Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wake Up!

6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 157 158 159 160 161 ... 326 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 mei 2015 11:14
    quote:

    goof2 schreef op 22 mei 2015 09:33:

    Zwarte ridder .
    Wat vind je nu zelf wat jou postings bijdragen zijn of een aanvulling zijn op een forum .

    Je kopieert grote lappen tekst waar niemand op zit te wachten en je tiranniseert dit forum dusdanig dat moderater Henk er net niets mee kan.

    kan geen antwoord geven..
  2. forum rang 5 Ed Verbeek 22 mei 2015 11:26
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2015 09:25:

    vr 22 mei 2015, 07:00
    Jengelende kinderen nekken autokoper
    Van onze financiële redactie

    Autokopers die naar een dealer gaan, kunnen beter geen kinderen meenemen. Ze moeten zich wat sjofel kleden en verbloemen dat ze van ver zijn gekomen.

    Autodealers weten namelijk dat jengelend kroost, een hoger inkomen en een grotere reisafstand hen in de kaart spelen, blijkt uit onderzoek van onderzoeker Matthijs Wildenbeest (Universiteit van Indiana, VS) dat in economenblad ESB verschijnt.

    Een Nissan Qashqai bijvoorbeeld kan zelfs 2400 euro duurder worden als de zoekende autokoper zich door kinderen, verre reis en zijn eigen uurloon laat afleiden.

    Hogere inkomens zwichten eerder

    Deze kopers willen zo snel mogelijk met een auto huiswaarts, merkte de onderzoeker. Wie een hoger inkomen heeft - vanaf 31 duizend euro per jaar - vindt opvallend vaak dat hij zelf geld misloopt als hij uren over een autoaankoop doet, aldus Wildenbeest. Hij bekeek over afgelopen jaren de verkopen van 320 merken van veertig autobouwers.

    Personeel van dealers krijgt veel ruimte om in een gesprek met klanten eventueel korting te geven. Bij de duurder geklede klanten met jonge kinderen die ook nog eens van ver komen, kan de dealer die korting vrijwel zeker in de zak houden.

    Geen kortingen

    De autodealer die weet hoeveel moeite het iemand kost om met kinderen naar een dealer te reizen voor de proefrit, zal die druk gebruiken om geen korting te geven en de hogere prijs af te dwingen, aldus Wildenbeest.

    Nog even dan, DZR,

    Wat heeft dit met complotten te maken?
    (zie onderwerp/openingsposting van dit draadje)

    DZR, Dit heeft geen enkele waarde voor welke discussie dan ook op IEX.
    Het zou mooi zijn als ook jij dit draadje van inhoudelijk relevante info zou gaan voorzien i.p.v. het dagelijks plaatsen van soms tientallen irrelevante lappen gekopieerde tekst.
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2015 11:37
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 22 mei 2015 11:26:

    [...] Nog even dan, DZR,
    Wat heeft dit met complotten te maken?
    (zie onderwerp/openingsposting van dit draadje)
    DZR, Dit heeft geen enkele waarde voor welke discussie dan ook op IEX.
    Het zou mooi zijn als ook jij dit draadje van inhoudelijk relevante info zou gaan voorzien i.p.v. het dagelijks plaatsen van soms tientallen irrelevante lappen gekopieerde tekst.
    Beste Ed,
    zoals je weet is het hele leven een groot complot en daarom moeten er vraagtekens gezet worden bij alle nieuwsberichten op dit draadje.

    Verder zit ik nog steeds te wachten op de eerste interessante en originele forumbijdrage van jouw kant.
  4. forum rang 5 Ed Verbeek 22 mei 2015 11:48
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2015 11:37:

    [...]

    Beste Ed,
    zoals je weet is het hele leven een groot complot en daarom moeten er vraagtekens gezet worden bij alle nieuwsberichten op dit draadje.

    Verder zit ik nog steeds te wachten op de eerste interessante en originele forumbijdrage van jouw kant.
    Wow, ik wist niet dat jij werkelijke achter àlles in het leven een complot ziet,
    zelfs achter "Jengelende kinderen nekken autokoper"!

    Ik las tot nu toe alleen maar spottende en beledigende opmerkingen jegens forumgenoten die hier hun bijdrage leveren aan het onderwerp van dit draadje.
    Maar je bent nu dus een ware extremist op dat gebied geworden!
    :-))

    "zit ik nog steeds te wachten op de eerste interessante en originele forumbijdrage van jouw kant."
    ??? Maar DZR, jouw bijdragen zijn niet origineel en al helemaal niet interessant!

    Maar natuurlijk wel aardig van je dat uitkijkt naar interessante en originele bijdragen van mij :-)
  5. forum rang 5 Ed Verbeek 22 mei 2015 12:27
    quote:

    Dream*On schreef op 21 mei 2015 15:51:

    [Modbreak IEX: Gelieve geen links naar zes jaar oude video's te dumpen.]
    Dat waren interessante video's, Dream*On. Jammer dat ik ze nu niet meer terug kan vinden.
    Voortaan gewoon even een regeltje toelichting erbij geven
    waaruit blijkt dat ze juist nu zo actueel zijn
    en juist uit historisch oogpunt de huidige situatie verklaren.

    Want geen normaal mens zal beweren dat video's alleen omdat ze een paar jaar oud zijn,
    niet bijzonder belangwekkend kunnen zijn.
    :-)

    Het is bijv. ook onvoorstelbaar dat iemand serieus zou kunnen beweren, dat citaten uit boeken die 6 jaar of langer geleden gepubliceerd zijn, om die reden geen interessante informatie zou kunnen bevatten
    :-)
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2015 14:51
    vr 22 mei 2015, 13:59
    Geld in 2019 meteen op rekening

    Over vier jaar moeten betalingen binnen vijf seconden op de rekening van ondernemers worden bijgeboekt. Dat is de ambitie die Nederlandse banken vandaag presenteerden tijdens de voorjaarsvergadering van het Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer (MOB).

    Volgens het plan moeten in 2019 betalingstransacties 24 uur per dag onmiddellijk worden verwerkt, ook in het weekend en op feestdagen. Het gaat hierbij om aankopen in winkels en op internet, en aan betalingen tussen personen en bedrijven onderling.

    Vooral winkeliers is het een doorn in het oog dat pinbetalingen nu in het weekend en op feestdagen niet worden verwerkt.

    Brede steun

    Het plan kan rekenen op brede steun van de MOB-partijen, waartoe onder meer Koninklijke Horeca Nederland, MKB-Nederland, Detailhandel Nederland en Thuiswinkel.org behoren. Afgesproken is dat banken en stakeholders de komende tijd nauw zullen samenwerken om een compleet nieuwe betalingsinfrastructuur te realiseren.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2015 14:58
    Gesjoemel in de ruimte

    vr 22 mei 2015, 14:34
    Roscosmos sjoemelt erop los
    MOSKOU -

    Binnen de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos wordt op een enorme schaal gesjoemeld met geld. Tot die conclusie komt de speciale parlementaire controlekamer van het Kremlin.

    De kamer ontdekte dat met omgerekend ruim 1,6 miljard euro aan uitgaven iets mis was, aldus Russische media vrijdag. Het ging onder meer om boekhoudfraude, verkeerd gebruik van budgetten en te hoge bouwkosten.

    „Ik geloofde de inspecteurs eerst niet”, aldus een verbouwereerde chef van de controlekamer, Tatyana Golikova die het gesjoemel een „volslagen verrassing” noemde. Het aantal incidenten blijkt het afgelopen jaar enorm toegenomen, aldus Golikova.
  8. forum rang 10 voda 22 mei 2015 16:35
    VVD: Been gebroken met skiën, zelf je verzuim betalen

    Werkgevers willen niet langer opdraaien voor de sportblessures die werknemers buiten werktijd oplopen. De VVD vindt dat terecht, anderen noemen het 'schandalig' omdat sporten juist gezond is.

    Werkgevers weigeren nog langer de kosten te betalen van verzuim dat het gevolg is van een roekeloze skivakantie of een stevig potje voetballen, meldt MKB-Nederland. De VVD onderschrijft dat: ,,70 procent van de uitval wordt veroorzaakt door problemen, waaronder sportblessures, die buiten werktijd ontstaan", zegt VVD-Kamerlid Anoushka Schut-Welkzijn.

    Verzuim
    Werkgevers zeggen huiverig te zijn personeel in dienst te nemen omdat ze bij arbeidsongeschiktheid twee jaar lang loon door moeten betalen. De VVD wil daarom meer verantwoordelijkheid bij de werknemer neerleggen: die moet zichzelf verzekeren voor alle verzuim dat niet met het werk te maken heeft. Volgens Schut-Welkzijn gaat de werknemer daar financieel niet op achteruit, omdat de werkgever het premiegeld dat hij nu betaalt straks bij het loon stopt: ,,Het gaat erom dat personeel zelf regelt hoe hij wordt uitbetaald als hij ziek wordt."

    Toon Gerbrands, directeur van PSV en oud-volleybalcoach, wordt onpasselijk van het voorstel van MKB-Nederland en de VVD. ,,Schandalig! Het zou niet eens over de nadelige gevolgen van sport moeten gaan. Ik ben met het Jeugdsportfonds constant bezig om kinderen aan het bewegen te krijgen, dat is hard nodig om de obesitasepidemie te bestrijden. Sporten is goed voor werknemers. Niet voor niets richten grote bedrijven zelf sportprogramma's op."

    Hoogleraar bedrijfs- en sportgeneeskunde aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam Willem van Mechelen: ,,Uit onderzoek blijkt dat mensen die sporten juist veel minder verzuimen. Uitval door blessures en extreme sporten komt voor, maar weegt op lange terrmijn niet op tegen de voordelen van een actieve werknemer."

    KNVB
    De KNVB zegt best te begrijpen dat werkgevers niet willen opdraaien voor alle verzuim, maar hekelt dat sport zo expliciet wordt genoemd. ,,Dan moet je het ook hebben over de relatie tussen roken en drinken en arbeidsongeschiktheid", aldus een woordvoerder.

    www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/d...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 23 mei 2015 00:22
    Vrouw rijdt gloednieuwe snelweg kapot
    Gisteren, 21:37

    Een vrouw van 64 heeft in het oosten van Duitsland forse schade aangericht op een snelweg waar net nieuw snelwegbeton was gestort.

    De vrouw was de A9 bij Hermsdorf opgereden, terwijl wegenbouwers daar nog bezig waren met de laatste betonlaag. Toen de vrouw bijna bij de betonmachine was, draaide ze om en probeerde ze ervandoor te gaan.
    Balpen

    De wegenbouwers wisten haar te stoppen en pakten haar autosleutel af. De vrouw probeerde daarop alsnog te vluchten. Ze wilde met een balpen haar auto opnieuw starten.

    Als het stuk opnieuw moet worden gelegd kost dat zo'n 200.000 euro, zegt de politie.
  10. forum rang 5 Ed Verbeek 23 mei 2015 09:21
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 23 mei 2015 00:22:

    Vrouw rijdt gloednieuwe snelweg kapot
    Gisteren, 21:37

    Een vrouw van 64 heeft in het oosten van Duitsland forse schade aangericht op een snelweg waar net nieuw snelwegbeton was gestort.

    De vrouw was de A9 bij Hermsdorf opgereden, terwijl wegenbouwers daar nog bezig waren met de laatste betonlaag. Toen de vrouw bijna bij de betonmachine was, draaide ze om en probeerde ze ervandoor te gaan.
    Balpen

    De wegenbouwers wisten haar te stoppen en pakten haar autosleutel af. De vrouw probeerde daarop alsnog te vluchten. Ze wilde met een balpen haar auto opnieuw starten.

    Als het stuk opnieuw moet worden gelegd kost dat zo'n 200.000 euro, zegt de politie.
    Nog even dan, DZR.

    1. Wat heeft dit met complotten te maken?
    (zie onderwerp/openingsposting van dit draadje)

    2. Het Wake up draadje is een dood draadje geworden sinds het door jou dagelijks van soms tientallen van dergelijke inhoudelijk irrelevante info wordt voorzien.

    3. Dit heeft geen enkele waarde voor welke discussie dan ook op IEX.nl
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 23 mei 2015 09:35
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 23 mei 2015 09:21:

    [...]
    Nog even dan, DZR.
    1. Wat heeft dit met complotten te maken?
    (zie onderwerp/openingsposting van dit draadje)
    Beste ED,
    het vernielen van een stuk weg was natuurlijk een complot van het anti-wegenfront en het artikel over te duur gekochte auto's had te maken met een complot tussen babysitters en autoverkopers.

    Ik begrijp echter niet dat ik zoiets moet uitleggen aan een vermaarde complot(be)denker zoals jijzelf.

    DO vraagt helemaal niks, dus die heeft deze complotten wel begrepen.
  12. forum rang 5 Ed Verbeek 23 mei 2015 09:43
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 23 mei 2015 09:35:

    [...]
    Beste ED,
    het vernielen van een stuk weg was natuurlijk een complot van het anti-wegenfront en het artikel over te duur gekochte auto's had te maken met een complot tussen babysitters en autoverkopers.

    Ik begrijp echter niet dat ik zoiets moet uitleggen aan een vermaarde complot(be)denker zoals jijzelf.

    DO vraagt helemaal niks, dus die heeft deze complotten wel begrepen.
    Je illustreert weer precies wat ik bedoel.

    En je hoeft mij niks uit te leggen, DZR; het is voor iedereen wel duidelijk wat je doel is.
6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 157 158 159 160 161 ... 326 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 0,00%
EUR/USD 1,0738 +0,08%
FTSE 100 8.078,86 0,00%
Germany40^ 18.021,80 +0,58%
Gold spot 2.341,94 +0,42%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links