Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

North Peak Capital Management verdubbelt belang in Basic-Fit

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. Bertus 24 december 2022 11:49
  Bij Ebusco worden er meer aandelen op de markt gegooid, flink dalende koersen,, bij Basic Fit gebeurt het omgekeerde, er wordt 5% van de aandelen uit de markt gehaald, waardoor er nog maar minder dan 25% van de aandelen vrij verhandelbaar zijn, ben hier vrijdag ingestapt. Ben benieuwd wat er dinsdag gebeuren gaat
 2. forum rang 7 jan de vakman 24 december 2022 12:15
  In basic fit zit ik niet, want mezelf fit houden doe ik elke dag, door een wijk kranten te bezorgen en rond kerst en oud en nieuwjaar, mag je altijd kranten dividend ophalen, veel mensen zijn altijd nog blij met trouwe stipte bezorging en laten hun waardering dan ook best wel blijken, je heb het wel nodig ook, want het krantenbedrijf zelf is hard voor weinig, logisch dat ze bijna geen bezorgers meer kunnen krijgen of houden, fit blijf je er in ieder geval wel van!!
  Ik heb mijn positie in aperam weer verdubbeld, dankzij aperam en shell dividend, want met shell zit ik nu wel op voldoende nivo en als die europese gasprijs blijft dalen, dan worden de omstandigheden voor de metalen gunstiger, het schot was gelijk raak want aperam was mijn beste fonds van de week, met een plus van 6,05%, grote broer arcelor wist ook van wanten, want die pluste 4,22%, nu bij Dalm was het donderdag middag spitsuur, zo voor de kerstvakantie hagelt het busjes met aanhangers vol oud metaal, dus van aanvoer problemen zullen die smelterijen voorlopig wel geen last hebben!! bovendien krijg je een prachtige donkerzwarte beker met van die van die schitterrende Statenvertaling letters, gevuld met kerkvoer kado, als je nu metaal gaat recyklen!!
  De betere analisten zeggen dat je nu in grondstoffen en energie moet zitten, nu van de week schoten ze precies in de roos; shelletje kreeg ondanks zijn zwaarte vleugeltjes en kwam goed van de grond, hij steigerde maar liefst 4,97% omhoog, olie voelde ook wel een opwaartse drang door super streng winterweer in de VS, bij ons ligt die sneeuwwitte vorst weer in de kliko, vorige week had ik nog koude handen met kranten bezorgen, terwijl ik dikke wanten aanhad, van de week heb ik helemaal geen wanten aangehad, maar dan loop je wel weer eens een nat pak op en moet de doorwerkjas bij de heerlijke speksteenkachel drogen, of dat zachte weer, nu de oorzaak van die toch wel flink dalende gasprijs is weet ik niet, de krant meldt wel dat sommige mensen levensgevaarlijke smoesjes uithalen om hun gasgebruik te drukken, bij shell ging de druk dus gelukkig omhoog!!
  De rente begint ook weer op te lopen, al voor de zoveelste keer, daar profiteert ing weer van, die nam een voorschot op de klantenrente + 2,31%!!
  De kpn draait richting eindejaar ook altijd hogere omzetten, dat zag je aan de koers +1,09%!!
  Nog meer profiteert post nl van de drukte rond kerst en de jaarwisseling, dan is het extra druk bij de post en er worden veel kadopakketten verstuurd, hij pluste 0,62%, misschien zorgt de inflatiedaling voor heropleving van de pakketten bissnis!!
  Zal ik ook weer meer in besi gaan, vroeg ik me af, maar nee, ik vind het nog te vroeg, die krijgen nog een paar kwaaie seizoenen, dat liet de koers opnieuw blijken -2,09%, nu ja, in ieder geval 3x minder rood, dan vorige week!!
  Wie denkt met kerst er aan, dat al die verpakkingen ook weer afgevoerd en netjes gerecykeld moeten worden, niemand, vandaar dat die hernieuwer, renewi. niet verder kwam, dan een plus van 0,8%!!
  Vandaag in de kas schoonschip maken, want zonder verwarming kan je tot half februari niets doen omdat je de minimale groeitemperatuur van 8 graden te vaak niet haalt!!
  Morgen herdenken we de komst van het KERSTKIND, de HEILAND, HIJ legde zijn onmetelijke rijkdom af, kwam in een voerbak liggen, zodat zelfs de armste drommel bij HEM mocht (mag) komen, advies van de beurspastor; al heb je 1miljoen appletjes in de porto en je mis HEM, dan ben je toch straatarm, al heb je maar 2 appletjes in de porto en HEM in het hart, dan ben je toch schatrijk, zij die het diepste bij ZIJN kribbe knielen, maakt HIJ het allerrijkste voor eeuwig!!
  Dinsdag krijgen we hopenlijk nog een nagiftje, die de hele korte week gaat duren, van die lest best therapie, van de week werkte het zeldzaam goed, de aex kon maar 0,2% voorwaarts gaan, ik toverde 1 van de beste beursweken van het jaar uit de fles + 5%!!, alle rijk gezegende kerstdagen toegewenst!!, SJALOOM!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit

36,260 22 mrt
-0,740 -2,00%
Premium

Aan ambitie geen gebrek bij Basic-Fit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links