Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Imtech« Terug naar discussie overzicht

v/d Bruggen ex-ceo Imtech nv, prive aanpakken

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 april 2015 00:25
    Na de fraude moest de topman opstappen en kreeg nog een bonus mee in de vorm van aandelen ter waarde van 1,7 miljoen. Nadat de VEB het nieuwe bestuur op de vingers tikte, werd dit weer ongedaan gemaakt. Zegt wel iets wat er in de hoofden omgaat van bestuursleden. Misstappen worden met de mantel der liefde bedekt over de ruggen van aandeelhouders.
    Imtech en KPMG hebben toegegeven ,dat er fouten zijn gemaakt en hun verantwoordelijkheid genomen. In samenwerking met de VEB is tot 100 miljoen gereserveerd voor gedupeerden. Wie aandelen kocht na de bekendmaking van de fraude,
    komt niet in aanmerking voor compensatie.
    Imtech heeft zich ingedekt door na de fraude te zeggen, het is altijd nog mogelijk dat er meer naarboven komt dan we nu weten. Bij de rechter vang je bot , denk ik , wanneer je Imtech aansprakelijk wil stellen voor geleden verliezen na de eerste fraude(vervolg).
    Maar als je dan toch zondebokken zoekt , moet de rol van de banken ook tegen het licht gehouden worden bij de emissies. Zij gaan niet vrijuit op de wijze hoe zij t.b.v eigen gewin emissies erdoor gedrukt hebben.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.