Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Imtech, omdat het moet

Imtech, omdat het moet

 

Dit plaatje van gisteren kan ik zo copypasten, want het is all quiet on the Imtech short front. Geen AFM-meldingen dus.

 

 

Met gisteren losjes +17,28% op het Imtech-bord en nu alweer +7,5% op de complete omzet van de laatste tijd, kan ik mij voorstellen dat een aantal van deze partijen nu permanente dijkbewaking bij de Imtech koopknop invoeren. Of is er al sprake van een shortssqueeze?

Nogmaals, het lijkt mij niet dat deze partijen snel zenuwachtig worden, want de meesten hebben me daar een mooie rit gemaakt. Intussen trekken de op-oud-nieuws-verkopers van maandag zich de haren uit het hoofd? Over ritje gesproken, want inmiddels is er weer een dubbeltje bij:

 

 

 

Op het altijd drukke Imtech forum zijn er veel beleggers die speculeren over wat de mogelijke oorzaak voor deze stijging kan zijn, want met zo'n grote stijging op een hoog volume zou er iets moeten spelen, toch?


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 juli 2014 13:03
    gasten zoals Bakker die dit op twitter zetten zijn eigenlijk grote frontrunners.
    die 90 cent is nl nergens op gebaseerd maar omdat dit soort figuren veel volgers hebben kunnen ze een aandeel in beweging zetten (al is het maar voor korte termijn) ze gooien olie op het vuur voor eigen belang.
    dus mensen wees gewaarschuwd laat je niet mee slepen in een klassiek pump and dump verhaal.
    IM het zou de heren sieren als ze de mensen ook wijzen op de gevaren die ze lopen wanneer ze in dit aandeel stappen, er is onderliggend nl niks verbeterd sterker nog door de hoge rente die IM moet betalen is het kapitaal waarschijnlijk weer verder af genomen.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.