Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Europese beurzen boeken winst

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2015 17:19
    ;-) Grieken voeren bitcoin in

    De Greek Reporter weet te melden dat Griekenland overweegt de bitcoin in te voeren. Terwijl de geldschieters de druk opvoeren om hervormingen en bezuinigingen door te voeren, zou de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis een nieuw plannetje hebben.

    "We hebben er genoeg van, we voeren de bitcoin in", citeert de Greek Reporter de Zuid-Europese minister. Ambtenaren binnen het ministerie treffen in het geheim voorbereidingen voor het geval Griekenland geen overeenstemming bereikt met de Eurogroep over nieuwe noodhulp.

    "Het begin zal pijnlijk zijn, maar op de lange termijn zal de Griekse economie weer groeien", zou Varoufakis hebben gezegd volgens een anonieme bron.

    Armpje drukken

    De Griekse minister Varoufakis heeft nog een idee om onder de schuldenberg van zijn land uit te komen. Volgens The Economist heeft hij geopperd om de onderhandelingen over nieuwe noodsteun te beslechten met een partijtje armpje drukken.

    Varoufakis neemt het op tegen de Duitse bondskanselier Angela Merkel en afgevaardigden van de trojka, de organisatie waarin de geldschieters zich hebben verenigd. "Bring it on", citeert het Britse zakenblad een woordvoerder van Merkel.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.