Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Wall Street doet het rustig aan richting het weekend

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 22 juni 2024 08:15
  Ja, ook in dit beursverslag zien we hoe de schijnhandel, almeer bepaalt, hoe de koersen gaan, een nare ontwikkeling, die het beursverhaal al meer vertroebelt!!
  De AEX steeg deze week 0,71%, ik stond donderdag op het dubbele, maar red fryday zorgde er voor, dat ik op een gelijkspel met de AEX uitkwam, nu, volgens broer Leo, mijn krantencompagnon, kwam Oranje ook niet verder, dus voel ik me nog niet zo'n grote tobber!!
  Gangmaker was van de week, die leverancier van kraakheldere beelden, KPN steeg 2,49%, want databoeren en TV leveranciers, doen goede zaken, in deze tijden!!
  Het zilver ging naar Shell, die ging met de olieprijs mee omhoog, niet zo ver, want olie steeg rond de 3%, Shell toverde een plus van bijna 2% op het bord, veel mensen willen alsnog naar Verwegistan en dan moet Shell veel kerosine leveren, vandaar die koersstijging!!
  Metaal profiteerde van het nieuws, dat de staalproductie weer eens aan het stijgen is, na langdurig zakker de zak, het lijkt er op dat in China, de weg naar omhoog weer gevonden is, Aperam was koploper bij de metalen, hij pluste 1,06%, Arcelor ruim de helft maar AMG krijgt Ebusco kuren en leverde opnieuw bijna 5% in, dat zal wel iets te maken hebben met het zonnepanelendrama, veel bedrijven gaan failliet in deze sector!!
  Bij Dalm daalt de koperprijs met de markt mee, dat komt doordat de recykling bedrijven een giga hoeveelheid koper in de markt hebben gezet, maar omdat de vraag naar koper ook giga is, zal die prijsdip wel van korte duur zijn!!
  Het beste bankje van Europa, deed het beter dan die kleurgenoten op het veld, hij scoorde een plus van 1,27%, volgens kenners is de toekomst, voor hen, net als het weerbericht, voor komende week zonnig en krijgen wij, aandeelhouders, ook een leuk stukje van de taart, nou, leuk toch??
  Mijn secund love BESI, kon het hoofd net niet boven water houden en liet 0,23% gaan, winstneemkoorts, denk ik, want zijn grotere A broers noteerden wel groen, ASMI zelfs ruim 5%!!
  De grote verliezer was Unilever, nu ja, als dat 0,68% is, dan is de schade nog wel te overzien, maar die up ritjes bevielen eigenlijk wel goed!!
  Vandaag willen we onze kostbare centjes gaan versporen, anders verlopen er te veel bejaardendagen, van ons senioren abonnement, door grote drukte is er weinig van gekomen, de laatste tijd, maar het ergste lijkt nu onder controle en reden 2 is, dat we maximaal spoorstaven willen verslijten, als 2 zware jongens, want die metaalprijzen moeten natuurlijk omhoog!!
  Morgen ons onder het WOORD begeven, door de weeks kom ik nogal eens op de Belt, als opruimer van recyklingmateriaal, waarvan we dagelijks brood kunnen kopen, morgen komt er een Herder, met boven genoemde naam, die de kunst verstaat, om het Hemelse Levende Brood, op zeer smakelijke wijze op te dienen, we gaan proeven, want dat Hemelse Brood is onder alle omstandigheden, altijd heerlijk!!
  Maandag start de zomer buiten en op de beurs, dan vind er altijd maximale groei plaats, buiten schreeuwt alles er om, op de groentetuin, ik hoop dat de beurszomer ook een goede oogst gaat opleveren!!, SJALOOM!!!
 2. forum rang 8 Freemoneyforever 22 juni 2024 10:12
  quote:

  jan de vakman schreef op 22 juni 2024 08:15:

  Ja, ook in dit beursverslag zien we hoe de schijnhandel, almeer bepaalt, hoe de koersen gaan, een nare ontwikkeling, die het beursverhaal al meer vertroebelt!!
  Die schijnhandel kun je niet verslaan.
  Alleen met de beste aandelen zit je goed en kun je de index verslaan.
  De grote vraag is welke, op een bepaald tijdstip, dat is het interessante.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.