Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lang leve de belastingbetaler

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 mei 2012 00:51
    Lang leve de linkse partijen en hun onzin uitgaven en de door de belastingbetaler betaalde mooie reclame campagnes om mensen maar te laten denken dat het allemaal goed is....
    Onzin allemaal, dat weten heel veel mensen, maar helaas profiteren teveel mensen inmiddels van allerlei uitkeringen en potjes ooit in het leven geroepen door de o zo sociale linkse partijen zolang er maar andermans geld uit te geven valt door steeds hogere belastingen en het verder uithollen van de nederlandse economie.
    Wel met termen gooien als hervormen, economie versterken, concurrentie verbeteren etc etc en het enige wat ze doen is de groepen die de economie draaiende houden en bijdragen steeds verder uitmelken en ontmoedigen.

    Gewoon nog meer beroeps werkelozen, nog meer personen onterecht in allerlei potjes die allang niet meer te overzien zijn, nog meer belasting heffen en de onderkant nog meer geven zodat ze helemaal niets meer gaan doen.

    Waarom zou iemand nu nog meer dan 28 uur per week werken als dat je voor meer werken al extra belast wordt en als je het dan in je hoofd haalt om ook nog iets daarvan op zij te gaan zetten dan wordt dat ook nog eens extra belast.
    Verder moet je omdat je alleen maar meer uren maakt en ook al verdien je evenveel per uur aan alle andere dingen meer bijdragen dus hou je nog minder over.
    Waar doe je het dan nog voor denken veel mensen die dan op dat randje zitten en die kappen er dan ook mee.
    En als het aan links ligt leggen we dat randje gewoon nog wat hoger met nog meer belastingen voor werkenden en nog meer ontzien van de niksnutten.

    Krijg je nog meer mensen die het erbij gaan laten zitten en zodra deze mensen in die groep zitten zullen zij ook links gaan stemmen want daar hebben ze dan weer het meeste baad bij en zie daar de taktiek van links.

    Slecht voor Nederland, maar dat boeit ze helemaal niks, zelf een dik salaris, een riante oprot regeling waar normale mensen terugvallen in de ww limieten dus geen problemen bij die elite dus who gives a F.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 918,72 -0,64%
EUR/USD 1,0706 -0,31%
FTSE 100 8.146,86 -0,21%
Germany40^ 18.004,30 -1,43%
Gold spot 2.332,68 +1,35%
NY-Nasdaq Composite 17.688,88 +0,12%

Stijgers

UNILEV...
+0,76%
KPN
+0,75%
DSM FI...
+0,73%
NSI
+0,72%
Vastned
+0,65%

Dalers

EBUSCO...
-6,53%
Avantium
-4,28%
SIGNIF...
-3,78%
ALLFUN...
-3,55%
BESI
-3,52%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links