Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Peter Paul de Vries - Hallo Fortis, daar ben ik weer

99 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 oktober 2008 18:25
    goede actie dit! Ben blij dat in ieder geval nog actie wordt ondernomen voor onze belangen. Want het lijkt er nu sterk op dat BNP gratis Fortis heeft gekregen (sterker nog, als je het geld meeneemt dat van nederland in fortis zat, kregen ze geld mee).
    Deze gang van zaken is natuurlijk onacceptabel. Want dat kadootje krijgt BNP van de aandeelhouders. Zonder dat die daar iets over mochten zeggen. Kortom, diefstal van de belgische regering in samenwerking met het bestuur, lijkt me dat daar iets tegen te doen moet zijn.
  2. [verwijderd] 9 oktober 2008 18:29
    PPdV heeft belangen van beleggers gediend door voor het hogere bod van het consortium te gaan. Lijkt me goed als je beleggers vertegenwoordigt.

    Hem nu verwijten dat hij TOEN de komende val van Fortis niet heeft gezien ... waarom hebben jullie dat zelf TOEN eigenlijk niet gezien? Heb er nooit wat over gelezen...
  3. [verwijderd] 9 oktober 2008 18:36
    quote:

    Gravity schreef:

    PP, waarom niet met de VEB, is het niet een beetje vreemd dat je nu onder de vlag van je nieuwe beleggingsvehikel een dergelijke actie gaat doen ??
    Beter lezen...

    Euroshareholders, de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen, bereidt juridische acties voor.

  4. [verwijderd] 9 oktober 2008 18:38
    als aandeelhouder :

    prima actie, zet hem op PPdV, met 5 euro ben ik al blij.

    als ambtenaar :

    hoe bestaat het dat jij je goedkeuring hebt gegeven aan deze deal ? Twee mooie banken volledig naar de filistijnen en wij zijn de weg kwijt. Ondanks NL-Belgie nu 2-1, staan de duitsers aan kop in deze poule. Grrr...

    als mens :

    vergeven en vergeten. Hoop dat je een mooie en uitdagende job hebt en waardeer je inspanning om het rechtzetten van deze fouten uit het verleden nu te garanderen voor de toekomst.

    met vriendelijke groeten,
    Novastar

  5. [verwijderd] 9 oktober 2008 18:40
    quote:

    John Cleese schreef:

    PPdV heeft belangen van beleggers gediend door voor het hogere bod van het consortium te gaan. Lijkt me goed als je beleggers vertegenwoordigt.

    Hem nu verwijten dat hij TOEN de komende val van Fortis niet heeft gezien ... waarom hebben jullie dat zelf TOEN eigenlijk niet gezien? Heb er nooit wat over gelezen...
    Als ze opkomen voor de belangen van de beleggers, hadden ze ook bezwaar moeten maken tegen het hogere bod van het consortium. Het was duidelijk teveel wat ze er voor betaalden, wat zeker niet goed is voor de belangen van de aandeelhouders van het consortium. We zaten reeds 2 maanden in de kredietcrisis toen de deal beklonken werd.

    Ik kan me voorstellen dat dit voor de Fortis aandeelhouders erg zuur is, maar je kiest er zelf voor risicodragend kapitaal in te brengen. Schandalig mis-management is één van die risico's.
  6. Akzo 9 oktober 2008 18:56
    Hebben we het hier over dezelfde FORTIS aandeelhouders die ongeveer een jaar geleden massaal voor de overname van ABN AMRO (en feitelijk daarmee ondergang van Fortis) hebben gestemd?

    PP moet zeggen dat ik dit stuk iets genuanceerder vind (duurt idd allemaal erg lang met Fortis, zijn van nature sterke communicators daar denk ik) dan je optreden van gisteren bij P&W want daar sloeg je echt totaal de plank mis! Hoezo aandeelhouders raadplegen over de verkoop aan de Nederlandse staat en BNP? Het is crisis! Dan moet je in een korte tijd snel handelen en dus ingrijpende beslissingen nemen. Als dat niet was gebeurd dan was je van één ding zeker: 0,0 restwaarde voor aandeelhouders.

    Wees blij als je straks nog een euro of 2 krijgt voor je Fortis stukken....
  7. kwast-c 9 oktober 2008 19:00
    Het is gewoon stil zitten bij de kapper,en voor de rest is er weinig meer aan te doen.Wel wil ik zeggen dat als blijkt dat bestuurders regels hebben overtreden zij voor een economies delict moeten worden aangeklacht.Zo dat de volgende weet
    wat hem te wachten staat.Dus gewoon zware celstraffen.mvrg kwast-c
  8. [verwijderd] 9 oktober 2008 19:06
    Zijn dit dezelfde aandeelhouders, die voor een overname ABN Amro hebben gestemd? Het blijft toch een rare wereld, wanneer het fout gaat, is het de schuld van een ander. Gaat het goed, dan hebben we het natuurlijk allemaal zelf bedacht en gedaan.

    Meneer de Vries, niemand moet beleggen. Het zijn allemaal vrije keuzes gebaseerd op hebzucht, die soms wel eens fout uitpakken.
  9. forum rang 6 d' Aandelen ' 9 oktober 2008 19:09
    Goed dat er nu in ieder geval ook een actie voor de aandeelhouders is gestart, bedankt Peter Paul de Vries.

    G unit1 schreef:
    Ik kan me voorstellen dat dit voor de Fortis aandeelhouders erg zuur is, maar je kiest er zelf voor risicodragend kapitaal in te brengen. Schandalig mis-management is één van die risico's

    Daar heb je helemaal gelijk in maar:
    Er werd door alle partijen, Fortis, de overheid van Belgie en Nederland, door de Belgische en Nederlandse toezichthouders en met name door Nout Wellink van de DNB gesuggereerd dat de financiële positie van Fortis sterk en betrouwbaar was en daarom hield ik bv mijn aandelen op 3 oktober vast en vertrouwde erop dat het dan wel goed zat, pure misleiding dus en dat ook door onze eigen overheid en daar moet je als burger toch op kunnen vertrouwen.
    Men ging zoals het er nu nog naar laat uitzien totaal voorbij aan de belangen van de aandeelhouders en ik weet nog niet welk bedrag de aandeelhouders zullen ontvangen maar voorlopig hoor ik alleen maar negatieve geluiden.
    Daarom is het goed dat Peter Paul de Vries met zijn organisatie opkomen voor onze belangen.
    Groet 'd Aandelen
  10. [verwijderd] 9 oktober 2008 19:11
    Gewoon eerst een claim naar de Nederlandse regering en de belgische regering sturen, deze hebben in blinde paniek gehandeld, kan niet zo zijn dat aandeelhouders hier de dupe van worden, ik stel voor dat de koers uitbetaald wordt die bekend was voordat dit alles in gang werd gezet, das in ieder beter als 1,80 euro waar de Vries het over heeft !
  11. forum rang 6 d' Aandelen ' 9 oktober 2008 19:21
    En daar komt dan nog wat bij, spaarders die gelokt door de hoge rente van zelfs 5.25 % bij een buitenlandse bank IceSave hun geld onderbrachten en daar eigenlijk ook een groot risico namen omdat IceSafe een bank is die gevestigd is in een niet Eeg land krijgen zeer waarschijnlijk wel hun geld terug maar als je 10.000 euro hebt belegd in Fortis zou je dat dan kwijt zijn, mijn beleggingen zijn ook bedoeld als spaargeld. 'd Aandelen
99 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 911,91 +0,14%
EUR/USD 1,0788 +0,15%
FTSE 100 8.414,99 -0,22%
Germany40^ 18.729,10 -0,07%
Gold spot 2.336,48 -0,01%
NY-Nasdaq Composite 16.388,24 +0,29%

Stijgers

Air Fr...
+3,99%
Alfen ...
+3,08%
NX FIL...
+2,85%
JUST E...
+2,08%
PROSUS
+2,03%

Dalers

VIVORY...
-3,14%
FASTNED
-1,71%
BESI
-1,39%
SBM Of...
-1,36%
ASML
-1,33%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links