Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Saxo presenteert 10 waanzinnige voorspellingen 2023

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. Calvin 7 december 2022 10:10
  Op mijn "wenslijst voor 2023" staat een hechtere Europese Unie die min of meer onafhankelijk zal zijn van Rusland, China en de VS. Natuurlijk is het belangrijk om intercontinentale handel met elkaar te drijven maar dat is naar mijn mening te ver doorgeschoten, zoals TTIP en Mercosur. Tegenover "Make America great" moet een "Make the European Union great" staan.
 2. watergeus 7 december 2022 10:27
  Dat de bitcoin in 2017 is gestegen is wel een flinterdunne credit van hun voorspellingen. Knapper was het geweest als ze voor 2022 hadden voorspeld dat bitcoin in elkaar zou klappen. Dat er flink geinvesteerd wordt in Europese defensie is geen voorspelling maar al maanden een feit. Dat van die goudprijs zou kunnen uitkomen als inflatie en oorlog lang niet te beteugelen valt. De rest is aandachtzeurderij.
 3. forum rang 4 taurus86 7 december 2022 11:21
  En de ontwikkelingen in het continent Afrika, schijnen nog niet zo te zijn, dat ze op de radar verschijnen. 'Tegenlicht'(VPRO) gaf eergisteren een inkijkje op de ontwikkelingen in het continent. Het bekijken meer dan waard.
  "Europa wordt afhankelijk van Afrika en niet andersom" Euro-myopia werd als een kwaal geduid, waar wij ons niet erg van bewust schijnen te zijn.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links