Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Draadje voor evt adviezen van andere aandelen dan Imtech....

41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 475 476 477 478 479 ... 2069 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juli 2014 23:31
    quote:

    J V G schreef op 27 juli 2014 22:21:

    [...bij Amerikaanse beurzen heb je geen realtime orderboek.
    Kan iemand mij vertellen waar ik hiervoor het best terecht kan?]
    Je kunt bijvoorbeeld de koers bekijken op finance.google.com of een andere site die je via zoekmachines kunt vinden.

    Op finance.yahoo.com kun je de koers zien en ook het order book, dit is niet realtime maar wel erg recent (vaak op de minuut). Dus ik zou je HFT er niet op aansluiten, maar voor de meeste mensen die aandelen willen kopen werkt het goed.

    Vind die realtime koersen binnen je broker vaak peperduur, leg gewoon je order onder de laatste koers op finance.google.com in en je krijgt vaak nog korting ook.

    Let ook op de bid en laat prijs, vaak als je op 2/3 van die spread koopt krijg je je aandelen vaak wel binnen. (dus laatprijs-bidprijs*2/3)+bidprijs en dan je order inleggen.

    Als voorbeeld: Unilever. de bid prijs is nu 31.405 en de ask prijs 31.485

    31.485-31.405=0.08
    0.08*(2/3)=0.053..
    0.053..+31.405=31.458

    Dus zou een order inleggen op 31.458 dan accepteren die marketmakers het vaak wel.
  2. [verwijderd] 28 juli 2014 07:45

    Bank of China , noteert richting 12 maand high nu @ 3,72 HKD - nog altijd geen verder nieuws over de mega plaatsing aan nieuwe aandelen, deze zouden wel alle reeds geplaatst zijn bij Institutionele Beleggers, maar had toch voor wat Koersdruk kunnen geven na uitschrijving, dit had voor een leuk dipje van 3,50 richting de 3,25 kunnen zorgen en een mooi moment wat extra op te laden, maar het mag blijkbaar niet zo zijn Kopers brengen het aandeel gewoon steeds een beetje hoger.
    echt een sterke performance, ik zit ze Long en blijf maar zitten ook al zou je hier chart-technisch op 12 maand high winst moeten nemen.

    mvg W
  3. [verwijderd] 28 juli 2014 08:15
    Hoe wordt er inmiddels gedacht over AMD? Gaat Intel nu daadwerkelijk overrulen of kan AMD er nog uitkomen? Ze zeggen dat ze aan het reorganiseren zijn, dat er andere producten op de markt komen, dat ze meer naar de consoles gaan dan naar de pc's etc. Alleen waren de cijfers en de outlook redelijk dramatisch.

    Is dit een instapmoment? Of gaat dit alleen maar verder terug?

    Bart
  4. [verwijderd] 28 juli 2014 08:31

    @ Bart, goeie vraag - ik volg het aandeel en denk steeds is dit nou de laatste echte goede koop kans op deze dip en gaat het aandeel terug naar 10$, na jaren van bodemvorming of heeft Intel de final doodsteek uitgedeeld voor deze stock ?

    mijn hart zegt Kopen, mijn verstand zegt afblijven.

    succes W
  5. [verwijderd] 28 juli 2014 08:46
    Ik volg voorlopig maar even je verstand. Als ik hier en daar wat lees, dan zou het ook nog weleens richting de 3.50$ kunnen gaan. (nauwelijks onderbouwd, maar toch..). Het halleluja van voor de cijfers en outlook is voorlopig even weg. Toen was er elke dag wel een SA artikel en was iedereen zeker van een grote stijging.
  6. [verwijderd] 28 juli 2014 09:46
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 28 juli 2014 09:43:

    MKTO ziet er voor mij t beste uit, momentum zit mee, outlook zit mee, dus mogen we uitgaan van betere prijzen.

    bedankt was een aardig lijstje van Goldman

    wist niet dat die überhaupt naar small caps keken.

    W
    Ik ben ook in MKTO gestapt. Aandeel moet zeker richting 35 USD kunnen. Outlook is heel goed en aandeel komt van 40+ dus mooie investering.
  7. [verwijderd] 28 juli 2014 10:15
    Wat een droeve ochtend voor de NL-aandeeltjes, terwijl het brede sentiment toch neutraal is:
    - TNT: uit wat ik opgevangen heb blijkt niet veel goeds voor geheel 2014 en voor daarna weten we het niet;
    - arm Fugrootje, ver onder de 30 gedrukt, wat volgens mij te verwachten was, al heb ik niet geshort; bij de winstwaarschuwing al circa een kwart weg, maar vanaf daar nog eens een keer ruim 10% in stapjes; wie denkt dat er alsnog (technisch) herstel komt, die melde zich, maar mij lijkt: laten rusten en wachten tot de storm uitraast, als die al uitraast;
    - BAM: blijft nog aardig liggen, maar zal wel een keer diep door de 2 gaan en daar voorlopig op apegapen liggen?
    - Arcadis: koersverlies lijkt me niet zo'n ramp hier, gelet op de stijgingen van de afgelopen jaren;
    - TomTom: best aardige cijfers en vooruitzichten, maar de markt wil eerst meer zien en dan pas geloven, alla ASML.
  8. [verwijderd] 28 juli 2014 10:33

    @ Opus, Ja ben blij dat ik verleden week mijn TT geswitched heb naar KPN, TT 6 plus er uit en KPN @ 2,3850 er in ( meer geluk dan wijsheid, ik wou nu eens wat opschrijven )
    denk dat dit de laatste dagen zijn dat Ome Carlos op t aandeel leunt, Woensdag bij de cijfers is de druk er af voor KPN, denk ik.
    zou mooi zijn als ze wat dividend gingen geven.

    voor de rest slappies allemaal, we zien wel

    ik sta ook te kijken hoe moeilijk Shell het toch heeft om nou eens goed van die 30 euro weg te galopperen en eens @ 31 plus te noteren, toch denk ik t staat te gebeuren voor later in het jaar.

    we zien wel
    W
  9. Levy 28 juli 2014 11:09
    @ Opus, ik hou ook Fugro in de gaten, mijn vingers beginnen wel te jeuken nu om ze op te laden. De gepresenteerde cijfers waren niet best (winstwaarschuwing), maar vergeet niet dat de koers nog geen maand geleden ver boven de 40 noteerde en inmiddels zelfs onder de 30. Veel is dus verdisconteerd in de koers, en ik lees in een opinie van ABN AMRO zelfs een koopaanbeveling. (zie hieronder)

    @BartDelft, kijk jij met extra belangstelling naar Fugro vanwege je studie? Hoor je wel eens iets van mensen die er stage hebben gelopen?
  10. Levy 28 juli 2014 11:10
    Handhaving koopadvies Fugro

    16 juli | 10:45

    Naar aanleiding van de recente winstwaarschuwing van Fugro (Kopen) hebben wij de situatie nader bestudeerd. Wij besluiten ons Kopen-advies voor het aandeel te handhaven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de huidige zwakte zich vooral voordoet binnen de divisie Geoscience. Deze divisie behoort niet tot de kernactiviteiten.

    Bij de divisies Geotechniek en Survey is de tegenvallende ontwikkeling beperkt van omvang en deels incidenteel van karakter. Wij zien geen reden waarom Fugro zijn verwachtingen voor de middellange termijn drastisch zou moeten bijstellen als het gaat om het rendement op gebruikt kapitaal en de marges. De kernactiviteiten moeten dan wel gezond blijven. Omdat harde cijfers ontbreken, hebben wij besloten onze ramingen ongewijzigd te laten.

    De afzetmarkten van Fugro, zijn marktpositie en zijn concurrentiekracht zijn fundamenteel niet echt veranderd. Daarom denken wij dat de onderliggende zwakte van de marges in de 2 kerndivisies, Geotechniek en Survey, beperkt is. Voor een update van de strategie werd geen duidelijk tijdpad aangegeven. Fugro gaf slechts aan hiervoor 'een paar maanden' uit te trekken. Op deze manier houdt de onzekerheid nog een aantal maanden aan. De strategie blijft in essentie echter hetzelfde. Op dit moment worden ook geen desinvesteringen overwogen.

    De koers van het aandeel Fugro ging hard onderuit door de zwakke resultaten van Geoscience. De kerndivisies Geotechniek en Survey staan onder druk maar verkeren niet in de problemen. Bij de huidige koers wordt voorbijgegaan aan het opwaarts margepotentieel van de noodlijdende bedrijfsonderdelen. Dit geldt ook voor de kostenbesparingen en het effectiever beheer van het werkkapitaal. Het positieve effect hiervan kan volgens ons aanzienlijk zijn. Dit effect komt niet tot uiting in de huidige waardering.

    Wij zullen ons Kopen-advies pas herzien wanneer ook de kerndivisies in zwaar weer blijken te verkeren. Dit lijkt ons op dit moment echter onrealistisch. De risico?s voor de doelen en de vooruitzichten van het bedrijf zijn wel toegenomen. Dit kan de koersontwikkeling van het aandeel nadelig beïnvloeden. Daarom willen wij wel benadrukken dat (bij)kopen op dit moment risicovol is. Wij vinden het aandeel daarom nu alleen geschikt voor de meer speculatief ingestelde belegger.
  11. [verwijderd] 28 juli 2014 11:23
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 28 juli 2014 11:15:

    @ Levy - wat mij helemaal NIET bevalt is dat de CEO van Fugro maar blijft reduceren op zijn aandelen pakket - vind dat eigenlijk absoluut niet kunnen.

    blijf er om die reden af, anders had ik het hier gekocht
    W
    Ja. Waren al eerder goede indicatoren. Gelukkig zat andere fondsen om je geld in testoppen. Moet je eens kijken wat een slagveld er infeite al aan de gang is vanaf de hoogste koersen vorig jaar.
  12. Levy 28 juli 2014 12:04
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 28 juli 2014 11:15:

    @ Levy - wat mij helemaal NIET bevalt is dat de CEO van Fugro maar blijft reduceren op zijn aandelen pakket - vind dat eigenlijk absoluut niet kunnen.

    blijf er om die reden af, anders had ik het hier gekocht
    W
    Wiesje, ja er zijn insider verkopers geweest, met name Dhr Kramer -oprichter en voormalig CEO - en dat is nooit prettig, al zal hij zijn vermogen ook wat willen spreiden. Maar de stock heeft een enorm pak op z'n broek gehad na de WW. Vervolgens zakt de koers gestaag nog verder, afgelopen vrijdag ook weer behoorlijk fors en vanmorgen wederom in de uitverkoop. Één ding is zeker: er is heel veel negativisme in de koers verwerkt. (tegelijkertijd blijft de vraag vervolgens natuurlijk: is er teveel negativisme is de koers geslopen, of kan het nog verder zuidwaarts?).

    Ik ben long gaan.
  13. benito c. 28 juli 2014 12:12
    Ik ben niet erg gerust op de huidige rust van het kerkhof.

    Weten jullie uit je hoofd welke fondsen een hoge beta hebben, relatief hoog staan, en dus bij een daling het meest kunnen dalen, dit met het oog op short-posities?

    Ook de ideale VIX-belegging heb ik nog niet gevonden, door het doorrollen van de futures verlies je iedere maand geld in de ETF´s die long zitten, ook bij turbo´s, daar iemand nog een idee over.
  14. [verwijderd] 28 juli 2014 12:45
    @Fugro heb ik vorige week ook naar gekeken. Ik was niet blij wat ik las in de trading update. Naast incidenten (engine room fire, ongoing strike) werd de schuld gelegd bij "the weakening of oil and gas market" en las ik "it will be increasingly difficult to achieve Fugro's mid-term strategic targets". Verder las ik iets over dividend politiek en "subject to approval of its lenders", hetgeen me ook niet beviel.

    Het aandeel begint in deze zone (technisch gezien) wat steun te ondervinden, maar als ik de aanzwellende malheur combineer met een verwachte wpa van 2.24 zou ik niet staan te springen om in te stappen. Eerst maar eens horen wat ze bij de presentatie van de halfjaarcijfers te melden hebben.
  15. [verwijderd] 28 juli 2014 13:46
    quote:

    profitmaker schreef op 28 juli 2014 13:26:

    @wies, hoeveel stuks MKTO ga je vandaag aanschaffen?
    totaal 1.500 stuks

    28,50 elke 0,25 500 stuks dus op 28,00 - zou ik gevuld moeten zijn, geef de order gewoon aan een Broker, hoef ik t niet de hele dag te volgen

    zie als 1e koersdoel 32,50 $ aan de bovenkant en goede steun op 27,50 tot 25,OO aan de onderkant, maar t momentum ziet er belovend uit.

    mvg W
  16. [verwijderd] 28 juli 2014 13:54
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 28 juli 2014 13:46:

    [...]

    totaal 1.500 stuks

    28,50 elke 0,25 500 stuks dus op 28,00 - zou ik gevuld moeten zijn, geef de order gewoon aan een Broker, hoef ik t niet de hele dag te volgen

    zie als 1e koersdoel 32,50 $ aan de bovenkant en goede steun op 27,50 tot 25,OO aan de onderkant, maar t momentum ziet er belovend uit.

    mvg W
    Ok, dus jij gaat meer dan 42.000 dollar in Marketo (MKTO) steken?

    Als ze hoger openen, koop je dan niets of verhoog je de limiet?
41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 475 476 477 478 479 ... 2069 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 904,21 +0,51%
EUR/USD 1,0782 +0,31%
FTSE 100 8.381,35 +0,33%
Germany40^ 18.719,80 +1,20%
Gold spot 2.337,58 +1,24%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

BESI
+3,60%
ForFar...
+3,08%
PROSUS
+2,49%
NSI
+2,07%
Ahold ...
+1,97%

Dalers

TKH
-3,54%
CTP
-3,07%
VIVORY...
-2,41%
AMG Cr...
-2,40%
DSM FI...
-2,24%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links