Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Fugro uitblinker in AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 maart 2015 14:46
    Ja leuk voor fugro maar nu dalen ze weer hard omdat die geruchten verzonnen blijken te zijn door praatjesmakers oplichters en zwendelaars Maaaaar de koers steeg vanmorgen erg sterk hierop, ook sbmo steeg geleidelijk mee ook al was er hier geen nieuws nou ja nieuws..... zwendel en valse berichten bleven uit maar toch......
  2. [verwijderd] 3 maart 2015 20:33
    ik deel een nog andere mening. eerst en vooral lijkt de kans op een terugtest groot aangezien er (voorlopig) geen nieuws is ivm een bod.

    @groot m.. boskalis gaat de koers toch niet laten oplopen tot 42€ als ze echt interesse hebben ? dan moeten ze immers veel meer geld pompen in een overname. Oke ze hebben reeds 20% vd aandelen. Maar wat met de rest?

    het zal zijn wat het is.. ik zit long maar twijfel enorm voor morgen
  3. Kopermans 4 maart 2015 05:33
    quote:

    Maeseke1 schreef op 3 maart 2015 20:33:

    boskalis gaat de koers toch niet laten oplopen tot 42€ als ze echt interesse hebben ? dan moeten ze immers veel meer geld pompen in een overname. Oke ze hebben reeds 20% vd aandelen. Maar wat met de rest?
    Ik denk, Maeseke1, dat Boskalis precies daarom er alle belang bij heeft om snel en doortastend toe te slaan. Van de olieprijs moeten ze nog weinig prijsdrukking verwachten. Nieuwe kapers kunnen dan hun appetijt voor Fugro aanscherpen. Tijd speelt nu in het nadeel van Boskalis.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.