Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Pas op voor de politieke correcte Justitie. Toeschouwergevaar!

25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 2 augustus 2018 19:37

    Het wordt steeds gekker in dit land. Heb je een zwart, chinees, Hindi of weet niet wat vriend en je dolt wat onderling de ene deelt wat uit en de ander doet wat terug en andersom. Mag niet meer en hoppekee boete. Waarom? Er stond iemand bij die te laf is direct weerwoord te geven, maar direct naar de rechter stapt.

    OM heeft blijkbaar menskracht genoeg en uitgebreid onderzoek, terwijl allerlei ernstige misdrijven op de plank blijven liggen en ja hoor op basis van Hoge Raad
    uitspraak moet er boete volgen.

    Echter voordat de politiek gaat roepen waarop baseert die Hoge Raad zich? Dat is dus op wetgeving voor diezelfde politiek. Lijkt me tijd om verdere waanzin en latere volksopstand te vermijden dat de politiek eens gaat kijken naar hun idiote zelfgemaakte wetten en het opzeggen van enige internationale verdragen.

    Rotterdam - DJ Michael uit Rotterdam is verbijsterd dat hij een boete heeft gekregen van 200 euro omdat hij tegen een bevriende collega achter de bar als ’geintje’ zei: ’Geen neger achter de bar’.

    De politierechter in Dordrecht vindt dat hij had moeten uitkijken toen hij de gewraakte woorden in de microfoon richting de barman slingerde. De aangifte was gedaan door iemand die zich gekwetst voelde in het publiek.

    In een reactie zegt Michael ’absoluut geen racist of homofoob’ te zijn. Het was volgens hem een ’dolletje’ in de richting van de collega die die avond onbevoegd achter de bar stond. „Zoals je de hele avond over en weer geintjes maakt”, zegt de aangeslagen Michael die sinds bekend werd dat hij voor de rechter werd verschenen bedolven wordt onder haatreacties. „Op Facebook krijg ik hele tirades in mijn richting.”

    Ook de beschuldiging dat hij gezegd zou hebben ’homo’s de tent uit’ vindt hij bizar. Voor die kreet is hij overigens niet veroordeeld.
    Gaypride
    „Ik heb nota bene vijf jaar gedraaid op de gaypride in Amsterdam en ben een bekende in de Rotterdamse homoscene. Mijn beste vrienden zijn gay. Dit is een regelrechte poging mij te slopen.”

    Hij vindt het ’bizar’ dat de hele aangifte is aangezwengeld door iemand die zich in het publiek aangesproken voelde en niet eens door de barman in kwestie.
    De politie deed uitgebreid onderzoek en produceerde en de officier van justitie maakte dossier van dertig pagina’s.

    Michaels advocaat mevrouw C. Koopmans uit uit Oud Beijerland vindt de uitspraak ’van de gekke’. „Dit kan betekenen dat je heel erg moet uitkijken wat je in het openbaar in de richting van een ander zegt.” Dat geldt in de discotheek zoals Michael, maar ook in een voetbalstadion of gewoon op straat.

    De rechter baseert zich op een eerdere uitspraak van de Hoge Raad en veroordeelde hem voor ’groepsbelediging’.
    De officier had 350 euro boete geëist en 270 euro immateriële schadevergoeding voor het slachtoffer. De boete ging omlaag naar 200 euro en de schadevergoeding is geschrapt.

    De kans dat Michael in beroep gaat, is volgens zijn raadsman niet groot. „Je moet het principe afwegen tegen de kosten die je weer moet maken voor een nieuwe zaak.”
    Michael is er helemaal klaar mee. „Als je vindt dat ik slechte muziek draai, oké, maar als je me zo een oor aannaait!”

    Groet, Jonas

    PS Ook erg goed voor open en eerlijk contact tussen verschillende bevolkingsgroepen. Nodig voor de zekerheid maar geen getinte of moslim mensen e.d. uit op bijeenkomsten, want je weet maar nooit. Justitie heeft tijd zat voor de bij het minste of geringste gekwetste getinte of moslimziel

  2. forum rang 6 jonas 2 augustus 2018 20:22

    Even nog een andere waarschuwing; raak geen vrouw meer aan mannen, want je heb zo een proces aan de broek. En Metoo die alles op 1 hoop gooit. Een goedmoedig tikje is daar al het voorstation van brute verkrachting. Wees dus asexueel voor alle zekerheid.

    Vandaag bij NPO M eigenlijk om te lachen. Gast een donkere superdikke onaantrekkelijke vrouw klaagde dat ze zo een last had van al die Metoomannen. Mocht ze willen. Wat een onzin. Direct bij M weggeschakeld.

    Groet, Jonas
  3. forum rang 6 jonas 2 augustus 2018 21:11

    Waarom nooit aandacht bij het OM voor discriminatie van de oorspronkelijke bevolking?

    Is er ooit een zaak aangespannen tegen gemeentelijke zwembaden omdat meneer Jansen ineens op zijn vaste avond niet meer kon zwemmen vanwege speciaal Islamitisch gescheiden zwemmen?

    Is er ooit door het OM iets gedaan aan ziekenhuizen met wel Islamitische gebedsruimte, maar niet voor mij als katholiek of voor de hindi?

    Is er ooit inspanning door het OM geweest de Amsterdamse politie eens aan te pakken voor verspilling van overheidsgeld aan feestje voor Moslims op Islamitische feestjes. Waarom organiseren voor ook geen feestje op kerstmis als ze blijkbaar zo graag feestjes organiseren?

    Zo kan ik wel even doorgaan met voorbeelden van discriminatie van de oorspronkelijke bevolking. Hoe kan dit toch? Ik heb 3 vermoedens.

    1. De oorspronkelijke bevolking heeft geen gesubsidieerde organisaties die dat meestal gratis regelen.

    2. Oorspronkelijke bevolking weet dat hun klachten nooit serieus worden genomen. Zelfs inbraken worden al terzijde gelegd of geseponeerd.

    3. Justitie is helemaal politiek correct gebrainwashed door de elite met de waanzin dat alleen niet blanken gediscrimineerd kunnen worden.

    Het blijft dus oppassen met wat u in het openbaar zegt. Nederland en land die open staat voor de ander? Ja voor de ander wel maar niet voor de eigen oorspronkelijke bevolking!

    Groet, Jonas

    PS In commentaar gaarne geen gezeur over wat is oorspronkelijke bevolking. Gaat niet over de afstammelingen van de Batavieren in dit verband, maar zeg wiens opa en opa hier in 1950 al woonden.
  4. forum rang 9 josti5 2 augustus 2018 21:46
    'In commentaar gaarne geen gezeur over wat is oorspronkelijke bevolking. Gaat niet over de afstammelingen van de Batavieren in dit verband, maar zeg wiens opa en opa hier in 1950 al woonden.'

    Jonas, het is Europees beleid, dat wat jij onder de oorspronkelijke bevolking verstaat, gaat verdwijnen, en vervangen gaat worden door de 'nieuwe Europeaan': een mix van de oorspronkelijke bevolking en de geplande import in Europa van 60 - 70 miljoen niet-Europeanen.

    Aan de oorspronkelijke bevolking laat men zich dan ook, zoals je terecht constateert, niets meer gelegen liggen: mentaal, moreel en financieel moet deze groep ondergaan in de 'nieuwe Europeaan'.

    Dit proces is op allerlei terreinen gaande, en feitelijk al geslaagd: over 2 - 3 generaties (en dat is snel!) is het al zo ver.

    De welzijnsindustrie heeft zich op de 'import' geworpen, en is volledig ongeïnteresseerd in de oorspronkelijke bevolking.
    De politiek (exclusief PVV en FvD, die ik beide overigens veel te zacht en onduidelijk vind opereren, wat het onderwerp demografie betreft, terwijl ze toch ook donders goed weten dat wat ik hierboven schrijf, gaande is), is grotendeels óf afkomstig uit die welzijnsindustrie, óf is lokaal uithangbord van de Brusselse beleidsmakers, en daarvan moet de oorspronkelijke bevolking het óók niet hebben.

    Wat jij signaleert, is imo dan ook bewust beleid: demoralisatie, ontmoediging.

    Tref als 'oorspronkelijke Nederlander' maar eens een Turk of Marokkaan in de functie van politie-agent of douanebeambte: je weet niet, wat je meemaakt...
  5. [verwijderd] 2 augustus 2018 22:18
    Waarom een voetbalveld waar op sommige tijdstippen alleen mannen mogen voetballen? Dit terwijl sommige vrouwelijke voetballers fysiek sterker zijn, en in het algemeen beter kunnen voetballen dan sommige mannelijke voetballers. Ga je je daar dalijk ook om ergeren?

    Hoe dan ook, meneer Jansen kan vast een ander tijdstip of plekkie vinden. Niet ideaal? Jammer dan. Zo is het leven soms. Tranen wegvegen en weer verder.

    Overigens gaan ook niet moslima's naar vrouwenzwembaden/uren.

    Niet elke vrouw wilt zoveel van haar lichaam blootgeven aan vreemde mannen.

    Het voorbeeld van Koningin Maxima dat ik je gaf, weet je nog?

    Denk er eens over na, Jonas.

    Sommige vrouwen, gedragen zich eigenlijk zoals een koningin. Dat heb je maar te accepteren, zoals je dat ook accepteert van de koningin. Je moet het als vanzelfsprekend gaan zien, zoals je dat ook als vanzelfsprekend ziet bij de koningin.

    Jouw reactie op de metoo dame.

    Ook hier weer: sommige vrouwen zijn net de koningin. Goedmoedige tikjes van Jonas zijn uit den boze. Je moet weten wie je wel mag aanraken, en wie niet.

    Repeat after me: Sommige vrouwen zijn net de koningin.
  6. forum rang 6 jonas 2 augustus 2018 23:07

    Asti je haalt zaken door elkaar. IZDP doet dat altijd dus dat is gewoon. Dat is een al jaren hier bekende aftandse ouwe zeurtante.

    Bij voetbal mogen Islamistische mannen en vrouwen gewoon meevoetballen met de vrouwen en mannen teams. Mannen en vrouwenvoetbal verschilt natuurlijk een beetje vanwege fysieke kracht e.d.

    Ik noemde echter het gescheiden zwemmen bedoeld voor Islamitische vrouwen nota bene op kosten van de gemeenschap. Waarom zou dat moeten? Waarom geen hindi-, homo-, lesbo-, Molukszwemmen.

    Welnu zal ik je dat vertellen? En je weet dat dondersgoed. Moslims blijken in dit land een bijzondere positie te hebben en dat is politiek correct, maar nergens voor nodig.

    Als Moslims zonodig volgens de primitieve woestijngewoonten willen wonen dan zijn er toch Moslimlanden waar ze dat allemaal kunnen doen?

    Groet, Jonas
  7. forum rang 6 jonas 2 augustus 2018 23:24

    IZDP over jouw witte man. Suggestie in de richting van dat white man suprematie gezwets en non wetenschappelijk zwammerij in universitaire kringen en bij types als Sylvana Simon.

    Laten we het eens hebben over Suriname of het Caribisch gebied. Stel het heel, heel onwaarschijnlijke geval dat jij dan mijn getrouwde vrouw was. In dat geval nam ik er daar natuurlijk al snel minimaal 4 bijvrouwen bij. Heel gewoon daar. Zwarte mannen met een beetje geld kunnen dat daar doen.

    Zou je dat leuk vinden en vind je in dat licht bekeken niet dat die geëmigreerde zwarte vrouwen die naar hier zijn gekomen beter kunnen gaan zeuren over de zwarte mannen in hun oorsprong land?

    Denk toch na mens en verdiep je in de feiten rond hoe het hier en daar er aan toe gaat!

    Groet, Jonas
  8. forum rang 6 jonas 3 augustus 2018 01:15

    Binnenkort kunnen organisators van evenementen, voetbalstadions etc etc ook wel de deuren sluiten, want er zitten altijd wel een paar mensen tussen die zich lichtgeraakt beledigd zullen voelen. Dat wordt dan een hele hoop werk voor de zich vervelende Justitie en daar hebben ze blijkbaar nu tijd genoeg voor.

    Bij feestjes met vriendenkring dus nu ook altijd oppassen want stel je voor er zit een klager tussen die aanklachten gaat indienen. Erg gezellige boel zal het worden.

    Vrijheid van meningsuiting is primair bedoeld als bescherming voor meningsuiting en dat is heel wat anders dan een recht op niet beledigd te worden!

    Politiek, Justitie, Rechters, Politie in dit land? Volkomen politiek correct doorgedraaid met opheffing van eigen verstand!!

    Groet, Jonas
  9. wieweet 3 augustus 2018 07:38
    Of deze dan...Politie mag niet binnen komen. Onder het oog van Nederland links..dus links laten liggen en blijven aanmodderen!!!

    IS-gangers welkom in El Tawheed-moskee

    AMSTERDAM - De Amsterdamse El Tawheed-moskee, het meest omstreden gebedshuis van Nederland, bood onderdak aan IS-gangers en terroristen.
    Dat blijkt uit een foto van een ’jihadclub’ in de moskee en informatie van politiebronnen. De informatie was bekend bij justitie, toch is de moskee nooit gesloten.
    Dat blijkt uit een foto van een ’jihadclub’ in de moskee en informatie van politiebronnen. De informatie was bekend bij justitie, toch is de moskee nooit gesloten.

    Het fotomateriaal laat zien dat zeker vier aankomende IS-strijders, terroristen en ronselaars welkom waren in de moskee. Mogelijk kregen ze onderricht en bereidden ze er hun plannen voor.

    De El Tawheed, sinds jaar en dag berucht als extremistisch bolwerk, is nog steeds een bron van zorg vanwege radicalisering.

    Vanwege de dreiging van salafisme moest er zelfs een speciaal plan van aanpak komen, blijkt uit recente stukken. Politie en gemeente blijken de informatie over El Tawheed niet goed op een rijtje te hebben.

    De politie blijkt zelfs ’niet welkom’ in het radicale gebedshuis.


    vrgr
  10. forum rang 6 jonas 3 augustus 2018 20:08

    "Wie weet" Mijn reactie

    De politie op lager niveau wil wel, maar de politiek correcte top benoemd door al even correcte politiek zitten dwars. Politietop danst naar de pijpen van de verdwaasde politiek om lekker te kunnen blijven verdienen.

    Is meer een kwestie van regelgeving dan meer agenten waar in nauw zittende Halsema nu ineens om begint te roepen, terwijl ze toch altijd dat niet nodig vond. Volgens GroenLinks was het toch allemaal een kwestie van preventie, vermijden van discriminatie en enige heropvoeding van wat types met moeilijke jeugd?

    Geef bijvoorbeeld de politie laserwapens, laat ze huis voor huis bepaalde wijken uitkammen met gegevens van de sociale dienst, burgerlijke stand, belastingdienst, IND e.d..

    Familie van mij zat in zo een politieteam en ze vertelde me: Jonas je wil niet weten wat we allemaal aantreffen. Landelijk uitrollen met start in de bekende dubieuze wijken en meteen. Er is nog veel meer te bedenken camera's bij de politie en direct bij agressie van hufters die in beeld brengen.

    Meteen bij uitvadiging van een verbod direct flinke klappen eroverheen bij personen die dat negeren. Snelrecht bij geweld of belediging van de politie. Meer en sneller DNA afnemen, mobiels afnemen en ter plekke doorlichten en koppelen aan andere bestanden. Vreemdelingen binnen een paar dagen terugzetten naar homeland. Openbaarmaking dossiers van leugenachtige gelukszoekers.Krakers minimaal 3 jaar vastzetten.

    Nederland zal veel gezelliger worden voor de gewone burger met dat soort maatregelen dan zoals het nu gaat met die maatregelen van de puberachtige halfzachte eieren elite die nu aan de touwtjes trekt.

    Gebeurt gewoon niet of onvoldoende vanwege het politiek correcte denken van oh wat erg als 1 keer op de duizend de verkeerde te pakken hebt. Zou dan zeggen: compenseer dan maar die onterechte verkeerde met extra geld wat je bij de echte verkeerden dat driedubbel gaat ophalen.

    Dan heb ik het tot nu toe nog niet eens gehad over gepruts en verkeerde prioriteiten bij het OM (afgezien van die op de start van dit draadje) en wat wereldvreemde rechters.

    Groet, Jonas
  11. forum rang 6 jonas 4 augustus 2018 21:53
    KcK. Klaas vraagje

    "Wat stemde u in 1972?
    ik mocht nog niet!"

    Dat was PvdA net zoals bij 68% van de achterban van Leefbaar Rotterdam en heel veel PVV-ers het geval zal zijn.

    Al snel daarna ben ik tot het inzicht gekomen dat het overdreven overdreven allochtonen- en de welzijnssector koeteren gepaard gaande met rampzalig economisch beleid Nederland geen goed zou doen.

    In de opening van dit draadje ging het mij overigens in feite om de wel heel absurde beperking van de vrijheid van meningsuiting uit naam van een politieke correcte opvattingen bij de autoriteiten. Die opvattingen komen regelrecht uit de PvdA-. GroenLinks- en D'66 koker en VVD vindt het voor de baantjes allemaal best

    Groet, Jonas

  12. forum rang 6 jonas 5 augustus 2018 19:30

    Fijn en erg lief IZDP. Je bent echt een hele lieve sociale vrouw overlopend van medemenselijkheid.

    Wat te doen aan die rikketik?

    Heb er over nagedacht en denk dat een goed begin zou kunnen zijn als jij nu eens begint met minder onzin neer te schrijven!

    Soit er zit heel soms iets zinnigs bij van jou, maar over het algemeen zijn jouw bijdragen erg slecht voor de rikketik van Jonas.

    Schrijf: ik beloof zijnde IZDP aan Jonas voortaan minder politiek correcte onzin te schrijven in de Koffiekamer en meer zelf te denken. Ik beloof ...IZDP

    Groet, Jonas
25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 878,83 -0,39%
EUR/USD 1,0705 +0,33%
FTSE 100 8.121,24 -0,28%
Germany40^ 17.905,20 -1,18%
Gold spot 2.322,22 -0,58%
NY-Nasdaq Composite 15.657,82 -2,04%

Stijgers

Corbion
+2,70%
B&S Gr...
+1,20%
Ahold ...
+1,17%
ForFar...
+1,04%
OCI
+1,00%

Dalers

VIVORY...
-13,94%
EBUSCO...
-5,50%
ACOMO
-4,69%
Air Fr...
-4,29%
Arcadis
-3,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links