Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Altice« Terug naar discussie overzicht

Altice 2014

251 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 april 2014 15:59
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Altice sa (ATC.AE) heeft de aankoop van de mobiele aanbieder Orange Dominicana sa (ODO) afgerond, meldt het aan Euronext Amsterdam genoteerde kabelbedrijf woensdagmiddag.

    Altice betaalt rond de EUR1 miljard voor het bedrijf, dat gevestigd is op de Dominicaanse Republiek, waar het 3,3 miljoen abonnees heeft. ODO had in 2013 een omzet van EUR446 miljoen en een EBITDA van EUR173 miljoen.

    Altice geeft in een begeleidend persbericht aan dat de aankoop van ODO, die volgt op de acquisitie van kabelaar Tricom in maart, hun positie in het Caribisch gebied verder versterkt.

    Het Franse bedrijf biedt nu al betaaltelevisie en breedband- en mobiele diensten aan in Martinique, Guadeloupe en Frans-Guyana.


    Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@wsj.com
  2. Remfin 9 april 2014 16:51
    Op de numericable investor site. 9 april
    www.numericable.com/images/investors/...

    Numericable Group, the sole major cable operator in France, announced today the syndication of the term loan portion of the €11,640 million senior secured debt financing supporting its acquisition of Societe Francaise de Radiotelephone S.A. (“SFR”), a leading integrated fixed and mobile network operator in France.
  3. forum rang 10 voda 12 april 2014 17:13
    Opvallende stijger: Altice


    Het Franse kabelbedrijf Altice kwam deze week als winnaar uit de overnamestrijd rond het telecombedrijf SFR. Beleggers beloonden het aandeel met een koersstijging van 17,6%.

    Vorige week schaarde Altice zich nog in het rijtje verliezers. Het in Amsterdam genoteerde concern verkeerde in een felle strijd met het Franse bouwbedrijf Bouygues om de overname van telecombedrijf SFR van Vivendi, waarvan de uitkomst hoogst onzeker was.

    Altice wint
    In het daarop volgende weekend kwam echter het verlossende bericht dat Vivendi Altice na wekenlange exclusieve onderhandelingen inderdaad als koper had verkozen. Het uiteindelijke bod van Altice komt neer op 13,5 miljard euro in contanten, plus een belang van 20% in het fusiebedrijf van SFR met dochteronderneming Numericable. Daarnaast is er een potentiële earn-out van 750 miljoen euro opgenomen.

    Numericable zal de overname van SFR helpen financieren door een kapitaalverhoging van 4,7 miljard euro. Voor de overige 8,8 miljard euro rekent Altice op schuldfinanciering door een aantal banken.

    Voor een analist van ING was de geslaagde overname reden om Altice toe te voegen aan zijn ING Benelux top pick lijst. Hij verwacht dat het opwaarts potentieel dat hij ziet geleidelijk aan weerspiegeld zal worden in de beurskoers.

    Caribisch gebied
    Er was afgelopen week nog meer positief overnamenieuws van Altice. Het concern maakte bekend dat het de aankoop van de mobiele aanbieder Orange Dominicana heeft afgerond. Altice betaalt rond de 1 miljard euro voor het bedrijf in de Dominicaanse Republiek.

    Deze acquisitie, die volgt op de overname van kabelaar Tricom in maart, versterkt de positie van Altice in het Caribisch gebied. Het Franse bedrijf biedt daar nu al betaaltelevisie en breedband- en mobiele diensten aan in Martinique, Guadeloupe en Frans-Guyana.

    Beleggers beloonden Altice deze week met een koersstijging van 17,6% tot 35,45 euro.

    Bron: Alex
  4. [verwijderd] 23 april 2014 14:27
    Weer een lekker dagje vandaag. De EUR 40,00 is al op het bord geweest.

    quote:

    Lout87 schreef op 23 april 2014 09:23:

    Gaat weer lekker vandaag! Hopelijk zet het door. Wanneer zijn jullie van plan af te tikken?
    Weet ik nog niet. Bij beursgang heb ik me voorgenomen om ze i.i.g. te houden tot ze bijvoorbeeld opgenomen zijn in de AMX. De recente koersstijgingen hebben we doen overwegen om ze nu al te verkopen. Maar daarvoor vind ik de perspectieven van dit aandeel nog te goed: ING heeft al eerder een koerspotentie van EUR 58 gegeven (na overname SFR).

    Ik heb (helaas) maar een kleine positie, dus ik kan ze de komende tijd nog rustig aanhouden.
  5. forum rang 10 voda 23 april 2014 16:45
    'Numericable wil 8,5 miljard ophalen'

    WOENSDAG 23 APRIL 2014, 07:16 uur | 71 keer gelezen

    NEW YORK (AFN) - De Franse kabelexploitant Numericable, dochterbedrijf van het aan de beurs in Amsterdam genoteerde Altice, wil 8,5 miljard euro ophalen met de verkoop van junk bonds. Het gebruikt de opbrengst om de overname van het eveneens Franse belbedrijf SFR af te ronden. Dat meldde zakenkrant Financial Times (FT) woensdag.

    Ingewijden meldden aan FT dat de vraag naar het schuldpapier zo groot is, dat Numericable heeft besloten de omvang van de plaatsing uit te breiden. Aanvankelijk was die vastgesteld op 6 miljard euro. De obligaties met een lage kredietbeoordeling worden door JPMorgan, Deutsche Bank en Goldman Sachs aan de man gebracht in Europa en Noord-Amerika.

    Numericable won onlangs de biedingsstrijd met Bouygues om SFR, onderdeel van het mediaconglomeraat Vivendi. Het betaalt zo'n 17 miljard euro voor de op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie in Frankrijk. Moederbedrijf Altice is ook van plan schuldpapier uit te geven om de acquisitie te bekostigen.
251 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.