Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Wisselingen in top VDL Groep

EINDHOVEN (AFN) - De top van het Eindhovens familiebedrijf VDL Groep staat de komende periode de nodige wisselingen te wachten. Eerder was al bekend dat president-directeur Wim van der Leegte per 1 november zal worden opgevolgd door zoon Willem. Financieel directeur Jan Karssen en adjunct-directeur Wim van Bakel bereiken de pensioengerechtigde leeftijd en stoppen.

Karssen, die ook directeur is van VDL Nederland, zal in de loop van 2017 terugtreden. Voor Van Bakel eindigt het werkzame leven 1 augustus. Beiden zullen als adviseur aan VDL verbonden blijven. Wim van der Leegte treedt toe tot de raad van commissarissen.

Daarnaast werd bekend dat adjunct-directeur Joost Govaarts, die tevens de leiding heeft over VDL Nedcar per 1 januari terugtreedt uit het directieteam. Paul van Vroonhoven wordt de nieuwe financieel eindverantwoordelijke. Hij was vele jaren de externe accountant van het bedrijf. De toekomstige directie van VDL Groep bestaat uit zeven personen. Naast voorzitter Willem van der Leegte en Van Vroonhoven zijn dat Jennifer van der Leegte, Pieter van der Leegte, Wim Maathuis, Jan Mooren en Theo Toussaint.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.