Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. TradeMaarRaak 2 augustus 2023 00:36
  Valt mij inderdaad ook al lang op dat altijd Aegon echt elke dag de sterkste daler is in USA. Heeft iemand daar een verklaring voor?
  Gewoonweg manipulatie kan ik niet echt geloven, dan zou het toch al wel aangepakt worden....?

  Misschien is er behoorlijk geld te verdienen met wat put-opties kopen eind van de NL handelsdag, je weet dat het in de USA toch down zal gaan...
 2. Bergen 2 augustus 2023 01:27
  Wat betreft Aegon als dagelijks 'grootste daler' is er nog een mogelijkheid: de data kloppen gewoonweg niet, het is wél ABM-FN he!
  Aegon daalde op Wall Street vandaag met 0,9% t.o.v het slot van gisteren, dus NIET t.o.v. het slot in Amsterdam, zoals hier altijd vermeld staat. Bij het slot (17:30u hier) was de koers op Wall Street (11:30u daar) 5,34, gelijk aan de slotkoers op Wall Street. Aegon is dus t.o.v het slot in Amsterdam niet gedaald maar gelijk gebleven. Ik heb dat niet voor andere dagen gecheckt, maar is makkelijk te volgen.
 3. Bergen 4 augustus 2023 00:45
  quote:

  Markt criticus schreef op 3 augustus 2023 22:32:

  En traditiegetrouw is Aegon weer de sterkste daler! Het wordt langzamerhand een beetje verdacht om het maar netjes te zeggen.
  Nee marktcriticus, zoals je hierboven al kon lezen, is de verklaring veel simpeler: de data van ABM-FN kloppen gewoon niet, zijn dus fout (zoals zo vaak). Vandaag 17:30u (slot Amsterdam) stond Aegon op Wall Street op 5,32 en bij het slot van Wall Street nog steeds op 5,32. Niet gedaald dus.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links