Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Weer krimp Nederlandse economie: -0,3%

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Housepartyy 16 augustus 2023 10:50
  Op NOS heb je een talking head van CBS die beweerd dat het kansen biedt omdat onze arbeidsmarkt zo krap is.

  Echter is onze arbeidsmarkt krap omdat bedrijven niet meer failliet mogen gaan en zijn volgestopt middels steunpakketten.

  Volgens de pmi van ons en onze ooste buren zijn wij allang niet meer productief. Hetzij omdat de export plat ligt hetzij de beperkende regelgeving die wij onszelf opleggen.

  Nu het geld op is en de staat het niet meer tegen 0% kan lenen, zal de pijn een keer geleden moeten worden. Alleen die klap ziet de mainstream media niet aankomen. Woke dingetjes zijn tenslotte belangrijker
 2. Bonost 16 augustus 2023 11:17
  Wat een negatieve reacties allemaal. Het gaat hier om slechts een paar tienden van een procent dat we iets minder draaien dan voorheen. Vergeten zijn wij hiervoor dat we harder groeiden dan de omringende landen. En trouwens, ik vind het niet raar als bij ons de omzetten minder zijn geworden. De inflatie was bij ons veel hoger en je kan het geld maar eenmaal uitgeven. En als het allemaal duurder wordt dan zullen de mensen zuiniger worden, dat is duidelijk. En met de hoogste inflaties werkt dat dan op deze manier door in de komende maanden. Wachten is dus op de deflatie van de prijzen ter correctie van onze hogere inflatie.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links