Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Imtech:Weekdraadje van 23/06 tem 27/06. Zou moeten de week van van aast worden.

1.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 86 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 juni 2014 13:53
    quote:

    martine1 schreef op 25 juni 2014 13:34:

    [...]
    bij wie ? Wel even duidelijk zijn wat je bedoelt. Bij mij bedoel je misschien in je eenvoud ? Zeg dan wat je bedoelt. Ik kan zo moe worden van de VMBO ers hier die een jas te groot aantrekken.

    Sorry mods, maar er zijn grenzen.
    begrijpend lezen? Hoe ging dat ook al weer?

    "bij WIE? Wel even duidelijk zijn WAT je bedoelt. Bij mij bedoel je....."

    Wie en Wat , tja

    "die een jas te groot aantrekken.??

    Je bedoelt misschien "een te grote jas aantrekken"?

    Maar, je hebt alweer gelijk, begrijpend SCHRIJVEN is ook moeilijk.
  2. martine1 25 juni 2014 13:58
    quote:

    pieren schreef op 25 juni 2014 13:35:

    [...]
    Hoi Martin, het bestuur zit er toch echt voor de aandeelhouders en die verliezen veel geld nu.
    De mensen die geld verdienen aan de teloorgang van imtech (de shorters) is het bestuur niets verplicht.
    Haal je niet de shorters en de aandeelhouders door elkaar?
    En een faillissement (zo ver zal het niet komen) is helemaal niet erg voor de medewerkers en de klanten van imtech; de curator zal de goedlopende onderdelen verkopen aan partijen de er wel goed mee om kunnen gaan.
    Jij hebt meer verstand van beleggen dan ik heb. Maar of het bestuur er alleen voor de aandeelhouders zit ? Dat vind ik niet, ze hebben ook maatschappelijke verplichtingen denk ik. Dat zeg ik als neo-liberaal. Aandeelhouders moeten de vinger op de pols houden, en als het goed met het bedrijf gaat mogen ze best veel verdienen, als het minder gaat moeten ze op tijd uitstappen. Niets mis mee, ik ben zelf (kleine) aandeelhouder en als mijn aandeeltjes de min in duiken is dat toch echt mijn probleem.
    Maar goed , aandeelhouders zijn nuttige lieden die bedrijven van kapitaal voorzien om te kunnen investeren. Niets mis mee. Shorters daarentegen zijn in mijn optiek aasgieren die een paar Euros willen verdienen over de ruggen van hardwerkende medewerkers van de bedrijven.
    En of een faillissement van Imtech niet erg is voor de medewerkers en klanten betwijfel ik, althans voor het deel van Imtech waar ik verstand van heb, Rietschoten. Ik heb vroeger ook redelijk grote contracten met militaire klanten afgesloten, maar zij waren byzonder gespitst op het feit of we onze verplichtingen konden voldoen en of we jarenlange nazorg konden leveren.
    In ieder geval bedankt voor je opmerkingen, je beschouwt mij niet als de nul die anderen hier doen.
  3. martine1 25 juni 2014 14:01
    quote:

    monoliet schreef op 25 juni 2014 13:53:

    [...]

    begrijpend lezen? Hoe ging dat ook al weer?

    "bij WIE? Wel even duidelijk zijn WAT je bedoelt. Bij mij bedoel je....."

    Wie en Wat , tja

    "die een jas te groot aantrekken.??

    Je bedoelt misschien "een te grote jas aantrekken"?

    Maar, je hebt alweer gelijk, begrijpend SCHRIJVEN is ook moeilijk.
    je bent lief en begrijpend.
  4. [verwijderd] 25 juni 2014 14:09
    Eén klein zetje nog en het is gebeurd. Welk verkoopproces bedoelt men? Inzake ICT, dat begrijp ik, maar welke procedures en overvloed aan tijd zijn daar dan voor nodig?

    Roept herinneringen op aan het bestuur van Fortis (bank draait prima) en aan wijlen Saddam's woordvoerder. Bill Clinton (I did not have etc) en voor de iets ouderen onder ons Richard Nixon (I am not a crook).

    De banken steunen de emissie waarschijnlijk niet, en trekken dus de stekker eruit. Kan men hier wel kwaad spreken over deze banken, en ze hebben zich inderdaad crimineel gedragen in de periode 1990-2008, maar leen anders zelf maar een enorm bedrag uit aan iemand die eerst z;n rente niet meer zal betalen en daarna ook de hoofdsom voor zichzelf behoudt. Sinterklaas bestond wel, in de jaren zeventig bekend als de visionaire ome Joop, maar die is ook al lang niet meer onder de levenden.

    Denk ten slotte nog aan SNS. Vlak voor de nationalisatie nog best oprispingen van de koers (ik meen zo ongeveer van 70 naar 80 ct). Even later waren de stukken waardeloos.
  5. [verwijderd] 25 juni 2014 14:10
    quote:

    martine1 schreef op 25 juni 2014 13:58:

    [...]
    Shorters daarentegen zijn in mijn optiek aasgieren die een paar Euros willen verdienen over de ruggen van hardwerkende medewerkers van de bedrijven.
    Grappig.
    Bijvoorbeeld pensioenfondsen lenen massaal aandelen uit aan shorters, dus in jouw optiek begint het verhaal bij degenen die dat allemaal mogelijk maken en los van de regels die dat toestaan.
  6. martine1 25 juni 2014 14:18
    quote:

    KOS schreef op 25 juni 2014 14:10:

    [...]

    Grappig.
    Bijvoorbeeld pensioenfondsen lenen aandelen uit aan shorters, dus in jouw optiek begint het verhaal bij degenen die dat allemaal mogelijk maken en los van de regels die dat toestaan.
    Leuk dat je het ook grappig vindt. Hebben we toch iets gemeen.
    Lees je verhaal nog eens rustig, en daarna nog een keer en als je dan eindelijk inziet wat je hier hebt gepost ga je dan diep schamen.
    Toedeloe, tot morgen.
  7. forum rang 4 Mr_Market 25 juni 2014 14:18
    quote:

    Litus1960 schreef op 25 juni 2014 13:56:

    Goed, voor mij genoeg redenen dit draadje te verlaten of is het op het hele forum zo? #disrespect #opdeman/vrouw
    Je hoeft toch niet te reageren op alle dwazen en andersgezinden hier.
    Zelf een aantal goede bijdrages doen helpt ook enorm.
  8. [verwijderd] 25 juni 2014 14:19
    quote:

    martine1 schreef op 25 juni 2014 14:18:

    [...]
    Leuk dat je het ook grappig vindt. Hebben we toch iets gemeen.
    Lees je verhaal nog eens rustig, en daarna nog een keer en als je dan eindelijk inziet wat je hier hebt gepost ga je dan diep schamen.
    Toedeloe, tot morgen.
    Moet ik mij schamen zoals pensioenfondsen handelen (uitlenen van aandelen)?
    Je bent gewoon niet op de hoogte van veel feiten.
    In ieder geval ik short zelf niet en vaak genoeg aangegeven.
  9. duizendpoot 25 juni 2014 14:23
    [quote alias=Mr. Positief id=7731542 date=201406251214]
    Imtech moet duidelijkheid geven 11:59 25-6-2014

    AMSTERDAM (AFN) - Het zou goed zijn als Imtech met ,,een stukje duidelijkheid'' naar buiten komt over de gang van zaken rondom het geplaagde bedrijf. Dat stelde analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen woensdag, in reactie op de koersdalingen van het aandeel.

    Imtech verloor dinsdag bijna 11 procent van zijn beurswaarde en noteerde woensdag omstreeks 11.55 uur 2,2 procent lager op 0,84 euro. Imtech leed afgelopen jaar zware verliezen en overweegt nog altijd nieuwe aandelen uit te geven om zijn financiële positie te versterken. Ook is er een verkoopproces rondom de ICT-tak gaande.

    ,,We tasten in het duister wat de reden voor de koersdaling is. De eerste grote daad zou de verkoop van de ICT-divisie zijn. Wellicht gaat het verkoopproces minder goed. Maar Imtech houdt zich angstvallig stil. Daar komt bij dat hoe lager de beurskoers, hoe moeilijker de emissie. Ze zitten in een neerwaartse spiraal'', aldus de marktvorser.

    Openheid

    Imtech doet er volgens Van Beek goed aan om niet tot de publicatie van de halfjaarcijfers te wachten met openheid van zaken. ,,Ze moeten de angst wegnemen en met een stukje duidelijkheid komen'', zo adviseerde hij.

    Door de forse koersdaling van de laatste weken ,,verdwijnt het perspectief voor Imtech om in de toekomst nog een redelijk winstpotentieel per aandeel te behalen steeds verder uit beeld'', aldus Van Beek. Imtech ontkomt er volgens hem niet aan om de beoogde schuldreductie van 400 miljoen euro uiterlijk medio 2015 te realiseren. De geplande verkoop van de ICT-divisie zal daarvoor ,,bij lange na niet voldoende opbrengsten genereren.''

    Van Beek verlaagde het koersdoel voor Imtech van 1,50 euro naar 0,50 euro. Het advies niet-aanbevolen blijft van kracht.



    Ik wil wel wat duidelijkheid geven want Chinese muren bestaan niet.
    Men krijgt geen bodem in de verliezen van Duitsland is het laatste nieuws.
    Er wordt zelfs aan gedacht om Duitsland failliet te laten gaan want de Duitse holding is onafhankelijk van het hoofdkantoor van Imtech.
    Ze hebben al eerder bedrijven waarvan ze alleen aandeelhouder zijn failliet laten gaan.
    De Deutsche Bank is nu zeer nerveus geworden gezien de grote leningen die ze uit hebben staan bij de Duitse afdeling.Waarschijnlijk zijn deze leningen niet gedekt door de holding.Zou wel zeer slordig zijn.
    Geruchten gaan dat de salarissen over juli niet meer betaald kunnen worden in Duitsland.Eigenlijk is het niet een slecht idee om dit te doen .Je bent gelijk van de bleeder af.Van Aast heeft echt een grote fout gemaakt met Duitsland om daar zo grondig de bezem door te halen .Veel goede mensen en managers zijn vertrokken en de leegloop in Duitsland is een feit. projecten worden niet afgerond(Berlijn vliegveld) en het aantal claims neemt toe.

    Van ICT is het volgende bekend:Men dacht dat het een synergetisch geheel
    is echter door nadere analyse van de kopers is nu bekend dat dat een mooie Powerpoint gedachte was en in realiteit een onsamenhangend geheel is met zeer diverse activiteiten in verschillende landen.
    Tijn van Dommelen(ex-divisie directeur van ICT) heeft het hazenpad gekozen toen hij hoorde dat het verkocht wordt(vervelende due-dilligence onderzoeken),hij had er geen zin in.
    Het maximale wat er uit te halen is bij losse verkoop is tussen de 150 en 200 miljoen .Het zal een moeizaam proces worden om dit onderdeel te slijten en er moet 243 miljoen aan goodwill worden afgeschreven.Dus het eigen vermogen loopt terug.
    Ik heb geen posities meer in Imtech maar er wel veel aan verdiend.

  10. [verwijderd] 25 juni 2014 14:23
    quote:

    KOS schreef op 25 juni 2014 14:19:

    [...]

    Moet ik mij schamen zoals pensioenfondsen handelen (uitlenen van aandelen)?
    Je bent gewoon niet op de hoogte van veel feiten.
    In ieder geval ik short zelf niet en vaak genoeg aangegeven.
    Nu we het er toch over hebben, moreel bezwaar of gewoon te bang voor bounces?
  11. [verwijderd] 25 juni 2014 14:29
    quote:

    MaranV schreef op 25 juni 2014 14:23:

    [...]

    Nu we het er toch over hebben, moreel bezwaar of gewoon te bang voor bounces?
    Ook vaak uitgelegd.
    Geen moreel bezwaar.
    Niet bang voor bounces.

    Het geeft mij een onnatuurlijk gevoel, het botst binnen mijn denkraam, tegelijkertijd is dat onzin maar ik wil er desondanks niet tegen vechten.
    Shorten is voor mij - niet kopen.
  12. forum rang 6 ff_relativeren 25 juni 2014 14:32
    quote:

    duizendpoot schreef op 25 juni 2014 14:23:

    [quote alias=Mr. Positief id=7731542 date=201406251214]

    (...)

    Men krijgt geen bodem in de verliezen van Duitsland is het laatste nieuws.
    Er wordt zelfs aan gedacht om Duitsland failliet te laten gaan want de Duitse holding is onafhankelijk van het hoofdkantoor van Imtech.
    Ze hebben al eerder bedrijven waarvan ze alleen aandeelhouder zijn failliet laten gaan.
    De Deutsche Bank is nu zeer nerveus geworden gezien de grote leningen die ze uit hebben staan bij de Duitse afdeling.Waarschijnlijk zijn deze leningen niet gedekt door de holding.Zou wel zeer slordig zijn.
    Geruchten gaan dat de salarissen over juli niet meer betaald kunnen worden in Duitsland.Eigenlijk is het niet een slecht idee om dit te doen .Je bent gelijk van de bleeder af.Van Aast heeft echt een grote fout gemaakt met Duitsland om daar zo grondig de bezem door te halen .Veel goede mensen en managers zijn vertrokken en de leegloop in Duitsland is een feit. projecten worden niet afgerond(Berlijn vliegveld) en het aantal claims neemt toe.

    Van ICT is het volgende bekend:Men dacht dat het een synergetisch geheel
    is echter door nadere analyse van de kopers is nu bekend dat dat een mooie Powerpoint gedachte was en in realiteit een onsamenhangend geheel is met zeer diverse activiteiten in verschillende landen.
    Tijn van Dommelen(ex-divisie directeur van ICT) heeft het hazenpad gekozen toen hij hoorde dat het verkocht wordt(vervelende due-dilligence onderzoeken),hij had er geen zin in.
    Het maximale wat er uit te halen is bij losse verkoop is tussen de 150 en 200 miljoen .Het zal een moeizaam proces worden om dit onderdeel te slijten en er moet 243 miljoen aan goodwill worden afgeschreven.Dus het eigen vermogen loopt terug.
    Ik heb geen posities meer in Imtech maar er wel veel aan verdiend.

    @ duizendpoot,

    je geeft de indruk goed op de hoogte te zijn. Hetgeen je schrijft lijkt zelfs op insider-kennis. Kun je ons een bron geven van :

    a) het mogelijke opdoeken van geheel IM Duitsland ?
    b) de nervositeit binnen de Deutsche Bank ?
    c) het niet kunnen of willen betalen van de Duitse salarissen in juli ?
    d) het onsamenhangend zijn van "de verzameling ICT" ?
    e) de waardebepaling hoe je tot een maximale opbrengst komt van 150-200 miljoen ?

    Greetzzz
  13. nestel 25 juni 2014 14:33
    quote:

    duizendpoot schreef op 25 juni 2014 14:23:

    [quote alias=Mr. Positief id=7731542 date=201406251214]
    Imtech moet duidelijkheid geven 11:59 25-6-2014

    AMSTERDAM (AFN) - Het zou goed zijn als Imtech met ,,een stukje duidelijkheid'' naar buiten komt over de gang van zaken rondom het geplaagde bedrijf. Dat stelde analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen woensdag, in reactie op de koersdalingen van het aandeel.

    Imtech verloor dinsdag bijna 11 procent van zijn beurswaarde en noteerde woensdag omstreeks 11.55 uur 2,2 procent lager op 0,84 euro. Imtech leed afgelopen jaar zware verliezen en overweegt nog altijd nieuwe aandelen uit te geven om zijn financiële positie te versterken. Ook is er een verkoopproces rondom de ICT-tak gaande.

    ,,We tasten in het duister wat de reden voor de koersdaling is. De eerste grote daad zou de verkoop van de ICT-divisie zijn. Wellicht gaat het verkoopproces minder goed. Maar Imtech houdt zich angstvallig stil. Daar komt bij dat hoe lager de beurskoers, hoe moeilijker de emissie. Ze zitten in een neerwaartse spiraal'', aldus de marktvorser.

    Openheid

    Imtech doet er volgens Van Beek goed aan om niet tot de publicatie van de halfjaarcijfers te wachten met openheid van zaken. ,,Ze moeten de angst wegnemen en met een stukje duidelijkheid komen'', zo adviseerde hij.

    Door de forse koersdaling van de laatste weken ,,verdwijnt het perspectief voor Imtech om in de toekomst nog een redelijk winstpotentieel per aandeel te behalen steeds verder uit beeld'', aldus Van Beek. Imtech ontkomt er volgens hem niet aan om de beoogde schuldreductie van 400 miljoen euro uiterlijk medio 2015 te realiseren. De geplande verkoop van de ICT-divisie zal daarvoor ,,bij lange na niet voldoende opbrengsten genereren.''

    Van Beek verlaagde het koersdoel voor Imtech van 1,50 euro naar 0,50 euro. Het advies niet-aanbevolen blijft van kracht.



    Ik wil wel wat duidelijkheid geven want Chinese muren bestaan niet.
    Men krijgt geen bodem in de verliezen van Duitsland is het laatste nieuws.
    Er wordt zelfs aan gedacht om Duitsland failliet te laten gaan want de Duitse holding is onafhankelijk van het hoofdkantoor van Imtech.
    Ze hebben al eerder bedrijven waarvan ze alleen aandeelhouder zijn failliet laten gaan.
    De Deutsche Bank is nu zeer nerveus geworden gezien de grote leningen die ze uit hebben staan bij de Duitse afdeling.Waarschijnlijk zijn deze leningen niet gedekt door de holding.Zou wel zeer slordig zijn.
    Geruchten gaan dat de salarissen over juli niet meer betaald kunnen worden in Duitsland.Eigenlijk is het niet een slecht idee om dit te doen .Je bent gelijk van de bleeder af.Van Aast heeft echt een grote fout gemaakt met Duitsland om daar zo grondig de bezem door te halen .Veel goede mensen en managers zijn vertrokken en de leegloop in Duitsland is een feit. projecten worden niet afgerond(Berlijn vliegveld) en het aantal claims neemt toe.

    Van ICT is het volgende bekend:Men dacht dat het een synergetisch geheel
    is echter door nadere analyse van de kopers is nu bekend dat dat een mooie Powerpoint gedachte was en in realiteit een onsamenhangend geheel is met zeer diverse activiteiten in verschillende landen.
    Tijn van Dommelen(ex-divisie directeur van ICT) heeft het hazenpad gekozen toen hij hoorde dat het verkocht wordt(vervelende due-dilligence onderzoeken),hij had er geen zin in.
    Het maximale wat er uit te halen is bij losse verkoop is tussen de 150 en 200 miljoen .Het zal een moeizaam proces worden om dit onderdeel te slijten en er moet 243 miljoen aan goodwill worden afgeschreven.Dus het eigen vermogen loopt terug.
    Ik heb geen posities meer in Imtech maar er wel veel aan verdiend.

    ab voor deze info.

    Zou koersverloop kunnen verklaren, mocht deze info kloppen... Gezien uw schaars aantal postings, die allen IM betreffen, ga ik hiervan uit.

    Tijn van Dommelen(ex-divisie directeur van ICT)


    Kan echter zijn vertrek bericht nergens vinden...
    Zijn profiel verteld, dat hij er nog gewoon werkt...
    managementscope.nl/manager/tijn-van-d...

    imtech.com/EN/imtech-ict-eu

    Staat er inderdaad niet meer op bij het ICT management!

    Bij geen enkel land!

    imtech.com/NL/ICT/Over-Imtech-ICT/ICT...

    @ ff_relativeren

    d) het onsamenhangend zijn van "de verzameling ICT" ?

    Bekijk de IM ICT landen websites even en zie wat er bedoeld wordt!!!!
  14. pieren 25 juni 2014 14:34
    quote:

    duizendpoot schreef op 25 juni 2014 14:23:

    [quote alias=Mr. Positief id=7731542 date=201406251214]
    Imtech moet duidelijkheid geven 11:59 25-6-2014

    AMSTERDAM (AFN) - Het zou goed zijn als Imtech met ,,een stukje duidelijkheid'' naar buiten komt over de gang van zaken rondom het geplaagde bedrijf. Dat stelde analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen woensdag, in reactie op de koersdalingen van het aandeel.

    Imtech verloor dinsdag bijna 11 procent van zijn beurswaarde en noteerde woensdag omstreeks 11.55 uur 2,2 procent lager op 0,84 euro. Imtech leed afgelopen jaar zware verliezen en overweegt nog altijd nieuwe aandelen uit te geven om zijn financiële positie te versterken. Ook is er een verkoopproces rondom de ICT-tak gaande.

    ,,We tasten in het duister wat de reden voor de koersdaling is. De eerste grote daad zou de verkoop van de ICT-divisie zijn. Wellicht gaat het verkoopproces minder goed. Maar Imtech houdt zich angstvallig stil. Daar komt bij dat hoe lager de beurskoers, hoe moeilijker de emissie. Ze zitten in een neerwaartse spiraal'', aldus de marktvorser.

    Openheid

    Imtech doet er volgens Van Beek goed aan om niet tot de publicatie van de halfjaarcijfers te wachten met openheid van zaken. ,,Ze moeten de angst wegnemen en met een stukje duidelijkheid komen'', zo adviseerde hij.

    Door de forse koersdaling van de laatste weken ,,verdwijnt het perspectief voor Imtech om in de toekomst nog een redelijk winstpotentieel per aandeel te behalen steeds verder uit beeld'', aldus Van Beek. Imtech ontkomt er volgens hem niet aan om de beoogde schuldreductie van 400 miljoen euro uiterlijk medio 2015 te realiseren. De geplande verkoop van de ICT-divisie zal daarvoor ,,bij lange na niet voldoende opbrengsten genereren.''

    Van Beek verlaagde het koersdoel voor Imtech van 1,50 euro naar 0,50 euro. Het advies niet-aanbevolen blijft van kracht.



    Ik wil wel wat duidelijkheid geven want Chinese muren bestaan niet.
    Men krijgt geen bodem in de verliezen van Duitsland is het laatste nieuws.
    Er wordt zelfs aan gedacht om Duitsland failliet te laten gaan want de Duitse holding is onafhankelijk van het hoofdkantoor van Imtech.
    Ze hebben al eerder bedrijven waarvan ze alleen aandeelhouder zijn failliet laten gaan.
    De Deutsche Bank is nu zeer nerveus geworden gezien de grote leningen die ze uit hebben staan bij de Duitse afdeling.Waarschijnlijk zijn deze leningen niet gedekt door de holding.Zou wel zeer slordig zijn.
    Geruchten gaan dat de salarissen over juli niet meer betaald kunnen worden in Duitsland.Eigenlijk is het niet een slecht idee om dit te doen .Je bent gelijk van de bleeder af.Van Aast heeft echt een grote fout gemaakt met Duitsland om daar zo grondig de bezem door te halen .Veel goede mensen en managers zijn vertrokken en de leegloop in Duitsland is een feit. projecten worden niet afgerond(Berlijn vliegveld) en het aantal claims neemt toe.

    Van ICT is het volgende bekend:Men dacht dat het een synergetisch geheel
    is echter door nadere analyse van de kopers is nu bekend dat dat een mooie Powerpoint gedachte was en in realiteit een onsamenhangend geheel is met zeer diverse activiteiten in verschillende landen.
    Tijn van Dommelen(ex-divisie directeur van ICT) heeft het hazenpad gekozen toen hij hoorde dat het verkocht wordt(vervelende due-dilligence onderzoeken),hij had er geen zin in.
    Het maximale wat er uit te halen is bij losse verkoop is tussen de 150 en 200 miljoen .Het zal een moeizaam proces worden om dit onderdeel te slijten en er moet 243 miljoen aan goodwill worden afgeschreven.Dus het eigen vermogen loopt terug.
    Ik heb geen posities meer in Imtech maar er wel veel aan verdiend.

    Wow duizendpoot, wat een informatie, hoe weet je dit? Via een bankier bij deutsche?
1.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 86 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 915,21 0,00%
EUR/USD 1,0848 +0,02%
FTSE 100 8.317,59 -0,26%
Germany40^ 18.697,70 +0,02%
Gold spot 2.342,81 +0,38%
NY-Nasdaq Composite 16.920,79 +1,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links