Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Renault-baas Ghosn langer aan roer

BOULOGNE-BILLANCOURT (AFN/BLOOMBERG) - Carlos Ghosn blijft nog vier jaar topman van het Franse autobedrijf Renault. Zijn termijn werd voor die periode verlengd. Het concern stelde wel een operationeel directeur aan om Ghosn, die ook de baas is van Renaults partners Nissan en Mitsubishi, te ontlasten.

Met de benoeming van Thierry Bollore als operationeel bestuurder komt een eind aan de speculatie over de toekomst van de 63-jarige Ghosn. Die had eerder dit jaar gezegd dat de leiderschapsstructuur van Renault, Nissan en Mitsubishi niet houdbaar was.

Renault profiteerde vorig jaar van een toenemende vraag naar auto's in onder meer Europa. De omzet van de onderneming ging met 15 procent omhoog naar bijna 59 miljard euro. De operationele winst dikte met 16 procent aan tot 3,8 miljard euro.

Lees over dit aandeel ook

  1. 21 mrt ACEA: Europese autoverkoop verder omhoog
  2. 05 feb Elkann: "Stellantis niet op zoek naar fusie"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Renault

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 februari 2018 08:42
    Omdat ik mijn handen moet warmen bij de kachel,heb ik even tijd voor een praatje.
    Mede door de belachlijke nieuwsgeving van iex ging mijn super aandeel besi onderuit,geen woord over de prachtige prestaties;jaaromzet +64,6%,jaarwinst+ 155%,in kas maar liefst 6,64 per aandeel en wat wel het meest waardeloze van iex is,geen woord over het werkelijk schitterende dividend dat er aan zit te komen,van 1,74 naar 4,64!!!.
    Mijn lieve besi doet opnieuw zijn naam eer aan; zeer aandeelhouders vriendelijk,temeer is het niet vermelden van zo'n schitterend dividend kwalijk,omdat het de meest betrouwbare meter is om te zien,hoe het gaat met een bedrijf.
    Dat gezeur over het 4e kwartaal raakt ook kant nog wal,wie rustig in zijn verband leest en er de cijfers van 2016 naast legt,ziet,dat het 4e kwartaal van 2017,fors hoger schreef dan 2016 ze zien schijnbaar niet dat het laatste kwartaal bij de chippies altijd zwak is,daar investeert men fors na de zomervakantie en houd het laatste seizoen de hand op de knip.
    Kortom,iex,dit was een brandhoudverhaal,waarbij je in deze tijd van het jaar lekker warm bij kunt zitten,ik ga de dip benutten,door er nog een paar paprika chippies bij te kopen!
    Zo,mijn handen zijn weer warm,dus ga ik weer gauw verder aan mijn recykling opslagloodsje,geluk ermee!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Renault

49,220 16:55
+1,080 +2,24%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links