Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Imtech weekdraadje van 10 t/m 14 november 2014 (aanvang carnavalseizoen)

370 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 charlieb 12 november 2014 20:40
    quote:

    AM70 schreef op 12 november 2014 16:51:

    Na weer een positieve dag vandaag (ervan uitgaande dat het groen op de borden blijft) verwacht ik dat er morgen gelijk bij een opening een forse plus op de borden staat. Signalen en commentaren wijzen erop dat de bodemvorming heeft plaatsgevonden en we nu omhoog kunnen. Als volume toeneemt kan het hard gaan. Voor de geïnteresseerden: nu nog goedkoop instappen!
    Inderdaad morgen gaan we gewoon lekker verder up, we laten ons niet gek maken met al die negatieve berichten van Imtech wat die shorters zoeken, zij willen maar 1 ding, de koers/bedrijf kapot maken, geven het nieuwe Bestuur (CEO) geen kans om het bedrijf weer gezond te maken, tijd kost geld en geduld...... Charlie
  2. [verwijderd] 12 november 2014 22:08
    quote:

    charlie b schreef op 12 november 2014 20:40:

    [...]
    Inderdaad morgen gaan we gewoon lekker verder up, we laten ons niet gek maken met al die negatieve berichten van Imtech wat die shorters zoeken, zij willen maar 1 ding, de koers/bedrijf kapot maken, geven het nieuwe Bestuur (CEO) geen kans om het bedrijf weer gezond te maken, tijd kost geld en geduld...... Charlie
    Er zijn ook mensen die gewoon proberen om een zo goed mogelijk beeld van een fonds/bedrijf te krijgen met het oorspronkelijke doel daar eventueel in te stappen.

    Het is klassiek, maar sommige mensen snappen het nog steeds niet. Het negatieve nieuws wordt niet veroorzaakt door de boodschapper. Het negatieve nieuws wordt al jaren lang veroorzaakt door Imtech zelf.

    Positief nieuws wordt net zo hard weergegeven, maar jammer genoeg is er zo weinig positief nieuws.

    Mocht Imtech overleven en het tij kunnen keren, dan wordt het heel interessant om in te stappen, als Imtech tenminste ook wat transparanter wordt en als je de indruk krijgt dat het management eerlijk is.

    En ik denk dat je de invloed van dit forumpje wat overschat als je denkt dat je door berichtjes hier de koers/bedrijf kapot zou kunnen maken. En nogmaals het nieuws wordt hier niet gemaakt, het komt gewoon allemaal uit de kranten. In tegenstelling tot de meeste berichtjes van de "believers" van dit moment. Want dat zijn over het algemeen ongefundeerde meningen en wensvolle gedachten.
  3. FM70 12 november 2014 23:21
    Onzin Gluup. Onruststokerij dit! Als je het bericht goed leest zie je dat men refereert aan de berichtgeving van Imtech zelf vorige week. Dat is de aanleiding om te kijken hoe Imtech geeft gehandeld. Geen nieuwe feiten dus en totaal geen nieuws onder de zon tov berichtgeving Imtech vorige week.
  4. [verwijderd] 12 november 2014 23:57
    Nou, sorry hoor, maar als er 3 duitse kranten berichten over het feit dat Imtech onder de "loep" ligt bij werkzaamheden op een luchthaven, dan is dat relevant nieuws.

    Imtech zelf heeft het helemaal niet over die luchthaven gehad.

    Alleen het feit al dat er IETS in de krant staat over Imtech is al relevant voor aandeelhouders. Zelfs als dat niet waar zou zijn. En de berichten zijn van vandaag dus het is ook recent nieuws.

    Dat heeft helemaal niets met onruststokerij te maken. Het is niets meer of minder dan accepteren hoe het er vandaag de dag voorstaat. En als dat er niet geweldig uitziet is dat erg jammer, but don't blame the messenger.

    Het zijn gewoon NIEUWSFEITEN. Het verbaast me dat er hier zoveel mensen rondhangen die alleen maar willen horen wat er in hun straatje past. Als je goed had opgelet had je kunnen zien dat ik ook positieve nieuwsberichten hier post. Alleen dat zijn er een stuk minder, maar daar kan ik niks aan doen. Er zijn gewoon niet zoveel positieve berichten.
  5. [verwijderd] 13 november 2014 11:11
    quote:

    AM70 schreef op 13 november 2014 07:45:

    Lees dan eerst even goed wat er staat en laat je eigen suggestieve kleuring achterwege. Dit is gewoon bashing wat je doet en bewust onrust stoken. Je zet anderen op het verkeerde been. Blijkbaar wil je nog goedkoper kunnen instappen?
    In plaats van met argumenten te komen herhaal je nu gewoon wat je de laatste keer ook al beweerde.

    Als jij beweert dat ik mensen op het verkeerde been zet dan impliceer je dat het andere been goed is, gaarne onderbouwing?

    NIet ik maar de koersen van de afgelopen 2 jaar spreken voor zich. En het nieuws, en de rechtzaken en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    En al dat gezeur over bashers en shorters, dat heb je alleen bij niet-transparante fondsen met grote onzekerheid, en de oorzaak daarvan ligt -- alweer -- gewoon bij het bedrijf zelf.
  6. [verwijderd] 13 november 2014 11:14
    quote:

    P_1 schreef op 13 november 2014 08:48:

    Nieuwsfeiten of sensatie.

    Als een krant als trouw al een redacteur heeft die niet zuiver is.........

    Iedereen heeft een belang.

    Kijk maar naar het ongenuanceerd kapen van piiketty door de linkse kerk en media ...
    De positivo's mogen hier ook gewoon feiten, nieuwtje's en theorieen posten. Iedereen mag dat. Uit die hoek hoor ik echter alleen maar hoop.
  7. forum rang 6 ff_relativeren 13 november 2014 11:25
    @ gluup,

    het lijken wel de positivoos die alles en iedereen bashen die met echte berichten komen.
    Gewoon door gaan met actueel nieuws posten. Ze kunnen hooguit op je alias gaan bashen.
    De inhoud van je berichten kunnen zij niet ontkennen. Hooguit kunnen ze tijdelijk bagatelliseren.

    Wat de positivoos -de bashers van dit forum- niet meer kunnen bagatelliseren is de uitkomst van (huidige koers minus inkoopkoers = verlies).

    Daarmee is alles wel gezegd. Wie verlies boekt en vasthoudt aan zijn inzichten,
    zit ofwel op een goudmijn, ofwel op een volle luier.

    In het geval van de volle luier = opstaan hetzelfde als enorm gezichtsverlies.

    @ gluup, door gaan ! Als hullie luier te vol wordt, gaat ie vanzelf overstromen. Of afzakken.
    We blijven meekijken, alleen al vanwege het hoge vermakelijkheidsgehalte.

    ;-)

    Greetzzz

  8. forum rang 6 charlieb 13 november 2014 16:30
    quote:

    techneut schreef op 13 november 2014 16:22:

    [...]

    Ik zag de laat flink gevuld op 3,45 en niemand kocht vandaar dat ik me afvroeg of dat te duur zou zijn.
    Te duur.....?, 3,45 nu komt overeen met een koers van slechts 0,0060, nog minder dan die 1 cent voor de claimemissie....?
    Iedereen incl. De banken hebben 1 cent betaald, daarna is met factor 500 vermenigvuldigd.....!, dus waar praten we over...? De banken mogen tot mei niet handelen met hun stukjes, daarom volume zo laag....!
    Charlie, ps kom op Vinci, neem Imtech maar over voor een appel en een ei, 10 euro p/a mag je mijn stukjes hebben, is slechts 0,02 eurocentjes voor de Claimemis....
  9. [verwijderd] 13 november 2014 17:38
    quote:

    gluup schreef op 12 november 2014 18:36:

    komt er alweer een nieuw schandaal aan ?

    Mijn duits is niet zo goed, maar als ik het goed begrijp worden er op zijn minst ernstige verdachtmakingen geuit en is de duitse politiek ook al geinteresseerd:

    Die CDU-Abgeordneten Ludwig Burkardt und Rainer Genilke wollen unter anderem wissen, welches Volumen die der Firma Imtech erteilten Aufträge bisher haben, in welchen Verfahren die Aufträge erteilt wurden, wie viele Mitbewerber es gab.

    www.tagesspiegel.de/berlin/bau-der-br...
    Je bent het belangrijkste deel vergeten? :

    Den Verdacht verdeckter Preisabsprachen von beteiligten Firmen gab es auch am BER Flughafen bereits, ALLERDINGS NICHT GEGEN IMTECH.
370 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,63 -0,14%
EUR/USD 1,0815 +0,23%
FTSE 100 8.428,13 +0,16%
Germany40^ 18.767,50 +0,27%
Gold spot 2.356,56 -0,06%
NY-Nasdaq Composite 16.511,18 +0,75%

Stijgers

JUST E...
+6,80%
Alfen ...
+5,46%
OCI
+4,10%
BAM
+3,56%
PROSUS
+3,49%

Dalers

VIVORY...
-2,60%
IMCD
-2,33%
ASR Ne...
-2,22%
JDE PE...
-1,81%
ASML
-1,44%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links