Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Genfit PSE:GNFT.FR, FR0004163111

  • 3,280 7 mei 2024 17:35
  • +0,025 (+0,77%) Dagrange 3,260 - 3,305
  • 34.455 Gem. (3M) 110,4K

Koers Genfit 2014

2.434 Posts
Pagina: «« 1 ... 62 63 64 65 66 ... 122 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 april 2014 14:37
    Lastige keuze Genfit of MDXH ;)

    Zelfs Genfit gaat omlaag, zo moet je het zien.
    Het is gewoon angst voor de toekomst in het algemeen wat de beurzen in haar greep houdt,
    en die angst deel ik niet: angst is een slechte raadgever.
    Bedrijfsmatig staat het er zeer goed voor.

    Tip: spreiden en geduldig afwachten; laat je niet gek maken.
  2. Luke666 17 april 2014 18:52
    Genfit: "Transfer op Euronext kan de volgende stappen"

    Jean-François Mouney

    - Aangeboden sinds december 2006 op Euronext Paris Alternext markt, werden de Genfit aandelen overgedragen op 17 april op de gereglementeerde markt van Euronext. Ter gelegenheid van deze tussenliggende fase in het leven van het biofarmaceutisch bedrijf, Jean-François Mouney, de CEO van Genfit, bespreekt de vooruitzichten voor de komende twaalf maanden.

    Tradingsat.com: Welke (s) is (zijn) het (de) reden (en) voor deze verandering in de markt?

    Jean-François Mouney: Ten eerste, de overdracht van de gereglementeerde markt van Euronext Alternext markt bevestigt de evolutie van de markt van de maatschappij. Met een gemiddelde van meer dan 500.000 aandelen verhandeld per dag in 2013, Genfit geeft een van de beste liquiditeit in de biotechnologiesector in Europa. In termen van marktkapitalisatie, Genfit meer dan € 400.000.000 voor enkele maanden. Blijf op Alternext niet veel zin hebben als de titel meer dan voldoet aan de criteria grotendeels rechtstreeks integreren het compartiment B van Euronext.

    Tradingsat.com: Deze overdracht zal hij toebrengen aan de maatschappij te veranderen?

    Jean-François Mouney: Veel dingen veranderen niet: Genfit reeds voldaan, bijvoorbeeld de verplichting om halfjaarlijkse en de jaarrekening te publiceren naar IFRS-boekhoudnormen. Voor nadelen, worden de regels verder versterkt voor het melden van transacties van de belangrijkste aandeelhouders. Elke aandeelhouder overschrijding van de quota van 5%, 10%, 20%, een derde, 50%, 2/3, 90% en 95% van het kapitaal en / of stemrechten, moet niet alleen het bedrijf, maar ook op de hoogte de AMF, wat niet het geval was tot nu. Alternext, alleen van de drempels van 50% en 95% van het kapitaal en / of het stemrecht werden gemeld aan de AMF.

    Tradingsat.com: Wat zijn de voordelen van een genoteerd op Euronext Alternext plaats?

    Jean-François Mouney: Je moet dat deel van de leidende investeerders met wie we regelmatig bespreken, hetzij in de VS of Europa weten zijn niet toegestaan, volgens hun eigen regels van het management, investeren op Alternext . Op Euronext zal dus toenemen van het aantal fondsen die kunnen investeren in het bedrijf. Daarnaast zijn veel indexen en van effecten die geen rekening houden met degenen die worden vermeld op een gereglementeerde markt. In het algemeen, op Euronext versterkt de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid Genfit. Hij neemt nota van de nieuwe voorraad status van het bedrijf, terwijl de volgende stappen te overwegen.

    Jean-François Mouney: Tradingsat.com: Een bedrijf in de Verenigde Staten op de Nasdaq is de verwachting en hoe horizon?

    Jean-François Mouney: Hoofdstad Genfit is nu in handen van een steeds groter deel van deze belangrijke Amerikaanse buitenlandse investeerders. De toekomst van het bedrijf ligt in de wereldwijde markten, in het bijzonder de VS, die 's werelds grootste markt voor gezondheidszorg blijft. We hebben op de site een dochteronderneming Genfit Corp, gevestigd in Cambridge, Massachusetts. Op 14 februari heeft de FDA (Food and Drug Administration) de aanduiding "Fast Track" ons vlaggenschip kandidaat-geneesmiddel, GFT505 bij de behandeling van Hepatitis Non alcoholische steatose (NASH) toegekend. Om al deze redenen is de afgifte van een bedrijf op de Nasdaq zinvol. Maar we zullen gaan over het zodra de resultaten van de Fase IIb TFG 505, naar verwachting eind 2014, wanneer de strategie fase III is gedefinieerd, dat is tot medio 2015 zeggen gepubliceerd. Als onze klinische resultaten zijn goed, het is in ons belang dat de Amerikaanse aandelenmarkt waarden. Als voor de handel op Euronext vandaag, zal de handel op Nasdaq passen in de logica van de dingen. Twee onafhankelijke Amerikaanse analisten moeten beginnen die Genfit tegen het einde van het semester of juli.

    Tradingsat.com: De resultaten van de Fase IIb GFT505 in NASH verwachting eind 2014 van cruciaal belang zal zijn. In de tussentijd, wat zal bestaan ??uit nieuws Genfit?

    Jean-François Mouney: Sommigen streven naar een verdubbeling van de aandelenkoers op elke nieuwe. Je moet een beetje serieus. Hoewel het niet mogelijk is om gedeeltelijke resultaten van de werkzaamheid van GFT505 gegeven het protocol van de Fase IIb studie aan te kondigen, blijven we het nieuws van belang te publiceren, vooral met betrekking tot de vooruitgang van de onze programma's, zowel op wetenschappelijk als op het gebied van business development. Ondertussen hebben we onlangs aangekondigd dat GFT505 elimineert NASH en verbetert fibrose in muizen genetisch gemanipuleerd om de natuurlijke geschiedenis van NASH nabootsen waargenomen in het, man. Parallel met de lopende klinische studie bij NASH, blijven we de resultaten van ons onderzoek naar de TFG 505 publiceren van andere gebieden. We kondigden het een paar dagen geleden tijdens EASL [Internationale Congres van de lever, red.] de effectiviteit van GFT505 in een model van chronische darmontsteking grote schaal gebruikt om nieuwe behandelingen voor de ziekte van Crohn te identificeren. We hebben ook veel werk op leverfibrose te voeren, met het doel om behandelingen te ontwikkelen om te geven in combinatie met antivirale geneesmiddelen aan de regeneratie van de lever te helpen.

  3. [verwijderd] 17 april 2014 19:37
    Lees ik nu dat ze de afzetmarkt VS gaan beconcurreren of dat ze alleen Zichtbaar/ verhandelbaar willen worden aan de Nasdaq ?!

    Gek dat al lezende bovenstaande wel precies na bekendmaking promoveren Euronext het aandeel verder terug loopt.

    Verder lees ik dat fase 3 na voltooiing fase 2B eind november, pas medio 2015 zal worden aangevangen.
  4. [verwijderd] 18 april 2014 11:39
    Ik hoop dat we de bodem van de diverse bios gezien hebben en dat we de blik weer omhoog kunnen richten Als ik het verhaal van mouney goed lees stappen er op dit moment veel amerikaanse partijen in en een toekomstige notering op de nasdaq staat op de rol je mag hier de conclusie uit opmaken dat ze in de toekomst de amerikaanse markt gaan betreden alleen wat niet wordt vermeld hoe ze dat denken te gaan doen en daar had ik afgelopen week wel wat mededelingen over verwacht en misschien heeft deze onzekerheid geen goed gedaan aan de koers los van de problemen in de oekraine
  5. [verwijderd] 18 april 2014 12:24
    Ze hebben een vestiging in Cambridge, dat wist ik ook pas sinds een maand terug.
    Ik ben dus benieuwd OF ze wel afhankelijk zijn van een partner, of dat ze het zelf kunnen doen.
    MITS er uberhaupt gedacht wordt aan toetreding Amerikaanse markt; dat is mij nog steeds niet duidelijk.
    Ik maak uit bovenstaande artikel/ vragenvuurtje op dat ze zichtbaar willen zijn/ genoteerd willen staan@ VS, Nasdaq, maar niet dat ze Intercept willen beconcurreren: de afzetmarkt VS.

    Het allermooiste zou mijn inziens zijn dat ze een emissie van bijvoorbeeld 100 miljoen doorvoeren en dan zelf de expansie in de VS voor haar rekening neemt, dan is het echt kassa voor aandeelhouders.

    Maar nogmaals vaagjes druipt er het 1 en ander door, of valt het op haar plek, en dat zint me niet echt.
    Dit aangezien Mouney nooit ergens doekjes om windt.
  6. [verwijderd] 18 april 2014 14:49
    quote:

    BP66 schreef op 18 april 2014 13:25:

    Misschien worden achter de schermen nu wel diverse varianten uitgewerkt wat de strategie voor de komende tijd wordt
    Aangezien Genfit eigenlijk helemaal Sanofi gekleurd is, verwacht ik ook milestones uit Azie en eventueel de VS dmv samenwerkingen.

    Intercept heeft al sinds 2011 een samenwerkingsverband voor OCA in Azie (japan, China) met Dainippon (DSP) voor NASH en PBC met exclusieve optie voor andere doeleinden.

    Met Servier hebben zij al een samenwerking sinds 2011 voor
    TGR5 agonisten (anders dan RC ingevoerd -767 en RC-777) voor gebruik in de behandeling van diabetes, obesitas, atherosclerose en reperfusie letsel in alle andere dan de Verenigde Staten en Japan, landen, en Servier verleent hun een exclusieve royaltyvrije licentie om dergelijke verbindingen onderzoeken en ontwikkelen voor gebruik in de behandeling van diabetes, obesitas, atherosclerose en reperfusieschade in de Verenigde Staten en Japan.

    Kortom ik denk dat daar de explosie van het aandeel ook vandaan komt; alle klinische vooruitgang en goede lijntjes in expansie, toen kwam daar de bel voor fase 3 en toen was het kassa voor Intercept beleggers.
    Intercept is nog wel een heel stukje verder dan Genfit is.
  7. [verwijderd] 19 april 2014 14:09
    Nog een concurrent
    ----
    Galectin Therapeutics Announces First Patient Dosed in Second Cohort of Phase 1 Trial of GR-MD-02 for NASH With Advanced Fibrosis
    1 days 21 hours 49 minutes ago - DJNF

    Galectin Therapeutics Announces First Patient Dosed in Second Cohort of Phase 1 Trial of GR-MD-02 for NASH With Advanced Fibrosis
    NORCROSS, Ga., April 17, 2014 (GLOBE NEWSWIRE) -- Galectin Therapeutics (Nasdaq:GALT), the leading developer of therapeutics that target galectin proteins to treat fibrosis and cancer, announced today that the first patient in cohort 2 of its Phase 1 clinical trial of GR-MD-02 in patients with NASH with advanced fibrosis has been successfully dosed with 4 mg/kg, which is double the dose given in cohort 1. Cohort 2, as with all phases of the clinical trial, was initiated in full compliance with the rules, regulations, and specific conditions set forth by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for this Phase 1 clinical trial. The second cohort follows highly successful results from the first cohort showing that 2 mg/kg was safe and very well tolerated, and that GR-MD-02 treatment resulted in significant improvement in multiple biomarkers of fibrosis and liver inflammation in patients with NASH with advanced fibrosis (see full results: galectintherapeutics.com/wp-content/u... The remaining patients in cohort 2 are expected to be enrolled over the next few weeks and we anticipate reporting the results of cohort 2 around the end of July.
    "We were extremely pleased with the results of the first cohort, which demonstrated significant biomarker effects on fibrosis and inflammation in all the patients treated with GR-MD-02, coupled with good safety and tolerability," said Dr. Peter G. Traber, President, Chief Executive Officer, and Chief Medical Officer of Galectin Therapeutics Inc. "These positive results have propelled the enrollment of the second cohort with strong participation across our clinical trial sites. We anticipate the cohort 2 results will further support the use of GR-MD-02 in patients with NASH and advanced fibrosis, with the goal of reversing fibrosis and preventing complications of cirrhosis and liver transplantation."
    The trial is titled "A Multi-Center, Partially Blinded, Maximum Tolerated Multiple Dose Escalation, Phase 1 Clinical Trial to Evaluate the Safety of GR-MD-02 in Subjects with Non-Alcoholic Steatohepatitis (NASH) with Advanced Hepatic Fibrosis." Trial design details can be found at clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT018998... In 2013, Galectin Therapeutics received Fast Track designation from the FDA for this clinical development program. FDA grants Fast Track designation to help expedite review and approval of drugs in development that treat serious or life threatening diseases and fill an unmet medical need.
    About Fatty Liver Disease with Advanced Fibrosis
    Non-alcoholic steatohepatitis (NASH), also known as fatty liver disease, has become a common disease of the liver with the rise in obesity rates, estimated to affect nine to 15 million people, including children, in the U.S. Fatty liver disease is characterized by the presence of fat in the liver along with inflammation and damage in people who drink little or no alcohol. Over time, patients with fatty liver disease can develop fibrosis, or scarring of the liver, and it is estimated that as many as three million individuals will develop cirrhosis, a severe liver disease where liver transplantation is the only current treatment available. Approximately 6,300 liver transplants are done on an annual basis in the U.S. There are no drug therapies approved for the treatment of liver fibrosis.
    About Galectin Therapeutics
    Galectin Therapeutics (Nasdaq:GALT) is developing promising carbohydrate-based therapies for the treatment of fibrotic liver disease and cancer based on the Company's unique understanding of galectin proteins, key mediators of biologic function. We are leveraging extensive scientific and development expertise as well as established relationships with external sources to achieve cost effective and efficient development. We are pursuing a clear development pathway to clinical enhancement and commercialization for our lead compounds in liver fibrosis and cancer. Additional information is available at www.galectintherapeutics.com.
    Forward Looking Statements
    This press release contains, in addition to historical information, forward-looking statements within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. These statements relate to future events or future financial performance, and use words such as "may," "estimate, " "anticipated," "expect" and others. They are based on our current expectations and are subject to factors and uncertainties, which could cause actual results to differ materially from those described in the statements. These statements include those regarding the clinical trial, including the expected timing of results for the second cohort, and potential benefits and therapeutic effects of GR-MD-02. Factors that could cause our actual performance to differ materially from those discussed in the forward-looking statements include, among others, that we may not be successful in developing effective treatments and/or obtaining the requisite approvals for the use of GR-MD-02 or any of our other drugs in development. Our current clinical trial and any future clinical studies may not produce positive results in a timely fashion, if at all, and could prove time consuming and costly. We may have difficulty enrolling new patients, which could impact timing and costs. Results from the first cohort of Phase 1 are not necessarily indicative of future results in the clinical trial. Plans regarding development, approval and marketing of any of our drugs are subject to change at any time based on the changing needs of our company as determined by management and regulatory agencies. Regardless of the results of any of our development programs, we may be unsuccessful in developing partnerships with other companies that would allow us to further develop and/or fund any studies or trials. To date, we have incurred operating losses since our inception, and our ability to successfully develop and market drugs may be impacted by our ability to manage costs and finance our continuing operations. For a discussion of additional factors impacting our business, see our Annual Report on Form 10-K for the year ended December 31, 2013, and our subsequent filings with the SEC. You should not place undue reliance on forward-looking statements. Although subsequent events may cause our views to change, we disclaim any obligation to update forward-looking statements.
    CONTACT: Galectin Therapeutics Inc.
    Peter G. Traber, MD, 678-620-3186
    President, CEO & CMO
    ir@galectintherapeutics.com
    (MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires
    April 17, 2014 10:19 ET (14:19 GMT)
  8. [verwijderd] 20 april 2014 16:33
    Ik vertrouw die Amerikanen voor geen meter.
    Koop helemaal niks meer in Amerika. Celldex $23,- verkocht, dat was mijn laatste trade daar.
    Laat ze maar van "ons" Europeanen kopen, wij zijn hier toch een stuk verder in nano technologie voor radiotherapie oa.

    Het was een dure maand, maar 1 vd 4 in de porto hoeft met positieve resultaten te komen en alles is vergeven en vergeten.
  9. [verwijderd] 21 april 2014 11:50
    Pfizer wil Zeneca overnemen een van de reden is de vele aflopende patenten volgens mij veranderd er niets aan deze situatie wanneer deze bedrijven worden samengevoegd ze kunnen naar mijn mening beter hun geld en tijd steken in bedrijven die de potentie hebben om binnen afzienbare tijd revolutionaire nieuwe produkten op de markt te gaan brengen voorbeelden genoeg wanneer je een oorlogskas hebt van ongeveer 50 miljard euro kun je aardig gaan winkelen lijkt mij
  10. [verwijderd] 21 april 2014 12:15
    quote:

    BP66 schreef op 21 april 2014 11:50:

    Pfizer wil Zeneca overnemen een van de reden is de vele aflopende patenten volgens mij veranderd er niets aan deze situatie wanneer deze bedrijven worden samengevoegd ze kunnen naar mijn mening beter hun geld en tijd steken in bedrijven die de potentie hebben om binnen afzienbare tijd revolutionaire nieuwe produkten op de markt te gaan brengen voorbeelden genoeg wanneer je een oorlogskas hebt van ongeveer 50 miljard euro kun je aardig gaan winkelen lijkt mij
    Klopt als een bus, uit eigen ervaring weet ik dat de "winst" gehaald uit het samenvoegen van de overhead, zoals IT, facilitair, HR, legal, sales, etc.

  11. [verwijderd] 21 april 2014 14:47
    quote:

    bakker1628 schreef op 21 april 2014 12:15:

    [...]

    Klopt als een bus, uit eigen ervaring weet ik dat de "winst" gehaald uit het samenvoegen van de overhead, zoals IT, facilitair, HR, legal, sales, etc.

    Ik noem het gebrek aan visie ik denk dat in de toekomst veel kleine bio bedrijven onderling kennis gaan uitwisselen zeker in combinatie met nanotechnologie Willen de grote farmas hun positie behouden en of versterken dan zullen ze keuzes moeten maken en zorgen dan hun pijplijn goed gevuld blijft een concurrent op kopen(met veel aflopende patenten) is uitstel van executie
2.434 Posts
Pagina: «« 1 ... 62 63 64 65 66 ... 122 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links