Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

nieuw contract!

23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 juli 2014 10:37

    het enige contract wat de koers van het aandeel IM kan stabiliseren is een verkoopcontract van ICT en zelfs dat is slechts uitstel , het Bestuur moet drastisch te werk gaan en ik denk dat dit ook te gebeuren staat, let wel dat is geen garantie voor een goede return voor aandeelhouders, wel een redding van IM het conglomeraat van de ondergang.

    wat het aandeel betreft is het roepen van 10 cent nu net zo krankzinnig als het roepen van 2 euro, beide is thans niet aan de orde

    de 70 cent die thans op t bord staat is denk ik wel juist voor wat we nu weten, zeker niet goed, maar ook niet dramatisch in de context van de curator zit naast t Bestuur.

    geduld, er speelt vast en zeker iets achter de schermen en dat is niet " de stekker er uit ", daar is thans nog geen reden voor heeft niemand belang bij.

    succes W
  2. [verwijderd] 7 juli 2014 10:42
    quote:

    maggy66 schreef op 7 juli 2014 09:57:

    Zo'n instantie sluit echt geen langdurig contract of zonder eerst met de directie van Imtech te hebben gesproken.
    Lolz, zal eens met ze praten, woon er voor de deur namelijk ..:-)

    ff opgezocht.

    BovenIJ contracteert Imtech

    Het BovenIJ ziekenhuis heeft een meerjarig groot onderhoudscontract met Imtech getekend. Waar voorheen opdrachten afzonderlijk werden verleend aan diverse bedrijven, is er nu gekozen voor één hoofdaannemer.

    BovenIJ contracteert Imtech
    Frans Smits, teamhoofd Inkoop van het BovenIJ: 'Door de versnipperde contracten te bundelen hebben we meer samenhang kunnen realiseren. Het ziekenhuis kende een geschiedenis van verschillende leveranciers voor de gebouwgebonden installaties, zoals verwarming, luchtbehandeling en verlichting. Door alle onderhoud- en beheerswerkzaamheden nu samen te voegen, is één hoofdaannemer geselecteerd die verantwoordelijk wordt voor alle onderhoudswerkzaamheden aan onze gebouwgebonden installaties. Naast het grote voordeel van het hebben van één aanspreekpunt hebben we hiermee ook een besparing gerealiseerd die we in kunnen zetten voor andere (zorg)doeleinden. Ook dat vinden wij een vorm van 'zorg goed voor elkaar'.'

    www.zorgvisie.nl/Facilitair/Nieuws/20...
  3. [verwijderd] 7 juli 2014 10:56
    quote:

    KOS schreef op 7 juli 2014 10:53:

    Heb voorgesteld een permanent nieuwsdraadje voor orders etc.
    Werd afgewezen en voor mij onbegrijpelijk.

    Nu wordt gewoon bij een 1 contract een apart draadje geopend en geen protest.
    Wat een chaoten "lopen hier rond" op het forum.
    Zou er ook voorstander van zijn en doe dit reeds al lang op m'n eigen site..

    Maar begrijp dat shorters het niet interessant vinden als er "goed" nieuws is...
  4. [verwijderd] 7 juli 2014 11:01
    quote:

    RusNetCom schreef op 7 juli 2014 10:56:

    [...]

    Zou er ook voorstander van zijn en doe dit reeds al lang op m'n eigen site..

    Maar begrijp dat shorters het niet interessant vinden als er "goed" nieuws is...
    Een apart nieuwsdraadje voor orders etc. is de juiste weg en wordt op veel fora toegepast, maar op het "chaotenforum" niet.

    Bij Imtech orders (als het er niet bij staat) is de moeilijkheid in te schatten hoeveel omzet en winst er te behalen valt en wanneer het project klaar is.
    De orders zijn dus moeilijk financieel te wegen.
    Ik hou me dus meer vast aan de orderintake bij de kwartaalverslagen, maar is wel achteraf.
  5. [verwijderd] 7 juli 2014 11:16
    Helemaal mee eens. Ik vind het nu net goed om ook de kleine positieve zaken te delen. Dit geeft aandeelhouders vertrouwen en zorgt wellicht voor nieuwe investeerders. Weg met die shorters. Het verbaast me niet als het uiteindelijk een groene afsluiter wordt vandaag. Value for the money. Patience will be rewarded.....
  6. stormvogel 7 juli 2014 13:44
    Imtech is awarded the maintenance of the Acerinox plant in Campo de Gibraltar for a period of five years
    Added on: 07/07/2014
    The contract includes, among other aspects, the mechanical maintenance of all the plant’s process lines.

    Acerinox, the world’s largest producer of stainless steel has again entrusted Imtech Spain with the maintenance of its factory situated in the Cádiz locality of Palmones (Los Barrios). Over the next five years, Imtech will be responsible for the mechanical maintenance of all the principal and ancillary process lines of the integrated steel works, in addition to the servicing of the motor pumps.

    This maintenance includes corrective works (steel works, hot and cold rolling), preventive and predictive maintenance (programmed check-ups, inspections and corrective works), recovery of replacements (steel works, hot and cold rolling) and preventive and corrective maintenance of the ancillary systems (water plants and distribution, wagons and motor pumps). In addition, factors such as savings in greases, oils and remainder of materials will be taken into account.

    The Managing Director of the Industry Division of Imtech Spain, José Cano, emphasized that “this contract is highly relevant for the company, as it can be considered to be one of the most important maintenance projects in steel-making plants in Spain and in the whole of Europe. Furthermore, it is added to the recent award by Cepsa of the largest maintenance package for its petrochemical plants, also for a five-year period. There is no doubt that both contracts give us a very great deal of stability over the long term.”

    Imtech, which had previously already worked as the maintenance company for this plant, brings a novel approach to its management, which stands out for its operative procedure and proactive service. In the execution of this contract Imtech will involve more than 225 people, in addition to the support provided by the organization’s own internal structure.
    imtech.com/EN/corporate/Newsroom/High...
  7. [verwijderd] 7 juli 2014 20:47
    @ maggie/Wies

    Er druppelen dus nog steeds orders binnen.
    Maar de vraag die ieder nu bezig houdt wat kunnen we qua koers verwachten.
    Volgens mij stijgt de shortsell lijst niet.
    Wat veroorzaakt dan de daling, particulieren? lijkt dat logisch?
    Eerst hang hij rond de slotkoers om vervolgens ineens te gaan dalen denkt iedere particulier ineens op maandagochtend goh nu is het genoeg ik pak mijn verlies en ga eruit? ik kan dat alleen geloven als je misschien op vakantie gaat en bang bent dat er iets negatiefs gaat gebeuren.
    Vanaf vrijdag is er geen extra negatief geluid geweest wel zijn er orders bijgeschreven dus waar komt het sentiment vandaan.
    dat Imtech er slecht voorstaat is alom bekend elk financieel plaatje heb ik ondertussen wel langs zien komen maar nogmaals dat was vorige week en daarvoor ook al bekend. Ook vorige keer ging er ineens 10% vanaf.
    Zou het met een overname te maken kunnen hebben? hoe lager het aandeel hoe gunstiger echter als een partij een redelijk belang opbouwd dan moet dat worden gemeld. Wellicht hebben jullie nog andere scenario's voor ogen hoewel het natuurlijk altijd speculeren blijft.
  8. [verwijderd] 7 juli 2014 22:34

    de winstwaarschuwing op BAM heeft zeker invloed gehad vandaag op IM, maar zolang het Bestuur de onzekerheid niet uit het aandeel kan halen blijft het verdampen, natuurlijk hoe lager we gaan hoe groter de kans dat het Bestuur eens uit haar Ivoren toren naar buiten komt en wat zal zeggen, maar dat is dan onder stress en niet vanwege het feit dat er iets te melden is.
    toch , hoe rampzalig het er thans ook uitziet het is nooit zoals het lijkt, er staat heus wel wat te gebeuren , de vraag is enkel is het ook nog iets waar de aandeelhouders wat aan hebben of is het enkel een reddingsconstructie voor IM en de Banken.

    mijn angst zou zijn dat t Bestuur van IM en de banken bezig zijn met een exit strategie waarbij er damage control plaats gaat vinden voor de exposure van de Banken en de aandeelhouders genaaid worden.

    ik zeg niet dat t zo eindigt, maar het is nu toch een ander spel geworden, als aandeelhouder zou ik nu stellen de risk/reward om IM aandelen te bezitten is groot en je moet het echt bekijken per kwartaal, lange termijn is er thans niet meer bij, het Bestuur vecht niet voor de aandeelhouder, die zitten er voor de Bank.

    wat er thans gebeurt aan verkoop druk heeft niet met nieuwe informatie van doen wat t aandeel extra bearish maakt, dit is op elke nieuwe low, get me out verkopen van vermoeide Longs.

    mvg Wies
23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 +0,00%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,00%
Gold spot 2.360,32 -0,02%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links