Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Van nul naar 72 miljoen?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 december 2014 11:46
    weer veel last van het op en neer gaan van de IEX-site; lijkt de beurs wel.
    Voorlopig doe ik niets meer op de beurs, noch long noch short. Dat is wel zo goed voor mijn nachtrust.
    Ook staatsloten kopen wordt afgeraden, staat in mijn lokale krant (HD). Veel te weinig winstkans en dus weggegooid geld. Helaas heb ik al eindejaarsloten...als gokje.
  2. [verwijderd] 22 december 2014 16:17
    Cees gaat ook maar uit van de historie. Wat hij te berde brengt is informatief. Wat is er leuk aan rentenieren? Ik vermoed dat hij dat best zou kunnen, maar maakt je deelgenoot van het beursgebeuren, soms beurs en soms gaaf. Allemaal warme feestdagen en kijk vooruit naar/in 2015.
  3. forum rang 6 ttroo 22 december 2014 18:12
    Cees, je schrijft weer een mooi stukje. Ik wacht rustig af. Amerika begint weer hoog te liggen. Zeker de Nasdaq en de S&P100. Ik wacht rustig de kerst rally tot en met de 1e beursdag van het nieuwe jaar af. Zoals ik het zie, ergens midden januari 2015 flink omlaag. Er zit namelijk wat ruimte om vanaf heden te stijgen tot en met midden januari 2015. Op het juiste moment een (flinke) short positie innemen. Tesla is trouwens behoorlijk laag gegaan, richting de $190, maar ze schoten bijna net zo snel omhoog, als toen ze daarvoor omlaag gingen. Amazon ligt al een tijdje armoedig. Niet voor niets ligt de koers ergens rond de $295. Ik mis in je verhaal Netflix, want die is ook aardig omlaag aan het gaan. Het is op dit moment, heel hard rennen of heel hard achteruit rennen. Uiteindelijk nog ff sprinten naar voren, om vervolgens het spreekwoord, hardlopers zijn doodlopers tegen te komen. Bedankt voor je bijdrages. Ik herken wat je schrijft! Zelf heb ik gelukkig wel goed kunnen profiteren van die rare sprongen omhoog en omlaag. Misschien was ik te dom om te vroeg winst te nemen, achteraf was het een zegen.
  4. [verwijderd] 23 december 2014 08:58
    Toen net op RTL Euuuuhhhmmmm... Hans de Kneus die zegt als de olie prijs 11 jaar op 20$ zou staan is het einde oefening voor Shell... Als dat gebeurt.. dan hebben we toch minimaal wel een 3e, 4e en 5e wereld oorlog gehad denk ik! Die Egootjes toch bij RTL Euuuuuuuhhhhmmmm...haha!
  5. forum rang 4 holenbeer 28 december 2014 21:39
    quote:

    remedy73 schreef op 26 december 2014 22:53:

    "De komende dagen zal de liquiditeit fors minder worden"

    Het lijkt nu of er met de jaarwisseling geld verdwijnt? Kan iemand mij dit uitleggen?
    Er verdwijnen mensen die transacties doen. Nou ja, verdwijnen, ze vieren feest met het geld dat ze dit jaar hebben verdiend.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links