: Bedankt!
  3. TA: Van lang naar kort

Reacties

786 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Trendfriend 6 maart 2015 00:38
    Als QE idd uitpakt zoals hier wordt verwacht dan kunnen we de komende maanden/jaar iedere euro blind in een call stoppen.
    Ik heb laatst 10 call sept 520 gekocht en die staan positief....verder zit ik redelijk vol met put op mrt.
    Ik wacht maandag af en ga in die week besluiten of het idd zo gek geworden is zoals Koleboer al zei dat de Aex dan in een streep richting 700 gaat.
    Ik heb ook ing en zie in de grafieken van afgelopen jaren dat zei iedere keer rond deze periode een Spike-up hadden die vervolgens flink corrigeerde na enkele dagen.
    Conclusie van mijn kant is toch volgende week afwachten want de reeds meer dan een maand verkondigde correctie kan zomaar maandag komen als het QE-effect tegenvalt.

    $UCCE$ all....we will See
  2. [verwijderd] 6 maart 2015 02:08
    quote:

    goudzoeker1978 schreef op 6 maart 2015 01:54:

    overleven in de optiehandel

    een keihard leven, met grote ups en diepe downs. Na verloop van tijd de diepe downs weten te verminderen, na jaren en jaren geld te verliezen, jaar na jaar negatief jaarresultaat mee te maken door simpelweg zonder plan de markten te betreden.
    Ik heb gedans op de tafel van geluk, maar ook in een hoekje zitten huilen vaak, al die jaren voor niks al dat geld verloren?, was het dan allemaal voor niks geweest?
    Ben ik gewoon verslaafd? Is het gewoon waar wat al mijn vrienden en familie zeggen, die wereld kent alleen maar verliezers, is puur gokken, zit totaal geen logica in!
    Wil mensen alleen maar een raad mee geven om je te verdiepen erin, het is zo'n interessante wereld, het kan je financieel onafhankelijk maken.
    Ik heb mijn vertrouwen in werken bij bedrijven gewoonweg verloren, simpelweg door telkens niet in aanmerking te komen voor een vaste aanstelling, maar wel elke keer keihard te werken, overwerken en uiteindelijk word je er weer uitgegooid en mag je wel weer opnieuw beginnen bij ze na een half jaartje via de uitzendbureau's.
    De gewone werknemer krijgt het steeds moeilijker, als je dan ook nog via uitzendbureau;s de weg probeert terug te vinden wordt je helemaal afgemaakt door ze, noem het de slavenbedrijven van Nederland..
    Ze gebruiken iedereen om hun nettowinsten jaar na jaar te verdubbelen, door simpelweg telkens twee a drie keer het uurloon van te vangen dat jij ontvangt, en contracten vast te stellen met totaal geen zekerheden, elke dag kan je laatste weer zijn.
    Van je hobby je werk maken, denk dat je dan pas echt gelukkig kan worden in je werk, dingen doen die je echt leuk vind.
    Ik wist al heel snel dat dit mijn doel zou zijn, ook als ik werk had waren mijn gedachten altijd bij de markten, het werk wat ik deed vond ik nooit interessant genoeg, de markten waren alles voor me en ik moest hoe dan ook een manier bedenken om er ook van te kunnen profiteren(stijgende cashflow), door me erin te gaan verdiepen is het uiteindelijk gelukt..

    Elke ochtend sta ik voor de grootste uitdaging, maar het voelt elke ochtend geweldig! Kan mijn eigen dag indelen zoals ik dat wil, spring met plezier mijn bed uit en verheug me elke ochtend op de opening van de markten, die ik vergelijk met een wedstrijd nederland duitsland, , mijn uitzendbureau is mijn laptop, meer heb ik niet nodig, overal ter wereld kan ik overleven, dat is mijn doel en zal altijd mijn doel blijven, zie het echt als mijn werk, elke trade die ik maak moet over nagedacht zijn, omdat het simpelweg mijn eigen bedrijf is wat ik op het spel zet, cashflow moet positief zijn op vrijdag 17.30.
    De weg die ik bewandel elke week is een grote achtbaan, van winnende en verliezende trades, maar uiteindelijk hebben de winnende de overhand, door te slechte trades snel te executeren, wanneer weet je dan dat je in een foute trade zit?.
    Omdat de markt je REGELS overtreedt, je plan van aanpak, je hebt die optie gekocht met een bepaald doel, het is NOOIT zeker dat je ook dit doel bereikt, onderweg kan van alles mis gaan, zolang het jouw kant opgaat gaat alles goed, maar wat als de markt tegen je draait?,
    wat ga je doen?, wat is je aanpak?
    Een plan en regels geven je een gevoel van zekerheid en vertrouwen, wat je nodig hebt in de markten. Die zekerheid en vertrouwen wordt na verloop van tijd versterkt doordat je steeds vaker aan de goede kant van de markt zit, omdat je een systeem hebt ontwikkeld dat je 60-70 procent zekerheid geeft. discipline en consistentie en nuchterheid niet te vergeten.... Dus niet op de tafel staan van geluk of huilend in bed liggen maar gewoon de situatie accepteren hoe die is en de markt respecteren, jij bepaalt nooit de richting van de markten, kan altijd elke seconde van de dag totaal veranderen, tegen je keren.
    En het aller aller belangrijkste hoe ga je om je emoties....
    Blijf nuchter dat is de truc en volg geen nieuws, geen rtl7, geen cnbc, kijk alleen naar je charts...
    Money never sleeps hahahahahahahah..... jij wel he , slaap lekker ...

  3. Sloeki 6 maart 2015 07:24
    The nation's largest banks are all financialy strong enough to weather an economic crisis, the Federal Reserve said Wednesday. Thirty-one banks in all passed the Fed's annual stress test, meaning they had enough available capital to withstand a theoretical depression in which unemployment soars to 10 percent amid collapses in the housing and stock markets.

    Goedermorgen,

    vandaag weer een %tje omhoog, banken hebben verschillende testen doorstaan :)
  4. [verwijderd] 6 maart 2015 07:24
    quote:

    goudzoeker1978 schreef op 6 maart 2015 02:08:

    [...]
    Pfff zwaar stuk zo op de vroege morgen, maar ik zou zeggen welkom in de nieuwe wereldorde. Het is toch algemeen bekend dat 95% van de westerse bevolking consumptieve slaven zijn! de moderne slaaf betaald zijn belasting! kijkt naar het RTL debat, heeft een i-phone, bezoekt de voedselbank of is een toekomstige klant.

    Zolang de consumptieslaven zich zoet laten houden en af en toe wordt er voor de bühne een Madoff gepakt is er niets aan de hand, als de slaven in opstand komen en een "snor" gaan volgen pas dan worden de kaarten opnieuw geschud.
  5. [verwijderd] 6 maart 2015 08:44
    quote:

    Go with the flow schreef op 6 maart 2015 07:24:

    [...]

    Pfff zwaar stuk zo op de vroege morgen, maar ik zou zeggen welkom in de nieuwe wereldorde. Het is toch algemeen bekend dat 95% van de westerse bevolking consumptieve slaven zijn! de moderne slaaf betaald zijn belasting! kijkt naar het RTL debat, heeft een i-phone, bezoekt de voedselbank of is een toekomstige klant.

    Zolang de consumptieslaven zich zoet laten houden en af en toe wordt er voor de bühne een Madoff gepakt is er niets aan de hand, als de slaven in opstand komen en een "snor" gaan volgen pas dan worden de kaarten opnieuw geschud.
    De 1% maken het systeem zo efficiënt dat iedereen binnenkort alleen maar bestaat om hun leven comfortabeler te maken, oh wacht..
    De drang naar rendement, efficiëntie en perfectie maken de wereld steeds killer, intoleranter, harder, berekenender, etc..
    Als je tegenwoordig niet een of andere top opleiding hebt genoten kun je het wel vergeten, dan kom je niet langs die krengerige human resources robot 'vrouwen'. Ik doe zelf een universitaire studie, maar ik heb eigenlijk een broertje dood aan het onderwijssysteem. Het bestaat alleen maar om het kaf van het koren te scheiden, veel wijzer wordt je er niet van. Ja, je kunt ermee bij een grote bank of advocatenkantoor aan de slag, als je geluk hebt. Kun je in de naam van het grote geld mensen uit hun huis zetten of uitknijpen met rentes, en men is dan jaloers op verjaardagen dat je bij die grote naam werkt. Triest eigenlijk.
    En dat koren bestaat tegenwoordig ook alleen maar uit brallende yuppen die denken dat een appel uit de Albert Heijn fabriek komt.

786 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.