Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Beurscompetitie Europa 2014

4.780 Posts
Pagina: «« 1 ... 104 105 106 107 108 ... 239 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 april 2014 21:51

    Coldplay voor eendrietal intiemeshows naar Europa


    Voor de jonkies zoals Coldplay.


    Door JenniferWorrell op 17 april 2014 - 11:25

    1 De Britse alternatieve rockband Coldplay heeft vandaag via hun website aangekondigd de komende maanden een zestal intieme shows te gaan geven naar aanleiding van hun nieuwe album Ghost Stories dat op 19 mei in de winkels verschijnt. Hierbij komen zij voor drie concerten naar Europa om daar de steden Keulen (25 april), Parijs (28 mei) en Londen (1 juli) aan te doen.

    Nu snel zijn!

    Groet, Jonas

    Kaarten voor het concert in Keulen gaan vanaf 19 april in de voorverkoop. De overige verkoopdata zijn tot op heden nog niet bekend.

    Hieronder het volledige overzicht van de Europese concerten:

    25 april - E-Werk, Keulen
    28 mei - Casino de Paris, Parijs
    1 juli - Royal Albert Hall, London
  2. [verwijderd] 18 april 2014 09:12
    TR BCE14 17-04

    Realist. gaat immer fier aan de leiding. Hij heeft 3 pp voorsprong op de achtervolgers ONN, Ivanrybkin, JohanM en Isaandie. En meer dan 7 pp voorsprong op nummer 7 in de lijst, guyvg.

    Bloom, Rene l, Artomo, marique, katzenkop en wat verderop H6, zijn de deelnemers die geprofiteerd hebben van de toegenomen aantrekkingskracht van de meer defensieve aandelen.

    Twee-eenheid DurianCS en hirshi hebben een vrije val gemaakt en zijn bij herstel van de beurzen als een komeet omhooggeschoten. En dat allemaal in het tijdsbestek van slechts enkele dagen. DurianCS is helemaal op zijn oude stek teruggekeerd en hirshi bijna.

    Henker, JanPal en harrysnel - de leiders van het 1e uur - hebben zich rond de middenlinie gegroepeerd en hebben een hernieuwd offensief in gedachte. Bdb en Mintzkov, die ook tegen de top aanschurkten, zijn te ver afgezakt om op korte termijn nog een rol van betekenis te kunnen spelen.

    In het kwartaal zien steeds meer deelnemers het licht. Na Rene l, ONN, Jonas, Ono, Bloom en La Dame, staan nu ook Artomo, Nobahamas, Realist. en H6 in het groen.

    Marique, guyvg en CP staan incl dividend ook in het groen.

    Een Vrolijk Paasfeest toegewenst.

  3. forum rang 7 rene l 18 april 2014 09:46
    quote:

    jonas schreef op 17 april 2014 15:50:

    Daarmee is toch het bewijs geleverd, dat Coldplay zichzelf wat aan het herhalen is en niet het niveau van bijvoorbeeld "The Scientist" meer haalt?hangouder zijn dus)

    Tja, daar moet ik je eigenlijk een beetje gelijk in geven Jonas, mits je hiermee uiteraard niet Coldplay bedoeld die hier op het forum rondhangt.

    Velen breken door wanneer ze een wereldhit scoren, altijd lastig om dit succes opnieuw te evenaren. Ook heb je ééndagsvliegen die aan hun eigen succes snel ten onder gaan.
    Apart dat je Andrea Bocelli benoemd, het is niet direct mijn muziek, toch heeft hij een fantastische stem, wanneer ik hem af en toe nog hoor krijg ik er nog steeds koude rillingen van, gewoon emotie.
    Ik ken ook nog zo'n nummer van heel vroeger, Julie Covington met Don't cry for me Argentina, een stem die je nooit vergeet, gecomponeerd met fantastische muziek, het raakt nooit in de vergetelheid.

    Zelf ben ik rond de millenniumwisseling het contact met de hedendaagse muziek kwijtgeraakt.
    House, techno, rap, allemaal muziek zonder ziel. Een figuur behangen met nepgoud staat vreemde bewegingen met zijn handen en vingers te maken en wordt begeleid door een soort van bandrecorder met wat luidsprekers.
    Zoiets van: Ik ben Klaas, en op straat ben ik de baas.
    Het wordt nageaapt door de hangjongeren op ons winkelcentrum.
    Het blijft gelukkig nooit lang hangen.

    Vandaag zal er wel weinig veranderen in het klassement, fijne Paasdagen voor iederéén.
  4. [verwijderd] 21 april 2014 09:00
    Financiele Ratio's AstraZeneca

    AstraZeneca volop in de belangstelling. Harry zat als eerste bovenop het nieuws gisteren :-).

    In de BCE14 zijn er 4 spelers die iets met AZN van doen hebben. Ved heeft AZN in K2 in portefeuille genomen, Bloom heeft AZN uit portefeuille gedaan. CP en flosz gaan er voor - al vanaf het begin van K1.

  5. forum rang 7 rene l 21 april 2014 09:16
    Coldplay, je was vanmorgen al weer vroeg te horen op Sky.
    Het is een nummer dat bij mij naar een paar keer gehoord te hebben nu al blijft hangen, tot nu toe het beste dat dit jaar uitgebracht is.
    Ik zie dat Jonas zich er op de één of andere manier ook mee bezig gehouden heeft.

    www.youtube.com/watch?v=Qtb11P1FWnc
  6. [verwijderd] 21 april 2014 16:54
    Financiele Ratio's AstraZeneca - zie bijlage

    AstraZeneca volop in de belangstelling. Harry zat als eerste bovenop het nieuws gisteren :-).

    In de BCE14 zijn er 4 spelers die iets met AZN van doen hebben. Ved heeft AZN in K2 in portefeuille genomen, Bloom heeft AZN uit portefeuille gedaan. CP en flosz gaan er voor - al vanaf het begin van K1.

  7. [verwijderd] 21 april 2014 20:06
    quote:

    rene l schreef op 21 april 2014 09:16:

    Coldplay, je was vanmorgen al weer vroeg te horen op Sky.
    Het is een nummer dat bij mij naar een paar keer gehoord te hebben nu al blijft hangen, tot nu toe het beste dat dit jaar uitgebracht is.
    Het jaar 2000 was het jaar van de doorbraak. Op 8 febr 2000 heb ik mij eerst ingeschreven bij IEX. Toen dat eenmaal geregeld was, heb ik het concept album Parachutes afgemaakt en vrij kort daarop gereleased. Het 1e buitenlandse concert is gegeven in Paradiso op 24 juni van hetzelfde jaar.

    Daarna is het hard gegaan met de populariteit :-0

  8. harrysnel 22 april 2014 09:10
    Vandaag actie in farmasector. Novartis en GSK hebben (samen met Lilly) monopolie gespeeld. Laat het aan Coldplay over om evt de persberichten te plaatsen maar kwam op Twitter een plaatje tegen dat transactie verduidelijkt. Het is geen plaatje uit officieel persbericht dus zou fout kunnen bevatten.
  9. [verwijderd] 22 april 2014 11:13
    BCE14 11:00

    Verder rendementsverlies in de Dutch10 porto door Philips' kwartaal cijfers. Na AzkoNobel en ASML nu dus Philips in de min.

    De pharma bedrijven in de slag met elkaar en een aantal deelnemers in de Europese BC profiteren. Flosz spint garen met deze verwikkelingen en wordt dagwinnaar met AZN, GSK en SHP in portefeuille.

    Daar kunnen zelfs Die2 niet tegen op, of het moet hirshi zijn die met Sports Direct $SPD in de slag is om de dagoverwinning.

    GSK believers van het 1e uur zijn : Bloom, flosz, JohanM, Ivanrybkin en ved. Ved wisselt GSK voor AZN en verliest hierdoor een deel van zijn winst. Isaandie neemt GSK in K2 in porto en geeft hierdoor zijn wisselrendement wat meer glans.

    De BCE14 deelnemers ziet niet veel in Philips. Johan@61 heeft het aandeel als enige in K1 in portefeuille gehad.

  10. [verwijderd] 22 april 2014 19:11

    Wederom een goede dag gehad met o.a Vopak, SBM en afgezien van Philips (die ik nu niet heb) was het een positief beeld.

    Toch wat gedaan.

    1. Beetje afromen winst bij Boskalis.

    2. Geld vrijgemaakt uit verkoop van aandelen om meer in te kunnen krijgen als een interessant aandeel een daghandelklap krijgt n.a.v. gedramatiseerde verslaggevingsberichten.

    3. Hoe 2? Hiervoor zie 1 en enige verkoop Grontmij, waarin ik toch wat erg zwaar inzat.

    4. Mij afgevraagd. Wat te doen met Vopak die morgen met de cijfers komt. Ik zit daar met gemiddeld portie voor mij in (E 6000). Redelijk scherp eerder dit jaar "na" de koersval aangeschaft Morgen de definitieve cijfers.

    5. Over Vopak: morgen de battle tussen grootaandeelhouders Hans Melchers, Hal aan de ene kant en zeurpruimen zoals Berkelder van de ABN, Schaay, Belegger Belangen aan de andere kant.

    6. Heb het besluit genomen Vopak vast te houden, omdat veel gesomber al in de koers moet zitten, en als ze morgen een extra duw krijgen in fasen bij te kopen.

    7. Voorts heb ik ergens een lichte schuif tussen de AEX en Eurostoxx 50, cash aangebracht. Binnen een verzekeringspolis voor pensioen en gaan andere mogelijkheden. Schuif gedaan vanuit cash naar meer Eurostoxx 50, waarvan ik meer verwacht dan de AEX vanwege internationaler.

    Zo rotzooi ik dus maar wat aan en morgen zien we wel verder.

    Groet, Jonas

    6.

    5. Enerzijds
4.780 Posts
Pagina: «« 1 ... 104 105 106 107 108 ... 239 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.