Nieuws

Nieuw Super Winkel Fonds van Annexum

Volgende emissie Super Winkel Fonds is nu gelanceerd.

Na een succesvol verlopen emissie in 2016 is Annexum vandaag gestart met een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds. Beleggers kunnen, met een minimum inleg van ongeveer 10.000 euro, toetreden tot het supermarktfonds.

Verwacht gemiddeld direct beleggingsrendement is 10,3%, waarvan 8,1% contant rendement dat twee keer per jaar uitgekeerd wordt. Emissiekosten zijn 2%. 

Het fonds doet het goed. In één week is al meer dan vijf miljoen euro aan nieuw kapitaal opgehaald. Er zijn dus veel geïnteresseerde beleggers. Het doel is ongeveer 20 miljoen euro op te halen.

Vorige emissie

Met de opbrengsten uit de vorige emissie is de portefeuille uitgebreid. In Tilburg (De Amer) en Apeldoorn (Schubertplein) zijn Jumbo supermarkten aangekocht en in Deventer (Broederenplein) en Vlaardingen (Gedempte Biersloot) kocht het fonds Dirk supermarkten aan.

De Jumbo in Harderwijk en de Albert Heijn in Moordrecht konden flink uitbreiden door aankoop van naastliggende panden. Inmiddels bestaat de portefeuille uit 23 solitaire supermarkten en zeven supermarkten in zes wijkwinkelcentra.

Met de opbrengst van deze emissie wordt de portefeuille ook weer uitgebreid en geoptimaliseerd. Hiermee beoogt het fonds een optimale spreiding te realiseren voor haar beleggers. Het Super Winkel Fonds is ontwikkeld en wordt beheerd door Annexum.

Lees meer op superwinkelfonds.nl

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober