Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Meevallende resultaten Shell'

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Katsjinggg 2 februari 2023 11:40
    en dan te weten dat de eco-gekkies, de volgelingen van hun guru Thunberg dit 2 jaar geleden (en nog steeds) omschreven als stranded asset, waardeloos etc....maar dan het enige waarin Thunberg, stop oil, extinction rebellion en dat soort wappies in geslaagd zijn is de energieprijzen doen exploderen en de sleutels van de EU energiemarkt geven aan Putin en OPEC (alsof ze ervoor betaald/gemanipuleerd zouden zijn...)
  2. Ronald123 2 februari 2023 16:24
    De Nederlandse politiek is geschrokken van de winsten en overweegt extra belastingen. Al het geld gaat nu naar de aandeelhouders. Heb even gerekend: 4 miljard aandelen inkoop en 300 miljoen extra dividend voor 4e kwartaal. Volgens mij blijft er dan nog genoeg geld in de onderneming achter
  3. Burger 2 februari 2023 18:15
    Ronald123. Hebben ze ook bij de vaccinatie bedrijven, zoals Pfizer etc, de winst afgeroomd? Die hebben miljarden verdient ten tijden van een pandemie over de rug van de bevolking. Bovendien ook subsidies en dergelijke ontvangen terwijl ze dus dik hebben verdient aan de prikken. In mijn ogen is Shell niet schuldig aan de hoge energie prijzen maar komt dit door andere factoren. En niet alleen de oorlog want daarvoor ging de prijs al omhoog. De niet werkende sancties (vooral vanuit de groenen in de EU), heeft hier ook nog eens aan bijgedragen.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

26,980 02 jun
+0,415 +1,56%
Premium

Solide set cijfers van Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links