Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wanneer wordt FAGRON overgenomen?

101 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 november 2015 18:57
    quote:

    ffff schreef op 26 november 2015 17:59:

    Fred,

    Wat ben jij een flauwerik! Noem ik de beursgenoteerde bedrijven en kan hij dus zelf op zoek gaan voor welke koersen Marc is ingestapt.....en , zeer lui en lamlendig van aard, doet hij dat niet en beweert dan dat ik het onjuist heb. Ik daag je uit Fred: Post eens onderbouwd dat die investeringen WEL winst hebben opgeleverd! Ben je te lui en lamlendig voor en zul je ontdekken dat die investeringen onder water staan!

    Vind het overigens wel héééél kinderachtig van jou om, nadat ik nu ook even voor Mariana de bedrijven noemde, dan zomaar te beweren dat Marc op winst zou staan.

    Mariana,

    Dit wist je NIET ! Want punt 1, dan had je dat wel vermeld ( zeker nadat ik je wat huiswerk bezorgde) en punt 2, dan zou je niet zo overmoedig hebben gepost dat ALLE beleggingen van Marc zo goed waren. En dan nu afkomen met de flauwe smoes: Over 1 jaar staat hij op winst! Tja zo kan iedere investeerder/belegger die op verlies staat zeggen..... dat hij niet onder water staat want over één jaar..... Hoe een mens zich er probeert uit te lullen.....Want dat huidige verlies in die drie bedrijven was nu juist de aanleiding van onze discussie.

    Net als de reactie van Fred: Erg flauw van jou om zo te reageren. Uitdaging: Welke bedrijf bedoel ik met Niet-beursgenoteerd dat er ook niet zo geweldig voor staat? Want je weet het toch allemaal zo goed.........

    Jojo: Zie mijn reactie in DAX draadje op je posting.

    Peter
    Als je even kijkt op het Fagron draadje van november - pagina 139.
    20 november 10.05 uur.

    En nu houd ik hier over op.
  2. forum rang 7 ffff 27 november 2015 17:08
    Beursblik: Fagron niet langer koopwaardig

    ABM Financial News
    Vandaag, 08:45
    Update: vandaag, 09:28
    KBC Securities heeft vrijdag het advies voor Fagron verlaagd van Kopen naar Houden en stelde daarbij het koersdoel neerwaarts bij van €26,00 naar €17,00.

    Analist Jan de Kerpel kwam tot deze adviesverlaging, aangezien twee maanden na de aankondiging van overname interesse in Fagron er geen vooruitgang meer is gemeld. Fagron combineerde destijds de mededeling dat er interesse was in een overname met 'een lang verwachte winstwaarschuwing' voor 2015.

    De deadline voor biedingen zou eind oktober zijn en nu, vier weken later, is het nog altijd 'erg stil', zo stelde De Kerpel.

    'Extra dimensie'

    Daarbij wees de analist van KBC Securities er op dat de Amerikaanse toezichthouder is gestart met een onderzoek naar fraude bij magistrale bereiders. Op dit moment is het volgens de Kerpel onduidelijk of Fagron ook een claim aan de broek krijgt. De federale onderzoekers hebben aangegeven in de eerste maanden van 2016 te starten met het uitdelen van boetes. Deze onrust zal 'een extra dimensie' toevoegen voor potentiële kopers van Fagron, zo voorziet de analist.

    Het koersdoel van €17,00 is gelijk aan de koers van Fagron voordat de interesse bekend werd gemaakt door de magistrale bereider. Op dit moment wordt de koersvorming van Fagron volgens De Kerpel bepaald door enerzijds de hoop op een snelle overname tegen een premie en anderzijds de angst voor een "enorme" verwatering om de schuldpositie van de magistrale bereider weg te werken. 'Zelfs diegenen met short posities lijken gedesoriënteerd', aldus de analist, wijzend op de afname van de shortposities van 6 naar 3% in oktober.

    Op een rood Damrak leverde Fagron vrijdag 4,1% in op €16,15.
  3. forum rang 7 ffff 27 november 2015 17:16
    De een na de ander gooit de handdoek in de ring.....

    Was op 2 november de koers van Fagron nog bijna 24 Euro ( nml 23,81 Euro, inmiddels afgezakt naar 15,88 Euro

    En de poster die dat verwachtte kreeg in deze draad heel wat tegenwind, gebaseerd op dikke bluf ( Men wist zo goed wat Marc Coucke voor superbeleggingen deed), toen weer op leugens ( men wist heus wel dat Marc Coucke voor miljoenen in andere bedrijven geïnvesteerd had en daar flinke verliezen leed , alleen was dat bij de eerste posting dan toch niet gemeld...)
    Om tenslotte met het verhaal af te komen: Wacht maar tot volgend jaar..... Tja, zo kun je altijd zeggen dat je gelijk gaat krijgen als je eerst beweert dat Fagron wordt overgenomen tegen vette prijs en later weer beweert: Wacht maar tot later dan komt die winst er wel.

    Over een maand kunnen we dit draadje sluiten. Tot opluchting van greenstocks die maar steeds nieuw draadje opent om niet met de oude stellingnamen geconfronteerd te worden.......

    Is het nou echt zo moeilijk om toe te geven dat een overname er bepaald niet dik inzit. Dat de markt gezien de koersval van bijna 24 Euro naar onder de 16 Euro het ook helemaal niet ziet zitten.

    Blijkbaar heel erg moeilijk.

    Peter
  4. forum rang 9 objectief 29 november 2015 13:45
    quote:

    simi500 schreef op 29 november 2015 12:58:

    Wanneer gaan ze M Coucke nog eens opvoeren om het aandeel terug een boost te geven?Want Fagron is in vrije val nu.
    Dat zou niet slim zijn, als hij via zijn investeringsmaatschappij een gegadigde is voor de overname.
    Hij drijft dan de koers op en moet bij en bod meer betalen om dit geaccepteerd te krijgen door de andere aandeelhouders oftewel hoe lager de koers hoe beter voor de overnemers.
  5. [verwijderd] 29 november 2015 22:10
    quote:

    hirshi schreef op 29 november 2015 15:39:

    Ondernemingen die geïnteresseerd zijn in een overname hebben geen haast. De koers daalt rap en hoe meer die koers daalt hoe minder zij hoeven bieden. Ze weten maar al te goed dat Fagron in een benarde positie verkeert vanwege het risico van schending van de bankconvenanten.
    De koers staat nu net boven de 15,73€ van 30 september, 2 dagen voordat Fagron met de melding kwam dat er meerdere overname geïnteresseerden waren.
  6. forum rang 7 ffff 30 november 2015 10:13
    quote:

    ffff schreef op 16 november 2015 11:50:

    Heel dubieus OF Fagron wel wordt overgenomen.

    De cijfers van pakweg twee weken geleden waren ronduit zeer teleurstellend.

    Een geïnteresseerde koper weet dat ook. De Markt in USA ligt al helemaal moeilijk vw. overheidsingrijpen en zwaar gekorte uitgaven voor de bereidingen van Fagron.

    Lees het verslag maar eens van bijna twee weken geleden.

    Mijn verwachting: Helemaal geen bod of een mager bod.

    MC is een fenomeen, maar......Marc heeft afgelopen jaren toch ook investeringen gedaan die niet goed lopen. Niet alles wat Marc aanraakt verandert in goud...... Wel nuchter blijven!

    Peter

  7. forum rang 7 ffff 30 november 2015 10:17
    Tja, TOCH een heel leerzaam draadje voor diverse KK-bezoekers.

    Heb de moed je postings nog eens door te lezen !

    En ook hoe lomp ik door Fred benaderd werd na bovenstaande posting.

    Ennuh, Mariana, onze redder Marc Coucke, houdt het voorlopig ook even voor gezien....Dit was dus de Vijfde mislukte investering van Marc. Goed bijhouden hè !

    www.tijd.be/ondernemen/farma_biotech/...
    Allemaal goed volgen en je kunt onderbouwd een inschatting maken!

  8. forum rang 6 haas 30 november 2015 12:54
    BRUSSEL (AFN) - De handel in aandelen Fagron is maandagochtend op verzoek van Belgische toezichthouders opgeschort. De in Brussel en Amsterdam genoteerde toeleverancier aan apotheken verloor in de eerste anderhalf uur van de beurshandel een derde van zijn waarde.
    De sterke koersval volgde op het bericht in de Belgische krant De Standaard dat de poging om het bedrijf te verkopen zou zijn mislukt. Volgens de krant is een noodkapitaalverhoging nu ,,het enige alternatief''. De Belgische beurswaakhond liet weten dat de handel is stilgelegd in afwachting van een persbericht van het bedrijf.
  9. forum rang 7 ffff 1 december 2015 19:12
    www.tijd.be/ondernemen/farma_biotech/...

    Dit verslag van de Tijd is dus leerzaam! Ten eerste omdat er weer enkele nieuwe investeringen van Marc besproken worden. Wat opvalt is dat het stuk voor stuk investeringen zijn met eigenlijk maar kleine kans op rendement, maar dat het eerder een soort van profilering is. Zoals een Bill Gates " goede doelen" steunt, zo steunt Marc nu diverse medische projecten.

    Nog interessanter is het feit.....dat hij zwijgt als het graf over zijn recnte investering in Fagron, waarmee hij dus een zwaar verlies heeft geleden. Begrijpelijk dat hij er weinig van zegt....want tja....wat moet je er verder van zeggen.

    Voor mijzelf in zoverre leerzaam dat Marc Coucke ondanks zijn al jaren bestaande nauwe banden met Ger van Jeveren toch geen soort van voorwetenschap heeft gehad. Verder in achterhoofd houden dat toebn Ger van jeveren Arseus, dus de voorloper van Fagron ging runnen, het ook j..a...a...a...a...ren wachten is geweest voor de doorbraak kwam.....

    Peter
  10. forum rang 7 ffff 1 december 2015 19:24
    1 Septmber 2015 :

    In die koersval ziet Omega Pharma-eigenaar Marc Coucke een opportuniteit. Volgens de jongste participatiemelding van Fagron heeft de ondernemer via zijn holding Alychlo 1,08 miljoen aandelen Fagron gekocht. Hij bezit nu 3,38 procent van het kapitaal.

    1,08 miljoen maal ongeveer 20 Euro aankoop minus 9 Euro nu is ruim 11 miljoen Euro verlies..... Voor Marc gemakkelijk te behappen, maar het blijft een groot bedrag.
101 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 -0,10%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.770,50 +0,45%
Gold spot 2.368,54 +0,95%
NY-Nasdaq Composite 16.346,27 +0,27%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links