Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Imtech weekdraadje 27 t/m 31 oktober 2014 (Is 1 cent houdbaar)

3.336 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 167 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 oktober 2014 12:32
    Wat wordt de slotkoers van maandag? Willen de banken de koers ondersteunen in eigen belang of zijn ze dat niet van plan, dat is de vraag. Nog niet is bekend hoe de koers bij RS wordt vastgesteld, als dat de slotkoers van maandag is kan het de laatste 5 minuten spannend worden, tenzij de RS pas woensdag wordt. Een paradijs voor gokkers.
  2. [verwijderd] 25 oktober 2014 12:34
    quote:

    bammie schreef op 25 oktober 2014 12:30:

    [...]

    Dan bedoelen we hetzelfde.;)
    Er ging wat mis met m'n post. Nu is hij verdwenen, ik wilde hem net aanpassen omdat ik zag dat je er toch een jaartal (2017) had bij staan. Ik had dus niet goed gelezen,

    Erg interessant om te kijken wat er gaat gebeuren volgende week en als de koers nog een stuk gaat zakken, wordt het erg interessant als hoog-risico investering.
  3. forum rang 4 bammie 25 oktober 2014 12:41
    quote:

    gluup schreef op 25 oktober 2014 12:34:

    [...]

    Er ging wat mis met m'n post. Nu is hij verdwenen, ik wilde hem net aanpassen omdat ik zag dat je er toch een jaartal (2017) had bij staan. Ik had dus niet goed gelezen,

    Erg interessant om te kijken wat er gaat gebeuren volgende week en als de koers nog een stuk gaat zakken, wordt het erg interessant als hoog-risico investering.
    Je bericht staat in mijn quote.:) Jaartal is niet zo relevant. Maandag kon wel eens een dagje roller-coaster worden waar veel zakkenvullers van zullen profiteren. Zou fijn zijn als er een tijdelijke maatregel wordt ingevoerd dat er even niet geshort kan worden op IMTECH. Korte-broeken tijdelijk buitenspel! :) Wishfull thinking.
  4. [verwijderd] 25 oktober 2014 12:46
    Wij focussen op operationeel herstel.' Klinkt geruststellender dan het is, vanwege de dubbele belangen die banken hebben. Want welke van de twee petten is belangrijker in hun ogen? Die van aandeelhouder of die als schuldeiser? Wij gokken de laatste. Kunnen ze daarna nog altijd kijken hoeveel er overblijft om verder mee te groeien. Een verkoop in onderdelen kan volgens kenners dan ook niet worden uitgesloten.

    uit:

    daskapital.nl/2014/10/spannend_is_imt...
  5. forum rang 6 charlieb 25 oktober 2014 12:56
    quote:

    gluup schreef op 25 oktober 2014 12:46:

    Wij focussen op operationeel herstel.' Klinkt geruststellender dan het is, vanwege de dubbele belangen die banken hebben. Want welke van de twee petten is belangrijker in hun ogen? Die van aandeelhouder of die als schuldeiser? Wij gokken de laatste. Kunnen ze daarna nog altijd kijken hoeveel er overblijft om verder mee te groeien. Een verkoop in onderdelen kan volgens kenners dan ook niet worden uitgesloten.

    uit:

    daskapital.nl/2014/10/spannend_is_imt...

    Afdeling Marine kunnen ze ook in de verkoop gooien, dan staan ze nog beter voor dan door deze emissie, en kan de koers verder up gaan, zou leuk zijn..!
    Charlie
  6. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:00
    quote:

    ch@rter schreef op 25 oktober 2014 11:26:

    @ff relativeren repost ..

    dat is ongetwijfeld alleen een kwestie van waarneming ..
    zo lang Maggy66 alles weg wuift en denkt : "nee hoor, ik heb geen ongelijk" ,
    dan blijft de (haar) waarneming dat ze er niet naast zit.

    Er zou geen emissie komen. Oeps, die kwam er toch.
    De emissie zou vast 1 op 1 gaan. Oeps, niet dus.
    Er zou geen of nauwelijks verwatering optreden. Oeps, eigenlijk toch wel.
    De verkoop van ICT zou veel meer opbrengen dan verwacht. Oeps, toch niet.
    Nu zal er echt verder niets verkocht worden. Oeps, toch het Spaanse deel ?
    De koers zal vast terug opveren naar 1 euro. Euhhh, later dan toch.
    Het komt helemaal goed. Geduld en vertrouwen ... Oeps, wat doet 'ie nu ?
    De claimwaarde zal enorm stijgen want Imtech is gered. Oeps, wat doet 'ie nu ?
    De nieuwe grootaandeelhouders zouden wel grote partijen zijn maar niet de banken.
    Euhhh, de banken, yesss de banken. Een droompartner. Oeps ?
    De eerste dag vanaf de emissie (afgelopen donderdag) zou de koers omhoog gaan.
    Oeps, nu ja, morgen dan.
    Oeps, te laat ontdekt dat ze had kunnen verkopen.
    Het ligt aan de broker. Niet aan de zelfbenoemde multimiljonair.
    Geeft niets, ze zit er in voor de longterm. Echt voor de longterm.
    Yes, yes, yes, ze heeft gelijk. Het gaat heel lang duren voor dit goed komt ..

    Zie je nu wel, dat ze het snapt ?

    Die visie, dat vermogen om vol te houden.
    De wereld begrijpt haar niet, maar ze zit echt voor de long term aan Imtech vast.
    Hihi ... goed he het moet een verwarrende leefwereld zijn voor Maggy66. Overal komen aliassen tevoorschijn. En ze hebben het allemaal gemunt op haar.

    Het begon allemaal toen duidelijk werd dat het bestuur van Imtech de beloften moest breken. Er zou een mega-emissie nodig zijn om het bedrijf Imtech te redden. Maar hoe komt het forum er bij dat dit waardeverlies oplevert voor de zittende aandeelhouder ? Onmogelijk toch ?

    Maggy vertrouwde op haar eigen onweerlegbare logica. Ze hoefde alleen maar de koers te ondersteunen. Dat zou ze doen. En ze zou erbij zeggen, dat zij over een paar weken het hardst zou lachen. Aankondigen zou ze het. Miljoenen aandelen zou ze kopen op € 0,80. Waardeverlies ? Door een emissie ? Welnee. Let maar eens op !

    Ach en wee ! Rekenaars aan het woord ... wat een gruwel voor de intuitie. Wat zeuren ze nu toch over Ebitda ? Ebitda, wat is dat ? Een stomme rekensom zeker ? Die vond ze dus helemaal niet belangrijk, en dat zou ze het forum zeggen. Ebitda is niet belangrijk. Er zijn zoveel andere dingen belangrijk. Zoals vertrouwen hebben in het management. En in de toekomst van Imtech. Ja zeker !

    Betalingsproblemen op de korte termijn ? Joh, wie kijkt daarnaar als de verre toekomst er goed uitziet ? Schei toch uit met die berekeningen waar ik niet op wil ingaan ... Europa heeft technici nodig en daarom kan Imtech niet failliet gaan. Dat zou ze het forum vertellen.

    Vreselijke vent die ff_relativeren. Daar is 'ie weer met zijn Ebitda. Kappen nou ! Mijn onderbuik-gevoel. Dat is veel belangrijker. Wat ik daar voel, daar word ik blij van. Hoe kan iemand dat nu niet snappen ?

    Ze zou bijkopen rond de € 0,55. De koers ondersteunen. En ze zou herhalen dat zij over een paar weken het hardst zou lachen. Ja, dat zou ze doen. En kwartaalverliezen ? Huh, ze zou het forum wel eens even van repliek dienen. Hoe kun je nu al weten dat het volgende kwartaal slechte cijfers brengt ? Onzin, vertrouwen moet je hebben. En een fijn gevoel in de onderbuik, daar ergens ..

    Ach, wat een rotzakken zijn het toch die haar niet geloven. Komen ze weer met een trading-update van Imtech dat niet in mijn straatje past. Geeft niets, gewoon ontkennen. Het bericht ontkennen en de gevolgen ervan ontkennen. Dit waait wel over.

    Nee he, daar is 'ie weer, die ff_rellen. Schuldpositie zorgelijk bij Imtech ? Welnee joh, heb je ooit een bedrijf gekend van deze omvang dat geen schulden heeft ? In relatie tot het eigen vermogen van Imtech ? Wie heeft het daar nu weer over. Daar moet het toch helemaal niet over gaan ? Nee, nee, nee, de schuldpositie is geen zorg voor mij. En iedereen die zegt van wel, is gewoon weer een alias erbij van allemaal dezelfde persoon. Wat zijn jullie hinderlijk zeg !

    Vertrouwen zeg ik jullie. Vertrouwen en het onderbuikgevoel. En iedereen die mij volgt en aandelen koopt, zal ik zeggen : "goed gedaan. Succes ermee."

    Nee, nee, nee. Ik kan niet tegen kritiek. Ik duw ze allemaal opzij. Niet op inhoud natuurlijk, want dat gaat nergens over. Nee, oneliners. Ik bash ze hoogstpersoonlijk van het forum af. Oneliners en verdachtmakingen van aliassen en dubbele petten. Ik zal ze wel hebben die mij tegenwerken.

    Verrek zeg, nu vraag ik @ Pieren om een inschatting te maken van de nieuwe Imtech-waarde en daar komt 'met een inschatting dat de beurswaarde hooguit € 400 miljoen gaat zijn. Waanzin natuurlijk. Ik zal hem wel hebben. Ik tel gewoon oud en nieuw bij elkaar op en stel hem een vraag die zijn inschatting weg hoont. Ik moet perse gelijk krijgen. Het is zaterdagochtend, het is weekend. Ik wil geen beredeneerde inhoud. Ik wil dat onderbuikgevoel. Daar beneden en zo.

    Ooit was Imtech miljarden waard. Dat zal ik zeggen. Dat die cijfers nooit geklopt hebben, dat verzwijg ik natuurlijk. Maar het nieuwe Imtech slechts € 400 miljoen ? Nooit niet he.

    pffffhh, wat zijn ze vermoeiend die inhoudelijke mannetjes.
    Niet aan toegeven. Nu niet en nooit niet ..

    (Toevoeging mijnerzijds:)
    Want de aanval is ALTIJD de beste verdediging, en altijd blijven beweren dat iedereen alles verdraait, want dat schept verwarring.

    Ik ben even zo vrij geweest om deze posts te bundelen want ook deze horen op de nieuwe draad thuis, want het zou jammer zijn als het spitwerk van ff relativeren op de achtergrond beland. Per slot van rekening vroeg zij hier zelf om.

    Nieuwe ronden nieuwe kansen!
    Een mooie post en ongetwijfeld is dat helemaal juist.
    Maar wat jij duidelijk niet inziet dat iemand haar gelijk gewoon haalt en
    uitvoert.
    Neem even de werkelijkheid zover we die kunnen zien,dat bedrijf sterft van de schuld heeft alles misdaan en gedaan wat niet goed is.
    Dus dat bedrijf is gewoon failliet Daar zit met de beste wil geen toekomst meer in,dat kan voor iedereen toch duidelijk zijn?
    Mee eens ?
    Okay nu komen er mensen als Maggy66 en die willen niet dat het bedrijf kapot gaat en zetten hun schouders daar onder tegen beter weten in.
    Wat gebeurd er dan?
    Dan wordt de boel beinvloed voor dat bedrijf positief en gaat er hoop komen bij andere mensen.
    Dan krijg je dus gewoon een andere uitkomst dan lukt zo een emissie net wel en maakt men zijn gelijk.




  7. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:00
    quote:

    charlie b schreef op 25 oktober 2014 12:56:

    [...]
    Afdeling Marine kunnen ze ook in de verkoop gooien, dan staan ze nog beter voor dan door deze emissie, en kan de koers verder up gaan, zou leuk zijn..!
    Charlie
    We weten het niet, ik las nou net weer in het FD een artikel waarin staat dat opknippen waarschijnlijk niet gebeurt.

    En als de experts het er al niet over eens zijn !! Weet ik het ook niet. Wel leuk om alles te blijven volgen.

    in het FD stond ook nog:

    Volgens De Jong is het niet in het belang van de banken lang aandeelhouder te blijven. Toch denkt de analist dat zij langer met de stukken blijven zitten dan de verplichte 180 dagen. 'Welke nieuwe aandeelhouder gaat instappen in een bedrijf waarvan je weet dat een groot deel van de aandelen snel op de markt komt? Ook verwacht ik dat de banken Imtech de tijd zullen geven om de waarde die nog in het bedrijf zit te ontwikkelen.'

    fd.nl/beurs/899949/strategie-imtech-v...
  8. forum rang 4 bammie 25 oktober 2014 13:01
    quote:

    charlie b schreef op 25 oktober 2014 12:56:

    [...]
    Afdeling Marine kunnen ze ook in de verkoop gooien, dan staan ze nog beter voor dan door deze emissie, en kan de koers verder up gaan, zou leuk zijn..!
    Charlie
    Wat schiet IMTECH er mee op om al het tafelzilver te verkopen? Kun je de tent net zo goed meteen sluiten. Imo gaat het om voortzetting van de bedrijfsvoering en niet om schuld-sanering.
  9. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:16
    je moet er nu in gaan zitten
    alle shit is genomen de shorters bijna allemaal eruit
    banken die bijna de helft bezitten en baat hebben bij koersstijging
    de Europese Unie die gaat groeien
    het bedrijfsresultaat dat weer gaat verbeteren
    alle negativo's moeten nu gewoon echt eens wegwezen
    ik voorzie flinke stijgingen en ben positief
    mensen die nu nog wat raaskalken in negatieve zin negeer ik en neem ik niet meer serieus
  10. ch@rter 25 oktober 2014 13:22
    quote:

    Bjaap schreef op 25 oktober 2014 13:00:

    [...]

    Een mooie post en ongetwijfeld is dat helemaal juist.
    Maar wat jij duidelijk niet inziet dat iemand haar gelijk gewoon haalt en
    uitvoert.
    Neem even de werkelijkheid zover we die kunnen zien,dat bedrijf sterft van de schuld heeft alles misdaan en gedaan wat niet goed is.
    Dus dat bedrijf is gewoon failliet Daar zit met de beste wil geen toekomst meer in,dat kan voor iedereen toch duidelijk zijn?
    Mee eens ?
    Okay nu komen er mensen als Maggy66 en die willen niet dat het bedrijf kapot gaat en zetten hun schouders daar onder tegen beter weten in.
    Wat gebeurd er dan?
    Dan wordt de boel beinvloed voor dat bedrijf positief en gaat er hoop komen bij andere mensen.
    Dan krijg je dus gewoon een andere uitkomst dan lukt zo een emissie net wel en maakt men zijn gelijk.

    @bjaap
    Alle uitkomsten zijn mogelijk.
    Hoe groot is de invloed van het forum op imtech. Ik vermoed een kleine 10%, en zelfs dat is wellicht te hoog gegerepen.
    Onwetende beleggers op het verkeerde been zetten is misleidend, dus onstaan er discussies waar nu juist dit forum voor bedoeld is.
    Kamp A en Kamp B, en dan nog is het de grote vraag wie gelijk krijgt, en dat kunnen wij allen pas bepalen wanneer we de koe in zijn reet kijken.

    Dit gaan wij vanzelf allemaal meemaken, en ook ik ben wederom benieuwd wat het maandag allemaal weer gaat brengen.

    Happy trading.




  11. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:27
    Uit de FD van vandaag!

    1FavorietDelenBEURS
    Strategie Imtech voorlopig niet ter discussie

    Joost Dobber en Joris Kooiman
    vrijdag 24 oktober 2014, 17:00
    update: vrijdag 24 oktober 2014, 17:13

    ING, Rabobank, Commerzbank en ABN Amro zijn behalve schuldeisers sinds donderdag ook grootaandeelhouder van Imtech. De vier hebben opgeteld bijna de helft van de aandelen in handen. Daarmee is de installateur de regie kwijt, maar de strategie lijkt voorlopig niet ter discussie te staan.

    De banken weigeren desgevraagd duidelijkheid te geven over hun rol als grootaandeelhouder en verwijzen naar het persbericht van donderdag. Daarin beloven ze de stukken zeker een halfjaar vast te zullen houden en de markt niet te zullen verstoren. Een bron binnen een van de financiers stelt echter dat zijn bank zich in eerste instantie niet actief met de strategie gaat bemoeien. 'We zijn geen private-equitypartij die de boel direct gaat saneren, oppoetsen en verkopen in onderdelen. Het bestuur moet nu tijd en ruimte krijgen om de onderneming operationeel op orde te krijgen.'

    Geen knellende convenanten

    Imtech was voor de claimemissie van €?600 mln al een zogenoemde 'covenant holiday' overeengekomen tot 2016. Dat betekent dat de installateur zich ruim een jaar gevrijwaard weet van knellende bankconvenanten. Bovendien gebruikt de onderneming het grootste deel van de opbrengsten uit de emissie en de verkoop van de ict-divisie (netto geschat op €?185 mln) voor schuldafbouw en een liquiditeitsbuffer van €?100 mln. Dat zou de balans volgens het Imtech-bestuur sterk genoeg moeten maken om voorlopig zonder schuldzorgen te 'focussen op operationeel herstel'.

    Operationeel herstel is ook precies wat goed is voor de banken, denkt hoogleraar corporate finance en governance Kees Cools. Hij spreekt van een 'uitzonderlijke situatie', maar verwacht dat de banken zich niet heel anders gaan gedragen nu ze grootaandeelhouder zijn. 'Ze zaten als financiers ook al aan tafel en hadden veel te vertellen bij Imtech. Ze hebben al geëist en gekregen wat ze voor ogen hadden. Dus wat gaan ze daar nu nog aan toevoegen? Alleen wanneer andere beleggers aan boord komen en nieuwe strategische plannen op tafel leggen, moeten de banken kleur bekennen.'

    Beschermingsconstructie

    Volgens Cools is het goed mogelijk dat het bestuur tevreden is met de uitkomst van de claimemissie, als het minst slechte resultaat. 'Met de banken heeft Imtech nu in ieder geval aandeelhouders die het goed kent. Dat is altijd nog prettiger dan overgeleverd zijn aan onvoorspelbare hedgefondsen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de huidige structuur een beschermingsconstructie is voor het bedrijf.'

    Ook analist Edwin de Jong van SNS Securities denkt dat Imtech niet vandaag of morgen in onderdelen wordt verkocht. 'Een opknipscenario komt pas in beeld als er nieuwe grote tegenvallers komen en er bijvoorbeeld weer een financieringsprobleem ontstaat.'

    Volgens De Jong is het niet in het belang van de banken lang aandeelhouder te blijven. Toch denkt de analist dat zij langer met de stukken blijven zitten dan de verplichte 180 dagen. 'Welke nieuwe aandeelhouder gaat instappen in een bedrijf waarvan je weet dat een groot deel van de aandelen snel op de markt komt? Ook verwacht ik dat de banken Imtech de tijd zullen geven om de waarde die nog in het bedrijf zit te ontwikkelen.'


  12. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:44
    inkoopdirecteur imtech:

    Dan ben je genoodzaakt diverse maatregelen te nemen. Eén daarvan was het stretchen van onze crediteuren, een eufemisme voor later betalen van leveranciers. Dat is geen fijne beslissing."

    www.nevi.nl/nieuws/inkoopdirecteur-di...

    kijk en dat hoor je NA de emissie. Hoe hoog het water aan de lippen stond. Ik vind het weer echt vreemd dat dit soort berichten na de emissie komen ipv ervoor. De cultuur bij Imtech ? Beleggersmisleiding ? wat vindt u ervan ?
  13. forum rang 4 bammie 25 oktober 2014 13:48
    quote:

    moneymaker schreef op 25 oktober 2014 13:16:

    je moet er nu in gaan zitten
    alle shit is genomen de shorters bijna allemaal eruit
    banken die bijna de helft bezitten en baat hebben bij koersstijging
    de Europese Unie die gaat groeien
    het bedrijfsresultaat dat weer gaat verbeteren
    alle negativo's moeten nu gewoon echt eens wegwezen
    ik voorzie flinke stijgingen en ben positief
    mensen die nu nog wat raaskalken in negatieve zin negeer ik en neem ik niet meer serieus
    Geen van de partijen heeft er baat bij om IMTECH door het putje te laten gaan en ik denk dat de Banken al helemaal de schuld niet in de schoenen geschoven willen hebben van het definitieve faillissement van IMTECH. RUST in de tent is nu het meest belangrijke en laat Imtech even op adem komen van deze turbulente dollemansrit en de tijd nemen om alles weer op de rails te krijgen.
  14. ch@rter 25 oktober 2014 13:49
    @gluup
    Dit gebeurt nagenoeg bij elk bedrijf, uitzonderingen daargelaten.
    Dit soort inside info hoor je altijd pas achteraf.
    Het is een kwestie van roeien met de riemen die je hebt op dat moment, waar an sich niets mis mee is.
    Als goed bestuur dien je daar stress van te krijgen en dit op te lossen, maar dat is nu juist bij imtech het grote probleem, want ze worden toch wel geholpen. 2e emissie voor nodig, dus nu maar eens kijken wat ze gaan doen en oplossen als de banken zich ermee gaan bemoeien, per slot van rekening hebben die nu een aardige vinger in de pap en zeggenschap.
  15. [verwijderd] 25 oktober 2014 13:55
    VEB:

    Het gegeven dat bijna de helft van het beleggend kapitaal niet heeft ingeschreven op het recht om een aandeel te kopen voor 1 eurocent, doet vermoeden dat het aandeel wel eens lager kan openen dan 1 eurocent.

    Een ander punt waar beleggers rekening mee moeten houden, is dat de begeleidende banken waarschijnlijk grootaandeelhouder in Imtech zullen worden. Zij hebben toegezegd de ontvangen aandelen voor in ieder geval een jaar vast te houden.

    In een tijd waarin banken scherp op de risico's moeten letten, lijkt het onwaarschijnlijk dat zij de stukken jarenlang zullen aanhouden. Dit zou in de toekomst voor koersdruk kunnen zorgen.

    Ook hebben de banken met ongeveer de helft van de aandelen stevige zeggenschap over het reilen en zeilen binnen de onderneming. Zo is het mogelijk dat zij bij het management aandringen op de verkoop van onderdelen om versneld cash vrij te spelen.

    www.veb.net/content/HoofdMenu/Beurs/K...
  16. [verwijderd] 25 oktober 2014 14:04
    Gerard van de Aast ziet het probleem niet.

    “We hebben er vier zeer gewaardeerde aandeelhouders bij”

    door hun plotselinge positie van grootaandeelhouder krijgen de vier banken
    nog meer te zeggen over het bedrijf dan ze al hadden.

    Al heeft dat volgens Van de Aast weinig praktische gevolgen.

    Hij benadrukt dat Imtech, onafhankelijk blijft opereren.

    www.nrcq.nl/2014/10/24/en-toen-waren-...

    De goednieuwscultuur bij Imtech gaat dus gewoon door heb ik het idee
  17. forum rang 4 bammie 25 oktober 2014 14:07
    quote:

    gluup schreef op 25 oktober 2014 13:55:

    VEB:

    Het gegeven dat bijna de helft van het beleggend kapitaal niet heeft ingeschreven op het recht om een aandeel te kopen voor 1 eurocent, doet vermoeden dat het aandeel wel eens lager kan openen dan 1 eurocent.

    Een ander punt waar beleggers rekening mee moeten houden, is dat de begeleidende banken waarschijnlijk grootaandeelhouder in Imtech zullen worden. Zij hebben toegezegd de ontvangen aandelen voor in ieder geval een jaar vast te houden.

    In een tijd waarin banken scherp op de risico's moeten letten, lijkt het onwaarschijnlijk dat zij de stukken jarenlang zullen aanhouden. Dit zou in de toekomst voor koersdruk kunnen zorgen.

    Ook hebben de banken met ongeveer de helft van de aandelen stevige zeggenschap over het reilen en zeilen binnen de onderneming. Zo is het mogelijk dat zij bij het management aandringen op de verkoop van onderdelen om versneld cash vrij te spelen.

    www.veb.net/content/HoofdMenu/Beurs/K...

    Het aandeel Imtech zal niet lang voor ongeveer een cent handelen. Het concern verwacht maandag 27 oktober voorbeurs een zogeheten reverse split aan te kondigen. Dit is niets anders dan een samenbundeling van een aantal oude aandelen in één nieuw aandeel, waardoor de koers - zij het puur cosmetisch - stijgt.

    Een lage koers is onwenselijk, omdat grote beleggers vaak niet mogen handelen in aandelen met een waarde die lager is dan een euro (penny stocks).

    Dat speelt de shorters weer in de kaart want er onstaat weer ruimte naar beneden. Tricky-aandeel.
  18. [verwijderd] 25 oktober 2014 14:12
    [quote alias=Bjaap id=7986288 date=201410251300]
    [...]

    Een mooie post en ongetwijfeld is dat helemaal juist.
    Maar wat jij duidelijk niet inziet dat iemand haar gelijk gewoon haalt en
    uitvoert.
    Neem even de werkelijkheid zover we die kunnen zien,dat bedrijf sterft van de schuld heeft alles misdaan en gedaan wat niet goed is.
    Dus dat bedrijf is gewoon failliet Daar zit met de beste wil geen toekomst meer in,dat kan voor iedereen toch duidelijk zijn?
    Mee eens ?
    Okay nu komen er mensen als Maggy66 en die willen niet dat het bedrijf kapot gaat en zetten hun schouders daar onder tegen beter weten in.
    Wat gebeurd er dan?
    Dan wordt de boel beinvloed voor dat bedrijf positief en gaat er hoop komen bij andere mensen.
    Dan krijg je dus gewoon een andere uitkomst dan lukt zo een emissie net wel en maakt men zijn gelijk.

    [quote]

    Hey Bjaap, dat hele verhaal is bijna geheel verzonnen door onze opper-draaikont, ff_relativeren. En zijn andere alias herhaalt of bevestigd dit dan gretig.
    Dus waarom is dat ongetwijfeld juist????

    Ik heb alleen de emissie niet verwacht en kijk naar andere zaken dan alleen het ebitda van een toko. Mag ik misschien?

    En ik mag dan vanaf juni '14 een wat "grotere" speler zijn op het Imtech-veld, de meeste aandeelhouders spelen hoogstwaarschijnlijk al veel langer mee. Dus aan hen alle eer. Maar die vind je jammergenoeg niet zoveel op dit soort fora.

    Ik ben overigens niet het type dat tegen beter weten in handelt.
  19. [verwijderd] 25 oktober 2014 14:14
    quote:

    gluup schreef op 25 oktober 2014 14:04:

    Gerard van de Aast ziet het probleem niet.

    “We hebben er vier zeer gewaardeerde aandeelhouders bij”

    door hun plotselinge positie van grootaandeelhouder krijgen de vier banken
    nog meer te zeggen over het bedrijf dan ze al hadden.

    Al heeft dat volgens Van de Aast weinig praktische gevolgen.

    Hij benadrukt dat Imtech, onafhankelijk blijft opereren.

    www.nrcq.nl/2014/10/24/en-toen-waren-...

    De goednieuwscultuur bij Imtech gaat dus gewoon door heb ik het idee
    Kun jij de waarheid zo slecht verdragen of wat ga je nu weer verzinnen?
3.336 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 167 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 0,00%
EUR/USD 1,0730 +0,01%
FTSE 100 8.078,86 0,00%
Germany40^ 18.031,60 +0,64%
Gold spot 2.339,02 +0,30%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links