Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,428 9 mei 2024 13:08
  • -0,026 (-0,75%) Dagrange 3,426 - 3,460
  • 170.843 Gem. (3M) 1,6M

BAM Groep - Augustus 2014

8.766 Posts
Pagina: «« 1 ... 416 417 418 419 420 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Wolfie67 28 augustus 2014 09:53
    Strategie shorts is om bij opening klein plukje extra te verkopen om zodoende de prijs te drukken en de laatste partijen die het zat worden uit te schudden, met deze strategie houden ze de moedeloosheid bij beleggers in stand(zolang het duurt), van de op gang gekomen verkopen pikken ze successievelijk stukken op om hun belangen zo goedkoop (met winst) mogelijk in te dekken. Shorts zijn begonnen met indekken en mijn advies is om niet in deze korte termijntaktiek te trappen en stukken nu goed vast te houden, de short covering gaat sneller komen dan menigeen denkt. BAM zal vandaag de grootste stijger zijn van de aandelen verhandelbaar op de AEX/AMX. Voor diegene die nog kunnen uitbreiden of aanvangen met beleggen, profiteer ervan!
  2. [verwijderd] 28 augustus 2014 10:26
    quote:

    gerard_ecb schreef op 28 augustus 2014 09:38:

    [...]
    Die bezem is er al door heen gehaald, eerst met de grove bezem en daarna met de zacht bezem. Nu mss nog wat veger en blik. Zou het echt anders gemoeten hebben dan was er een externe binnengehaald en niet een andewre bezem uit dezelfde kast. Deze "nieuwe" bezem komt uit het zittend bestuur en is daarmee altijd akkoord gegaan met het gevoerde beleid. Komt deze man dus met compleet nieuw beleid dan is zijn geloofwaardigheid direct verloren.
    Niet met je eens Gerard.
    Heel toevallig kent een goede vriend van mij een aantal Bam medewerkers.
    Hun eigen worden zijn bedrijfsdiefstallen aan de orde van de dag.
    Klaplopers die er al veel te lang lopen voor hoge lonen en niks presteren.
    Verouderde systemen.
    Met de huidige winst marges kan je dat nu net niet hebben.

  3. [verwijderd] 28 augustus 2014 10:29
    quote:

    Rabo schreef op 28 augustus 2014 10:24:

    blijft een rood dagje vandaag beurs breed en BAM gaat daar in mee.
    Ja RABO, toen ik (onder) dit gisteren las, wist ik het al, dat gaat rood worden, maar morgen kan het weer groen zijn, Gr

    · 'Separatisten openen nieuw front Oekraïne' Kiev beschuldigt Rusland ervan troepen te hebben gestuurd die de opmars van de separatisten moeten steunen.
  4. Crockett 28 augustus 2014 10:36
    quote:

    Eurowin schreef op 28 augustus 2014 10:29:

    [...]

    Ja RABO, toen ik (onder) dit gisteren las, wist ik het al, dat gaat rood worden, maar morgen kan het weer groen zijn, Gr

    · 'Separatisten openen nieuw front Oekraïne' Kiev beschuldigt Rusland ervan troepen te hebben gestuurd die de opmars van de separatisten moeten steunen.
    Precies. Ik zag net nacmiddernacht een twitterbericht: Russia invades Ukrain

    Maar we laten het even zo, zal wel weer een storm in glas water zijn. Wel een momentje om op dipje bij of terug te kopen!
  5. Crockett 28 augustus 2014 10:38
    We wensen dhr Witteveen een goed pensioen en dank voor uw inzet. Geschikte en aardige man!

    27 augustus 2014 - BAM PPP bv
    Bunnik, 27 augustus 2014 – De directie van BAM PPP bv heeft ir. M.H.A. van Rij, thans directeur van BAM PPP Nederland bv en BAM PPP België nv, benoemd tot statutair directeur van beide bedrijfsonderdelen per 1 oktober 2014.

    Michiel van Rij (41) volgt ir. H.H.M. Witteveen op die – na een loopbaan van 37 jaar bij de Groep – per gelijke datum met pensioen gaat. Henri Witteveen heeft sinds de oprichting van BAM PPP Nederland in 2005 en van BAM PPP België in 2008 leiding gegeven aan de succesvolle ontwikkeling van de pps-activiteiten in deze twee belangrijke thuismarkten van de Groep.

    Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, +31 (0)30 659 86 21.
  6. Crockett 28 augustus 2014 10:40
    Kings Oak Academy, South Glos, to have new primary school
    28 Aug, 2014

    BAM is to build a primary school on the site of King's Oak Academy in South Gloucestershire.

    Located alongside the existing secondary school, the new 1,953 sq m primary school will have capacity for 420 pupils aged 4 to 11.

    They will benefit from modern learning spaces as well as improved sports facilities for both primary and secondary pupils.

    In a move away from traditional primary school design, King's Oak will be substantially open plan, offering more flexible teaching space and enabling it to visualise learning in a way not previously possible.

    Local highways infrastructure will also be improved as part of the project.

    The contractor, which has had offices in Bristol for nearly 50 years, will look to use local suppliers and subcontractors wherever possible.

    BAM has a strong track record with South Gloucestershire Council, having built Abbeywood Community School, Severnvale Community Hub and Staple Hill Primary School. It is on site with the final phase of Winterbourne International Academy.

    Construction director Neil Dorrington said: "This award not only extends our relationship with South Gloucestershire Council but adds to our considerable success in securing projects through the Construction Framework South West.

    "BAM looks forward to using all our skills and experience to create a top class facility for primary pupils in Bristol.

    "As a company dedicated to corporate social responsibility, we will engage with local companies and school pupils at every opportunity to ensure that the community gets the most from this important scheme."

    BAM is due to start on site in September 2014, with the school expected to be operational in September 2015.
  7. [verwijderd] 28 augustus 2014 10:48
    quote:

    Crockett schreef op 28 augustus 2014 10:36:

    [...]

    Precies. Ik zag net nacmiddernacht een twitterbericht: Russia invades Ukrain

    Maar we laten het even zo, zal wel weer een storm in glas water zijn. Wel een momentje om op dipje bij of terug te kopen!
    Ja,,,, gissen en en vermoedens de wereld inzenden, als je de commentaren hoort van journalisten die daar werkzaam zijn,Die russen zitten daar al lang en geven geen (grondgebied zomaar weg aan europa
    dat hebben vroeger niet gedaan en nu ook niet Dat ze geen troepen ernaar toe sturen is gewoon onzin want die zijn er al voordat deze strijd begon, die aan inmiddels duizenden mensen het leven kost.
    De euronext neemt vandaag gewoon pas of twee terug na de recente stijgingen,en dit is dan ook normaal.
  8. [verwijderd] 28 augustus 2014 11:01
    Jammer dat veel mensen hun mening geven over Rusland (en Oekraine) en er nog nooit zijn geweest laat staan ze iets van de geschiedenis van beide landen weten. Zonder Rusland is Oekraine economisch gezien ten dode opgeschreven (met name west Oekraine) en als Oekraine (of een deel ervan) bij Europa komt kunnen we die scharen onder landen als Griekenland, Spanje, Portugal etc.

    quote:

    Crockett schreef op 28 augustus 2014 10:36:

    [...]

    Precies. Ik zag net nacmiddernacht een twitterbericht: Russia invades Ukrain

    Maar we laten het even zo, zal wel weer een storm in glas water zijn. Wel een momentje om op dipje bij of terug te kopen!
  9. forum rang 4 bammie 28 augustus 2014 11:09
    © ANP Europa geeft nl 75 milj infra subsidie

    Nederland krijgt 95 miljoen euro subsidie van de EU voor infrastructuurprojecten. Dat is bijna een derde van het hele Europese budget: voor heel Europa is 320 miljoen euro toegewezen.

    Het geld moet onder meer worden besteed aan het verhelpen van een knelpunt voor de scheepvaart bij de Calandspoorbrug en de Europese Commissie stort bijna 1 miljoen om de opknapbeurt van de Twentekanalen voor te bereiden.

    Het ministerie van Infrastructuur en Milieu diende de aanvragen in voor de achttien projecten die geld zullen krijgen. Het departement vindt de vele subsidies goed nieuws. „De bijdragen aan deze projecten zijn zeer welkom om onze economie te versterken.”

    Brussel trekt zo royaal de knip omdat het erkent dat Nederland een belangrijk logistiek land is. De subsidiepot is vooral bedoeld voor betere onderlinge verbindingen tussen de EU-landen. Ons land is daar een voortrekker in omdat onze economie er afhankelijk van is.

    Navigatie
    Er worden ook miljoenen gepompt in een onderzoek naar intelligente transportsystemen. Dat onderzoek voert Nederland samen met andere landen uit. Zo moet het vervoer binnen Europa efficiënter worden. Er worden bijvoorbeeld studies gedaan naar navigatiesystemen die truckers beter vertellen waar vertraging op kan treden.

    Nederland krijgt ook geld om samen met andere landen een netwerk van tankstations voor waterstof aan te leggen. Daarnaast gaat er subsidie naar projecten met schonere schepen die op vloeibaar aardgas varen.

    m.telegraaf.nl/binnenland/article/230...
  10. gerrit 69 28 augustus 2014 11:19

    Sinds de grote koersval van het aandeel BAM wemelt het van de weerstanden om uiteindelijk weer in een neutrale bandbreedte tussen de € 2,25 en € 2,60 te geraken.
    1e weerstand op € 1,88
    2e weerstand op € 2,00
    3e weerstand op € 2,16
    4e weerstand op € 2,23

    Shortende partijen weten dus steeds opnieuw het aandeel BAM bij iedere weerstand keurig af te remmen naar mijn mening.
    Voorlopig is BAM geen aandeel waar je potten mee kan breken.
    Laat ik hopen dat ik er vreselijk naast zit in mijn somberheid.

    Gerrit
  11. [verwijderd] 28 augustus 2014 11:32
    quote:

    Eurowin schreef op 28 augustus 2014 11:28:

    Maar wat wel Gerrit? Het is niets voor niets dat 80% van de particulieren verlies heeft op de beurs. Maar het is ook de spanning, verslaving, wat te doen, plots overname en juichen!! En vrouw maar schelden...lol
    ben je nou nog niet wezen winkelen met haar in milaan? :-)
8.766 Posts
Pagina: «« 1 ... 416 417 418 419 420 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Tegenvallers drukken resultaten BAM

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links