Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Griekse Tragedie of het verhaal van Tantalos

69 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 mei 2010 07:22
    Griekse Tragedie of het verhaal van Tantalos

    Prólogos:
    Wie had kunnen voorspellen dat een vader eerloos de dood zou vinden in een bad gevuld met zijn eigen bloed na 20 jaar oorlog te hebben gevoerd teneinde de Turken een lesje te leren en een overspelige vrouw te straffen en dat deze moordenaar de minnaar van de moeder en peetoom van de overspelige en later de adoptievader van de weeskinderen werd zou niet worden geloofd.

    Doek gaat open:

    Grafiek 1:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    De Call Put Ratio is een sentimentsindex het geeft aan of beleggers positief of negatief zijn. Gisteren stegen de koersen niet de CPR daalde tot onder de Median Line. Voor de goede orde de CPR dient omgedraaid te worden geïnterpreteerd waar toppen liggen worden bodems gemaakt waar bodems liggen op de CPR liggen toppen. De CPR is leading de AEX is lagging gerelateerd aan de CPR.

    Grafiek 2:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    De VIX de onrustindicator ligt boven de Median Line bij een kruising onder de lijn kan men spreke van een bodem in het sentiment. De Vix is lagging en niet leading.

    Párodos:
    Voorspellen heeft geen zin en geeft zelden resultaat. Bodems en toppen voorspellen is vragen om problemen. Koop als iedereen verkoopt en verkoop als iedereen koopt.

    Grafiek 3:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    Randstad heeft een interessant patroon. Het correctiepatroon is een Wave C het koersdoel is € 37 bij een doorbraak van € 33

    Grafiek 4:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    Technologie wordt geacht beter te presteren. Het correctiepatroon bij Motorola is een Wave C het koersdoel is $ 8.00 bij een breuk van $ 6.85 Motorola behoort tot de Sector Semi Conductors

    Exodos:

    Grafiek 5
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    AEX. Een bodem is gemaakt koersen kunnen herstellen koersdoel 335 indien en alleen als 320 wordt gebroken op dagbasis of bij een slotkoers boven de 320

    Grafiek 6:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    Met een vorkje en niet mee een bijl kan een koersdoel worden geprikt van 340

    Grafiek 7:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    Mais heeft een afgerond bodempatroon hogere koersen worden verwacht

    Grafiek 8:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...
    Sweet Oil probeert een bodem te maken en zal hierin slagen hogere koersen worden verwacht.

    Chronos:
    8 juni is een belangrijk venster in de tijd.

    Stichomythia:
    Doek: applaus: Doek: Gemor: Licht uit:
    Oude man gekleed in slechtzittend colbert met verstelde elleboogstukken drijft achter het vallend toneeldoek kippen voort in de richting van de leeglopende zaal mompelend en niet hoorbaar voor het teleurgestelde publiek ik zei het toch het zijn die Grieken zijn die verdomde Grieken.

    Gelijk Jan Arens schrijft wat geeft dat toch een angstig gevoel van vrede als vader zijn bijl slijpt.
  2. [verwijderd] 26 mei 2010 13:37
    Buy&Write Index, Total Return Index , Put&Write Index, Collar Index, OTM Buy Write Index, de VIX en de VXO worden beschouwd als zogenaamde sentiments indices. Zo geeft OTM Index weer de hoeveelheid "Out of the Money" strikes welke worden geschreven. Is dit groot dat is de verwachting dat de beurzen gaan stijgen maar dat de ruimte voor deze potentie beperkt is.
    Zo geeft de Collar Index aan hoeveel aandelen gedekt zijn met geschreven calls en voorzien van een parachute zijnde een gekochte put.

    Plaatje 1: De Buy & Write Index
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Grote beleggers kopen aandelen en schrijven gelijk (call) opties. Grote beleggers worden geacht slimme beleggers te zijn.

    Plaatje 2: De Call Put Ratio
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    De CPR geeft verhouding Calls en Puts aan gek genoeg worden de meeste puts gekocht en is de OIX (Open Intrest) het grootst op een bodem. Op een top worden de meeste calls gekocht en staan de meeste calls uit.

    De massa gedraagt zich als groep ordentelijk.
    Individueel is er ruimte voor wanorde en chaos.

    Premisse en conclusie:
    Beurzen kunnen verder stijgen
  3. [verwijderd] 26 mei 2010 13:58
    Nou is wel een nieuwe richting aan het worden cyclisch spiegelen Nenner, Armstrong, Wagner, Charnock en kan zo nog wel even doorgaan.
    Maar nee Armstrong had bijna de Nobelprijs gekregen Nenner is de bedenker van het GoldMan Sacs programma (is niet waar overginens) kan niet in de schaduw staan en kruip nederig onder een steen als bovenstaande heren; gek genoeg geen vrouwen; voorbij komen. Armstrong nog steeds in het gevang.

    Is begonnen met Ehler, Fisher transform en de Mesa in de jaren 70 van de vorige eeuw en nu wordt het weer opgepakt door Nenner.

    Ben zelf niet zo'n fan van Armstrong ook niet van Nenner overigens wel van Ehler.

  4. [verwijderd] 26 mei 2010 14:33
    Ja wel gebruik het en heb het vertaald in de ChartNet heb er bijna 9 maanden over gedaan over dat vertalen. Probleem is dat je beperkte mogelijkheden hebt in ChartNet maar het werkt wel. Mesa draait altijd op de achtergrond. En signalen volg ik altijd op. Er zijn 4 stadia; jammer genoeg maar 2 kleuren in ChartNet; werkt goed.

    Maar er zijn betere systemen dan Mesa. Zijn altijd betere systemen Nenner gebruikt gewoon een Fisher TransForm maar dan met verschillende tijdsframes die worden opgeteld en dan weer worden geanalyseerd.

    Heb ook een versie in MetaStock die is wat beter en je kan dan alle fondsen scannen.
    Maar kijk er altijd naar op uur en op dagbasis signalen komen niet zo vaak dat je het kan negeren. Er zijn systemen die geven elke dag wel een signaal Mesa enzo die geven spaarzaam signalen en meestal betrouwbaar.

    Ben nu de prijzen van boter, groenten en vruchten aan analyseren je kan met de cyclusanalyse alles voorspellen van het weer tot de kleur van je urine morgen. Wel uitkijken he dat je niet doorslaat bedoel Armstrong en Nenner zijn toch allemaal een beetje he.
    print.chartnet.nl/153036D706B5086CD06...
  5. [verwijderd] 27 mei 2010 07:49
    Mesa John Ehler:

    Dominant Cyclus: Negatief
    Entropisch Spectraal Projectie Fourier Kanaal: 325
    Mesa Phase Pulse Power Strength: Laag d.w.z. onder 50

    AEX is op uurbasis aangekomen bij de bovenkant van entropisch spectraal koerskanaal de verwachting is positief zolang steun wordt gevonden op 306
    AEX op dagbasis: De AEX probeert zich te ontworstelen aan de zwaartekracht welke wordt uitgeoefend door het dalende koerskanaal.
    Center Gravity is 296 met een overshoot naar 281
    Mesa Pulse Power heeft een lage waarde van 5
    Cyclus Market Predicton Turning Point: 8 juni

    Plaatje 1: AEX Dag en de Mesa Phase Pulse Power:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 2: AEX Dag
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 3: AEX Uur
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 4: KPN Week KPN heeft een koersdoel van € 13 de verwachting is dat KPN hoger het jaar zal afsluiten
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 5: RDS Week Royal heeft een koersdoel van € 24 de verwachting is dat RDS hoger het jaar zal afsluiten
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 6: Suiker probeert een bodem te maken indien de koers boven 18.75 noteert is het koersdoel 25 en dan 31.25
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 7: Tarwe is teruggevallen. Contango en backwardation deden hun werk. Mei en juni zijn slechte maanden voor tarwe de verwachting is dat Tarwe hoger het jaar afsluit
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 8: Varkens. Koers onder 81.25 geeft een koersdoel van 75. De verwachting is dat varkens lager gaan.
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 9: Turk. Turkish Titans is lager gesloten. De verwachting is dat er lagere koersen komen. Niet Spanje, Portugal maar de Trojanen verloren de oorlog tenslotte.
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 10: Griek. De Grieken boekten de overwinning de Ase heeft een bodempatroon de verwachting is dat het jaar hoger wordt afgesloten.
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Premisse en conclusie:
    Beurzen kunnen verder stijgen maar de stijgingsruimte is beperkt de zwaartekracht overheerst

    Beter gevallen dan nooit gesprongen. Beter op zoek gaan dan altijd gewacht
  6. [verwijderd] 27 mei 2010 22:25
    Richard,

    Volgens de methodiek van Murrey zijn er weerstanden en steunen. Niks bijzonders dus. Alleen Murrey geeft aan dat bij bepaalde weerstanden en steunen er een grotere kans op een reversal is. Te voorspellen dat er op maandag een bodem zou worden gemaakt was een beetje een inkoppertje.

    De letters LE staan voor Long Entry(Open Long), R voor Major Resistance (Weerstand), LX Long Exit (Sluit Long),SE (Short Entry) en CS (Close Short)
    De kans op reversal bij het doorbreken van een steun was dus erg groot. Gek genoeg zijn reversals dus stijgingen binnen een dalende trend het sterkst en reversals dus correcties binnen een stijgende trend het sterkst. De grafiek komt uit een MetaStock programma welke een Murrey toevoeging gebruikt. Ik heb geen inzicht hoe deze niveaus worden bepaald dat heeft Murrey afgeschermd.

    Voor de goede orde de voorspelling van een bodem was op maandag toen de koersen nog 3% daling voor de boeg hadden. Maar ja achteraf kijken doen de meeste analisten. Was wel een keer leuk om vooraf eens een prognose te geven.

    De groene lijn is een gemiddelde van de ATR zeg maar de voladiteit anders gezegd om binnen de methodiek van Murrey te blijven een gemiddelde van de Waist d.w.z. de openingskoers en de slotkoers gedeeld door 2 opgehoogd met Vola.

    Nu over de bodem volgens mij hebben we nog niet de bodem gezien deze ligt volgens Murrey weer onder de 300 wat nu hebben gezien is een ReliefRally of een ShortSqueeze.

    Er is nog een andere reden om bezorgd te zijn er is een Three Tops patroon op de AEX als je de toppen dan met de bodems verbindt dan krijg je een bodem die onder de 300 ligt. Anderen herkennen wellicht het patroon als een Gartley 222 Primary 1.

    Plaatje 1:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Plaatje 2:
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

  7. [verwijderd] 27 mei 2010 22:38
    Als laatste was de tekst nog aan redigeren. Murrey lijkt op Mozes zijnde het baken in de woestijn en het licht aan de hemel wat het pad wat je moet bewanderen verlicht. De praktijk leert dat dit niet zo is. Er zijn geen methodes welke 100% scoren iedereen zit wel eens goed en iedereen zit wel en meestal verkeerd.

    Bij toeval heb ik nu een keer de bodem goed gezet of voorspelt laten we daar op houden. Er zijn geen methodes om bodems of toppen te voorspellen.

    Dat verklaart wellicht het grote aantal adviseurs. Bedoel eigenlijk te zeggen er valt zoveel geld te verdienen als je een methode vindt wat voorspelt dat je dat niet op het internet zal vinden hoe je dat moet doen.

    Traders die geld verdienen hebben een ding gemeen ze vertellen nooit iets over de methode waarmee ze geld verdienen. Indien ze dat wel doen moet je gaan twijfelen.
  8. marcel_10 27 mei 2010 23:27
    Oef , eindelijk gevonden , dacht dat je op wereldreis waard ofwel als monnik in een klooster (grapje )
    Noach voor suiker heb ik enkel deze chart stockcharts.com/h-sc/ui?s=$DJASB
    hoe moet ik die vergelijken met de uwe van hierboven om eventueel in te stappen :)
    Tot wederhoren levensgenieter

    Groet
    Radja ( big foot )
  9. [verwijderd] 28 mei 2010 07:40
    Radja,

    Grondstoffen kan je volgen op GodMode:
    www.godmode-trader.de/Rohstoffe
    Voor het Cente forum heb ik een lijstje gemaakt op het lijstje staan de links en de ISIN code naar de grondstoffen:
    tomtruck.snow.prohosting.com/Grond.Htm
    Levensmiddelen/Voedsel wordt het meest verhandeld in Duitsland en gek genoeg Italy In India kan je de meeste grondstoffen vinden
    tinyurl.com/37mhjrp

    Alles wat verhandelbaar is heeft een ISIN code als je deze noteert kan je elke koers vinden. De ISIN code voor het grondstof Suiker is : XC0002272240 voor tarwe is: US12492G1040 De eerste 2 posities van de ISIN geven de beurs aan US = CBOT in de USA

    Grondstoffen worden verhandeld in futurescontracten deze lopen slechts een maand. Elk contract van januari tot december kan dus (theoretisch) een andere waarde hebben. Als je alle contracten contant maakt; zijn futures er wordt gehandeld op toekomstige prijzen; dan krijg je van elke grondstof een theoretische geprognosticeerde prijs handelaren noemen dit een Forwarding Price. Zit wat gecompliceerder in elkaar maar zal niet te veel in details treden. De prijs van een december/2011 contract is dus op dit moment bekend. De Prognose grafiek van suiker kan je vinden op:
    tinyurl.com/3ymmsok

    Met turbo's, ETFS en certificaten kan je inspelen op grondstoffen. Ben je niet ingezetene van Nederland of België dan kan je handelen in zogenaamde Mini's dit zijn deci's zeg maar een honderdste van een futurecontract.

    Handelen in grondstoffen heeft een meer dan gemiddeld risico.
    GanzenFlapper ooit passagier en stagiair op de ark Noach nu onvrijwillig dakloos ZZP hondenuitlater na het bezwangeren van de bakkersvrouw heeft er stukje over geschreven is niet helemaal duidelijk en er zitten veel fouten in maar goed kan er mee door:
    tinyurl.com/33g7k52
    Vergeet niet een krantje te kopen van Ganzenflapper hij staat bij de Munt in Adam en je herkent hem aan behalve de krantjes aan het Rasta haar. In de laatste dakloze krant staat trouwens een vrij uitgebreid artikel van columist Kapitein ooit teamleader bij de Ark over de toekomst van Tarwe en de invloed/gevolgen van de overstromingen in Polen met name de Oder welke grote landbouwgebieden in Polen (Polen wordt de graanschuur van Europa genoemd) heeft vernietigd. Altijd goed te lezen de maandelijkse column van de Kapitein "Speculeren voor daklozen"

    Over kranten gesproken vanaf gisteren staan alle kranten online wil je weten hoe de suikeroogst in 1823 was of wil weten waarom de Ieren massaal aan landverhuizing zich bezigden is allemaal na te lezen.
    tinyurl.com/356t9me
    tinyurl.com/39ulefs

    Gek genoeg kan ik de daklozenkrant niet online krijgen wat weer jammer is natuurlijk.

  10. [verwijderd] 28 mei 2010 15:02
    De BouillabaisseKok is op cursus OudSomalischMoleculair koken met genetisch gemanipuleerde diepvriesvoorjaarsgroenten (wel 21 punten he met scrabble) gestuurd we kregen zoveel vis te eten dat ik bij een bezoek aan Artis in het zeehonden gedeelte werd toegelaten als zeeleeuw. Heb wat kunstjes gedaan zoals het ronddraaien van een blauw/wit gestreepte Griekse bal op de neus waarbij ik gelijktijdig met de flappertjes het ritme van Beethoven's 5de symfonie in pentatonieke maatvoering trommelde. Kreeg als beloning een bevroren visje toegeworpen maar goed de kleinkinderen schaamden zich een beetje toen krasse oppas opa een beetje uit de bocht vloog en aanstalten maakte om een lonkend zeekoevrouwtje te beklimmen ja je blijft toch een man he weliswaar op leeftijd maar goed gelukkig voor de kleinkinderen wist ik me te beheersen en na het bijeenrapen van de natte gescheurde kledingstukken zijn we met de brommert maar naar het Sranan Poku Festival gegaan. Vogeltjes kijken altijd leuk en altijd lekker eten en altijd vrolijke mensen. De natte kleren waren bij de Plantage Kerklaan al droog al bleef ik tot de PC Hooft in een plasje water zitten. Peerke de beurshond in het mandje voorop tegen de wind.
    De blauwe/witte Griekse bal wil Peerke niet meer loslaten zal wel iets te maken hebben met de chemische castratie die hij in zijn jeugd heeft opgelopen. Traumatische ervaring natuurlijk trok diepe sporen door het cognitieve geheugen wat weer resulteert in obsessief repetitiegedrag door vasculaire malformatie.

    Mesa John Ehler:

    Dominant Cyclus: Negatief
    Entropisch Spectraal Projectie Fourier Kanaal: 325
    Mesa Phase Pulse Power Strength: Medium d.w.z. onder 300
    (noot bij een Pulse waarde van 300 wordt een draai gemaakt)
    Mesa Warp Koersdoel 307

    Grafiek 1: Lagere koersen
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Grafiek 2: Cable Pound/Dollar
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Links:
    Sem van Berkel zoekt nog een kok
    www.telegraaf.nl/dft/goeroes/semvanbe...,1
    Noach heeft als voorouders Kwastvinnen en Longen
    www.natuurinformatie.nl/ndb.mcp/natuu...
    Peerke de Beurshond bijgenaamd Castro:
    www.teckeltjes.nl/dekreuen/PeerkeFrom...
    Peerkes blauwe ballen:
    tinyurl.com/34n4qgc
    Peerkes stamboomnumer :
    Stamboomnr. 2606863
    Kok bespringt ZeeKoe:
    larsboeck.hyves.nl/blog/
    dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/5233-...

  11. [verwijderd] 28 mei 2010 16:16
    Op zijn Murrey's dan maar de Waist ligt op 317
    Steun ligt er op 320 bij een doorbraak is het koersdoel 312 en vervolgens 304

    296 wordt geacht een sterke steun te zijn zijnde een Major. Major steunen worden geacht niet in een keer te breken al gebeurde dat de laatste keer overigens wel zonder problemen en in een keer.

    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Vuistregel is dat je postief mag zijn of denken aan longs als de Waist boven de Major koerst maar dat is een meer een indicatie.
  12. [verwijderd] 28 mei 2010 16:33
    Radja,

    Alle koersen van de turbo's; en ook alle andere grondstoffen; zijn natuurlijk goed en mooi te volgen bij de IEX met grafieken alles erbij.

    www.iex.nl/Turbos/Koersen.asp?Group=179

    Suiker dipt op dit moment na te zijn uitgebroken. Nieuws over de grotere produktie 20% doet de koers even instorten. Grondstoffen bewegen met gemak 10 % per dag is dus zaak een lage hefboom te nemen. Trap niet in de val van een hoge hefboom dan ben je zo uitgestopt.
    Als braaf huisvader zou ik persoonlijk niet in grondstoffen handelen is te volatiel en je moet echt een gevoel ontwikkelen is totaal anders dan aandelen. Is wel leuke handel omdat je er iets bij voorstellen ik bedoel suiker ik zie het voor me katoen je draagt het. Met aandelen heb ik dat minder. Vrouwen zijn gek genoeg de beste handelaren in grondstoffen.
    www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/05/...

    Probeer een grondstof te volgen als je er vele volgt raakt je spoor helemaal bijster. Het DMI zet je gewoon op de suiker turbo long dan weet je precies wanneer je moet kopen.

    Zelf maak ik altijd lijstjes ik krijg dan door dat er gehandeld wordt in laten we zeggen rijst of en dan ga ik kijken of er wat aan de hand is.
    tomtruck.snow.prohosting.com/TurboVol...

    Meestal wordt de handel opgehouden tot de CBOT open gaat daarvoor is de spread ongeveer 1.00 euri

    Als je dus wat wil doen geef dan je orders op tussen 15.30 en 17.30
  13. [verwijderd] 28 mei 2010 17:13
    Wellicht is een keer goed te belichten dat traden voor mij ook verlies maken is. Je leest overal en altijd van die traders die winst op winst stapelen edoch de praktijk is anders. Ik ben gewend aan verlies maken is een integraal onderdeel van traden verlies maken. Probleem is dat de mensen de gekste gedachten hebben dat je alleen maar de geldkraan moet open doen en de winsten stromen binnen. Op iedere 5 trades sluit je er 2 met verlies en 2 met winst de vijfde bepaalt vaak of je een goede dag of week hebt. 80% van van je grootste verliezen worden bepaald door 20% van je trades. Je was te gulzig te hebberig te ongeduldig je kon weer eens niet wachten je nam een te grote positie en erger nog toen je ongelijk had pakte je posities bij je verlies nog groter doen makend.
    Kijk maar heb je een winstgevende positie dan heb je altijd te weinig zit je verkeerd is je positie altijd te groot.

    Als je 4 dagen met winst afsluit kan je de 5e dag net voor het sluiten tegen een verlies oplopen die alle 4 winstgevende dagen wegvaagt tuurlijk zeggen de betweters dan je moet een money management systeem tuurlijk maar traders zijn ook mensen malloten die daar over beginnen zijn geen traders. Iedere trader maakt fouten de ene meer als de andere. En dan heb ik nog niet over systemen die blokkeren brokers die je oplichten andere traders die je pootje lichten en iedereen probeert aan je te verdienen.

    Niemand kan de beurs voorspellen er zijn geen systemen die continue geld opleveren maar goed ik zal het blijven roepen in de woestijn. Je moet een beetje geluk hebben of aan je broek hebben hangen. Het verschil tussen een goede trader en een slechte is vaak heel klein soms hebben mensen heel veel geluk anderen hebben gewoon altijd pech. Uit de vele mogelijkheden kiezen sommige altijd de verkeerde en andere die kiezen met de ogen dicht altijd de goede. Zo is het leven is in traden niets anders.

    Verliezen hoort erbij ken eerlijk geen gezegd geen traders die alleen maar winsten boeken ken wel fantasten, opscheppers en malloten en als er dan nog iemand die ik niet heb beledigd dan spijt me dat.

    Geloof niet dat geld het beste in de mensen naar boven haalt zijn ook niet de beste mensen die in de financiële wereld rond lopen. Is een zieke wereld te vol met mensen met een ego probleem.

    Nou heb nu achteraf toch wel spijt dat ik de zeekoe niet heb beklommen bedoel alsof die kinderen geen gekkere dingen zien op het internet. Was een mooie slanke koe ze woog wel 165 kilo en ze draaide zo elegant in water op haar rug de golfslag die hierbij ontstond deed me even 12 meter verder en 3 meter hoger tegen de betonnen muur belanden en toen de duizelingen ophielden en het bloed gestelpt was zag ik dat een jonge stier Europa me voor was.

    Klote kleinkinderen ook.

69 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 914,95 +0,19%
EUR/USD 1,0864 -0,05%
FTSE 100 8.424,20 +0,05%
Germany40^ 18.746,10 +0,22%
Gold spot 2.433,49 +0,76%
NY-Nasdaq Composite 16.685,97 -0,07%

Stijgers

BESI
+2,96%
VIVORY...
+2,76%
Alfen ...
+2,73%
ALLFUN...
+2,55%
Sif Ho...
+1,69%

Dalers

JUST E...
-3,76%
Brunel
-3,15%
Galapagos
-1,89%
Philip...
-1,82%
PROSUS
-1,36%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links