Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

DAX

500 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 oktober 2015 10:32
    Dat van die bodem en zo, dat klopt allemaal dus wel, maar voordat deze bodem echt in je achteruitkijkspiegel staat moet er nog wat gebeuren.
    Dat kan via een hoop gepieremier, ge heen en ge weer, dat verwacht ik eigenlijk.
    Dat kan ook door een enorme klappert omhoog. Dan krijg je een valide signaal. D.w.z. in deze situatie.
    Het punt wordt t beste geillustreerd door ING, die zit ook te werken aan een draai maar staat er technisch slechter voor dan de DAX bijvoorbeeld, of ASML.
    Zou ING de doorslag geven dan zou ik zeggen: Het wordt nog een hoop gedoe voor die bodem achter ons ligt.
    Het gaat wel gebeuren, de vraag is alleen hoe.
  2. [verwijderd] 12 oktober 2015 15:53
    Nou als je t dus heel groot bekijkt zijn we dus met een dag of tien van stijgingen bezig geweest, dat kan dus -de draai- zijn, intraday ziet t er ook niet zo beroerd uit, de boel is na de stijging vanochtend wel weer gaan dalen maar dat zet volgens mij niet door naar waar we tien dagen terug zijn begonnen maarja, met die korte termijn verandert altijd zoveel nietdan, maar ik denk voor t gemak even dattie nietmeer onder de tienduizend komt
  3. [verwijderd] 13 oktober 2015 10:09
    Dr valt nog niet zoveel te zeggen. t Punt met dit soort snelle dalingen is dat ik me niet kan voorstellen dat er iemand ergens van geschrokken is dat dit nou zou moet gaan. Iedereen ziet alles van een kilometer aankomen dus ik ga dr van uit dat zo'n daling georchestreerd is en dient om een leuke trip omhoog, de opluchtingsally mogelijk te maken. Want zo verdienen ze huun geld nietwaar. Anyway er wordt inmiddels ook al aan een stop op de daling gewerkt dus ik ben benieuwd. Verder, ik hebecht geen idee hoor hoe dit nou verder moet, maar nog verder inzakken, ik weet t niet, kan me niet voorstellen gewoon, waarom weet ik ook niet.
  4. [verwijderd] 13 oktober 2015 13:00
    dr wordt aan een soort van positief trendje gefabriekt, ik vind t best hoor, maar volgens mij was dat van vanochtend een soort van kleur bekennen. Technisch gesproken uiteraard. Dat zou wel recht doen aan de toch wat geestloze stijging sinds begin oktober, je gaat er voor of niet weetjewel, en zo niet dan moet je t zelf maar weten, dus even terug, voor mijn part een derde bodem drbij wat geeft t.
  5. [verwijderd] 14 oktober 2015 09:22
    Nou ja ik dacht t al, dat tripje omhoog gisteren dat was iets anders, daar sta ik voor aap met mn astrologische benadering, maar ondertussen gaan we dus wel richting nog een bodem als het onze lieve heer behaagt anders zakken we daar ook nog es doorheen. maar dat kan eigenlijk bijna niet, ik zal t voor de zekerheid nog even controleren, tot zo.
  6. [verwijderd] 14 oktober 2015 09:30
    Tja, ik wil niet lullig doen, t hangt een beetje af van de duur van dit gerotzooi, dat had ik al gezegd geloof ik maar in een ander verband. Als er niet wordt ingegrepen zie ik de tent wel inzakken maar vooralsnog gedraagt de markt zich alsof we gezellig afstuiteren weer omhoog en is de inzakker van vandaag en mogelijk morgen etc ook nog gewoon een onderdeel van het gedoetje. Ik moet er wel bij zeggen dat de weekgrafiek van de eurodollar aan een opmars is gestart.
    Weet iemand toevallig een goeie koersenleverancier inclusief TA-indicatoren die stabiele eurodollar levert?
  7. [verwijderd] 14 oktober 2015 11:49
    ik zie een soort van taps toelopend koerspatroontje. Bij afwezigheid van Ad Nooten, van wie ik al mijn benodigde informatie pik omdat ik zelf iha geen idee heb, kan ik verklappen dat dit een zgn. voortzettingspatroon is. Tenminste, dat denk ik. Dat puntje van die driehoek komt precies uit bij 13:00, dat betekent dus dat we om 13:00 de lunchralley gaan verlaten en doorstorten naar nog niet eerder gezienen niveaus
  8. [verwijderd] 14 oktober 2015 13:34
    ik snap alleen niks van fibonacciniveaus, ik weet nooit waar je die lijntjes moet laten beginnen en eindigen, anders dan zou ik nu kunnen zeggen: We gaan doorstoten naar het 66,73% fibonacciniveau en dat gaat dan mogelijk als weerstand dienen. Of zo. Maar als je die fibonacci nou ff vergeet, voor de rest klopt t.
500 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.