Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursagenda: Nederlandse bedrijven

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 30 maart 2024 11:47
  Ja, het is bij de bedrijfscijfers ook stille zaterdag, geen grootse plannen of overnames, mijn porto, van deze kortere week is ook niet heftig, de AEX ging leuk vooruit, maar bij mij zette Besi, de boel lichtjes in zijn achteruit, die verspeelde toch ruim 3,5%, de andere chippers schreven ook vet rood, hoewel TSMC met leuk cijfermateriaal en vooruitzichten kwam!!
  De kranten staan weer vol met rechtzaken tegen Shell, onze klimaatvrienden blijven net zo lang aan de gang dat heel Nederland zonder fossiel zit, bij een energietransitie, die daar op alle fronten absoluut nog niet rijp voor is, als de rechters niet wijs beslissen dan zal de BV Nederland opnieuw een kapitale schade oplopen,, Shell, die realistisch en haalbaar, naar groen wil kwam van de week nog net groen uit de bus +0,11%!!
  Ook Unilever liet een plusje zien, nu het ijs waarschijnlijk een eigen notering krijgt, mogelijk in Nederland, Unilever pluste 0,24%!!
  Aperam sprong ook net over de beurssloot en belandde 0,25% in het groen, de grote legerbazen pleiten voor veel sterkere defensie, na jarenlange uitholling, dat moet gunstig zijn voor de metalen!!
  KPN trok dan wel overtuigend het groene verfblik open en schilderde 2,85% groen op het bord, er komt toch langzamerhand, meer fantasie in de boel!!
  Nog groener kleurde het oranjebankje, dat komt misschien wel door die informateur van die oranjepartij, die houden nogal van een gezond evenwichtig, haalbaar en betaalbaar plaatje, dus fleurig lente in de koers van ING, ruim 4% erbij!!
  Vandaag nog niet gaan tuinen, de barometer is net als de weersverwachtingen behoorlijk naar beneden getuimelt, na aanvankelijk goede weersverwachtingen, voor het Paasweekend, dan maar kijken of we een ouwe opoefiets nieuw leven in kunnen blazen, een stationsfiets, moet lukken, denk ik!!
  Morgen vieren we de echte opstandingsdag van de HEILAND, het is ontroerend mooi, hoe Zijn Hemelse Vader zorg draagt, na Zijn overwinningsroep, dat de HEILAND in het volle licht, als een Koning sterft, geen been wordt HEM gebroken en eerst bange vrienden zorgen voor een hele rijke waardige begrafenis, maar de dood zal voor het eerst, voor altijd een Prooi los moeten laten, dat is PASEN!!
  Dinsdag zal de beurs, hier in Europa, zijn ATH CIRCUS, HOPENLIJK MET SUCCES VERDER GAAN UITBOUWEN, het beursje doet het prima, dit jaar, vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!!, SJALOOM!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links