Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Malaysia Airlines heeft meer partners nodig'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Traveler@repair 2 september 2014 02:34
    Maleisié is een onafhankelijk land. Als enigste heeft ze geweigerd te tekenen voor een contract tussen de onderzoekende landen met Nederland voorop dat onzderzoeksresultaten van de vliegramp naar willekeur van het land geheim mogen blijven.
    Maleisié heeft niets te verbergen. Heeft als enigste land van enige betekenis Bush en Balir veroordeeld voor oorlogsmisdaden in Irak.
    ( U weet wel die Mijnheer Blair, minister president van Engeland, die meedeed aan de inval in Irak, met licht nucleaire wapens en later in Denemarken opdraafde om te vertellen dat CO2 zo slecht is voor het milieu )
    Enfin...Maleisié is er blijkbaar voor gestraft, en wij hielden samen met Duitsland de sancties tegen Rusland tegen, zijn we ook voor gestraft. Nu is opeens KIEV onze bondgenoot, u weet wel, die president daar, die omhooggevallen puppet, verklaarde na de ramp dat er drie vliegtuigen zijn neergehaald en dat hij een goed onderzoek wilde. CNN wist het, het is 1 BUK raket geweest die die drie vliegtuigen heeft neergehaald, daar kan Hamas nog wat van leren..
    En toen we eindelijk de rampplek gingen onderzoeken, toen ging KIEV die omgeving aanvallen... RESPECTLOOS !
    Ik heb respect voor de separisten daar. Die hebben voor ons de lijkzakken geregeld, die hebben daar in oorlogsgebied voor ons een koeltrein geregeld. Commentaar van KIEV ? "Ze slepen met de lichamen !". En horen we niets meer over hun geluidsopname van hun "geheime dienst", waarbij zgn. een separatist toegeeft dat er een verkeerd vliegtuig is neergehaald. Het bleek dat die geluidsopname is gemaakt op 16 juli, een dag VOOR de ramp !
    Dat is onze bondgenoot ?
    Oekraine, daar wonen heel goede mensen, bijzonder goede mensen die worden geofferd voor de elite bankier hier die het niet kan heben dat Rusland als aanvoerder van de BRICS landen een bank heeft opgericht als tegenhanger van het IMF en de Wereldbank...
    Die goede mensen, die gewone hardwerkende mens wordt geofferd.
    Eens hoorde ik het zo: Alleen een goed volk kiest de verkeerde regering. Dat blijven ze daar steeds weer doen.
    Het moeten bijzonder goede mensen zijn daar!
    Maleisie is dan het enigste land waar het wel goed geregeld is en daar hard voor wordt afgestraft. Het IMF geeft de Respectloze regering in KIEV gewoon weer meer dan een miljard...
    Zie boven waarom.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.